Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (71)
Raspunsuri - Pagina 15
viotimis spune:
Multumesc mult Ca_Mila pentru postarea ta !
Era sa fac o mare greseala cu aceasta frunzulita, daca nu erati voi, fetele de pe forum.
Cine mi-a dat-o a zis sa fac ceai in fiecare zi din post si sa bem impreuna, dar mi s-a parut ciudat ca era foarte putin si nu avea cum sa ajunga tot postul ...
viotimis spune:
Anaomaria, mii de multumiri !
Am primit mesajul de la tine si de la Oanka80 !
Sanatate si sa auzim de bine !
Doamne ajuta la toate fetele !
cipicah spune:
SLAVA LUI DUMNEZEU!
Spre bucuria si folosul duhovnicesc al celor ce au evlavie la sfintii temnitelor comuniste,doresc sa completez cele spuse ieri.
La conferinta de la Iasi a izvorat mir din AMBELE raclite cu sfinte moaste aduse spre inchinare!
Iar sambata noapte,cand cei ce au tinut conferinta au ajuns la Man.Petru Voda,sfintele moaste au izvorat mir din nou,risipind indoielile chiar a unui monah din manastire,ce pusese la indoiala evenimentul. Monahul vedea in fata lui cum sfintele moaste se umplu de broboane de mir!
Minunat este Dumnezeu intru sfintii Sai!
Livsy spune:
Sunt aici, sunt aici, va citesc din umbra 

Imi cer iertare ca nu am mai reusit sa va scriu si nici acum prea mult, sunt la serviciu.
Si eu imi doresc sa o ajut pe verisoara ta, Ramona.
Va doresc post usor, de folos, binecuvantat!
Pinuta, vrem si noi daca ai timp sa ne scrii reteta de gogsi de post cu ciocolata (daca se fac usor, ca eu nu sunt mare bucatareasa). Multumesc!

Histamina, ce frumos povestesti!

aristica spune:
Va multumesc foarte mult pentru sustinere - acum, fara tigari, chiar ma simt mult mai bine.
Mara da, am si un ajutor "lumesc" pe langa vointa - o bicicleta fitness, primita cadou de la consort pe 8 martie
. In fiecare zi pedalez echivalentul a 400 kcal, in rest, beau foarte multa apa si ceai neindulcit.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
sandaa spune:
Buna tuturor,
Draga Ramona daca nu e prea tarziu as fi de acord si eu sa o ajut pe verisoara ta. Spune-i te rog despre noi care ne dorim asa de mult copilasi si nu putem sa-i avem ca ne doare sufletul cand auzim de avorturi. Bunul Dumnezeu sa-i dea putere si sa ia decizia cea buna.
MaraAnisia multumesc de intrebare draga mea. Tu te gandesti la fiecare. Eu sunt mai linistita cel putin acum in post. As vrea sa pot sa ma gandesc mai putin la toate problemele, sper sa ma ajute bunul Dumnezeu. Te pup si te imbratisez cu mult drag.
Cami nastere usoara. Sa stii ca ne rugam pentru tine. Sa te ajute Maicuta Domnului sa nasti cat mai usor o fetita sanatoasa. Te pup cu mult drag.
Cipcah ma bucur ca ne scrii informatii folositoare. Sa-ti ajute bunul Dumnezeu.
Anaomaria ma bucur ca ne-ai scris. Multa sanatate la toata familia va doresc.
Livsy Ce mai faci iubita. Mi-era dor de tine. Te pup.
Histamina ma bucur ca ne dai vesti de micutul tau. Esti o curajoasa. Multa sanatate iti doresc.
Pinuta, Pogonici, Ioanact si tuturor mamicilor ma bucur cand citesc cum scrieti de micutii vostrii.
Tuturor va doresc o primavara frumoasa, si post usor lipsit cat se poate de ispite, multa rabdare sa ne dea bunul Dumnezeu.
cami_antonia spune:
buna si de la noi
tot in formula 2 in 1
desi eu credeam ca voi naste mai repede
se pare ca si bebelina 2 vrea sa stea pana la termen ca si bebelina1
e putin dificil
ca obosesc
f repede
si antonia desi este un bebe cuminte ma alearga destul
este si varsta in care vrea sa cunoasca si sa descopere tot
multumiri tuturor care v-ati gandit la mine
ma bucur ca ne-ai scris anaomaria
sper sa ne mai incanti cu prezenta putin mai des
si daca poti sa ne si dai de stire despre anadomnicaaaaaaaaa
care e colega de odisee cu mine
si pe care o puppppppppppppppp
si o felicit pentru nastere
sandaa multiiiiii 
cum mai esti?
si eu pot trimite hainute
pt verisoara ramoneidaca se va lasa convinsa
sa salvam acel suflet de la pieire
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
38+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 15 ZILE
Anaomaria spune:
Buna fetelor
si cipicah ![]()
Voi incerca sa scriu mai des, in masura in care voi avea timp si ceva de spus.
Acum astept cu nerabdare sa ne dea ramona un semn despre verisoara ei, daca a reusit sa o convinga cumva. Stiu ca este si un filmulet cu un avort, eu nu l-am vazut, dar am auzit ca este foarte impresionant.
Cipicah, multumim pentru vestile despre sfintii inchisorilor. De data asta nu m-am invrednicit sa merg, dar data viitoare voi merge cu Maria, chiar si pentru cateva minute sa o inchin la aceste sfinte moaste.Asa ca te rog sa ne mai anunti cand mai sunt astfel de manifestari prin Iasi.
Cu Anadomnica am vorbit ieri si era acasa cu puicutele ei, incearca sa se acomodeze si sa faca fata solicitarilor celor doua minunate fetite. I-am transmis salutarile voastre.
Eu eram in trecere pe la locul unde a fost accidentul cu tramvaiul, in Iasi, si doar vazand taxiul deasupra altei masini si m-au apucat durerile de inima.Dumnezeu sa-l odihneasca pe nevinovatul care si-a gasit asa cumplit moartea si sa-i vegheze pe cei raniti. Intr-adevar, desertaciune a desertaciunilor este viata aceasta.
Calde imbratisari tuturor si multe ganduri bune.
"Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura" (Matei 7, 1-2)
Maria-Parascheva
pinuta spune:
Histamina sa dea bunul Dumnezeu sa fie sanatos mancaciosul vostru!
Livsy
cu mare placere va impartasesc reteta
Gogosi cu ciocolata
Se face un aluat din cca 700-800 de gr. faina astfel; se pune faina intr-un castron si se face o gropita in ea in care se pune esenta de rom/vanilie, coaja de lamaie,sare, zahar(dupa gust) si cam o nuca( mai mare)de drojdie dijolvata intr-o cana de apa si putin ulei. Se amesteca usor din mijloc incorporand faina de pe margine si se adauga apa, apoi se incorporeaza iar faina, pana se face un aluat potrivit de tare, care se lasa la dospit. Dupa ce creste se framanta din nou cu palmele trecute prin ulei. Dupa ce creste si a doua oara se intinde o foaie patrata care se taie in patratele mai mici. Ciocolata( de post) se taie marunt. In fiecare patratel mic se pune ciocolata maruntita si se inchide de pe margini foarte bine. Se prajesc in ulei incins si se pudreaza cu zahar pudra amestecat cu zahar vanilat.La prajit ciocolata se topeste si sunt grozave
.
sandaa
!
cami_antonia greu tot 2 in 1 dar si cand o sa fii 1 la 2
.
Noi suntem bine slava Domnului si Maicii Domnului deocamdata. Sper sa fie tot asa, pentru ca inca ne temem sa nu fi luat cel mic scarlatina de la nepotelul meu.Astazi am facut mare smotru, am sters peste tot, am dezinfectat cu Javel,am aerisit, intr-un cuvant curatenie generala. Sunt franta si bebe are o energie de zile mari.
tuturor!
Post usor spre folos si bucurii duhovnicesti in continuare!
Am o comoara: Rares- Nectarie!
http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png