Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (71)
Raspunsuri - Pagina 13
Lili_g spune:
Ramona, uite inca un link despre avort la site-ul maicii Siluana
http://www.sfintiiarhangheli.ro/node/69
Ca_Mila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viotimis buna Ioanact Vad ca esti destul de activa la acest subiect. Ma intereseaza daca o stii pe anaomaria, sau daca alte fete o stiu, as vrea sa iau legatura cu ea ...sau poate stiti si voi si ma ajutati am primit si eu o frunza de palmier (finic) de la Sf. Sava din Israel dar nu stiu cum se procedeaza cu ceaiul ... cand se face si cand se bea, detalii ... |

ceaiul se bea dupa canon, trebuie tinut canon 40 de zile, dar canonul trebuie dat de preotul duhovnic, sa nu faci ceva fara indrumarea preotului. eu am primit de la fetele de pe forum foaia cu instructiunile pt canon, daca vrei ti le pot da si tie, dar cel mai important este sa dati ascultare parintelui duhovnic.
Ioanact spune:
Lili_g scuze! da, patru copilasi.
E minunat sa ai multi copii. 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
danuk spune:
| citat din mesajul lui ramonacopil Fetelor va multumesc de sfaturi. Din pacate din cauza lipsurilor au luat aceasta decizie. Mai au 2 copii mici 4 si 3 ani (pe cel mic l-am botezat eu) si nu se descurca deloc. Cat timp am avut eu servici i-am ajutat dar acum nu am de unde. Anul trecut a mai facut un avort. Atunci i-am propus sa-mi dea mie copilul dar m-a refuzat. "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si v-as aduce din nou acasă." mama va canta http://www.youtube.com/watch?v=RSZ4T_ll_SM https://picasaweb.google.com/115966029651162300820 |
offf, cate tragedii se intampla din cauza saraciei! ramona, incearca sa ii spui veriosarei tale ca fiecare copilut se naste cu painica sub brat...probabil ca mai are hainute de la fratii lui mai mari, pentru pampersi primeste alocatia aia de 2 milioane, daca are lapte, nu mai trebuie sa cumpere ...Dumnezeu o va ajuta sa se descurce!! Sa nu faca o crima!!! Eu ma voi ruga pentru acest sufletel, sper ca rugaciunile mele sa fie ascultate...ramo, sa ne tii la curent, Doamne ajuta!
25+
jujuka spune:
Doamne cat poate fi de trist cand auzi pe cineva ca vrea sa faca avort.si noi care ne chinuim de atatia ani.............chiar nu pot sa cred.e cu adevarat o crima.mi-a spus in vara o maicuta de la o manastire ca e mult mai grav sa faci un avort decat sa il parasesti dupa nastere.si chiar asa este.fiecare are dreptul la viata, iar dupa, daca chiar nu reusesti sa il tii,sunt atatia parinti care isi doresc sa aiba grija de un suflet atat de nevinovat.
Va pup fetele pe toate.
Lili_g spune:
Acum cateva zile am primit pe e-mail link-ul asta si nu l-am ascultat decat azi. Vi-l trimit si voua:
Parintele Antim - Relatiile maritale si nasterea de copii
http://www.youtube.com/user/teodorasihla
sunshine4ever spune:
madutza bine ai reaparut ![]() de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 37+ PETRA ADRIANAAMR MAX 19 ZILE |
Multumesc frumos

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 5 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),Competact 2x850,Clexane 2x0,4/zi
sunshine4ever spune:
| citat din mesajul lui jujuka Doamne cat poate fi de trist cand auzi pe cineva ca vrea sa faca avort.si noi care ne chinuim de atatia ani.............chiar nu pot sa cred.e cu adevarat o crima.mi-a spus in vara o maicuta de la o manastire ca e mult mai grav sa faci un avort decat sa il parasesti dupa nastere.si chiar asa este.fiecare are dreptul la viata, iar dupa, daca chiar nu reusesti sa il tii,sunt atatia parinti care isi doresc sa aiba grija de un suflet atat de nevinovat. Va pup fetele pe toate. |
Este crunt...chiar nu pricep de ce altele isi arunca pruncii si altele se chinuie sa o aiba...eu am suferit doua avorturi si este cumplit sa sti ca nu poti sa faci pt viata care este in tine....

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 5 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),Competact 2x850,Clexane 2x0,4/zi
pinuta spune:
Buna dimineata!Haideti la o
fierbinte!
Aristica sa va ajute Dumnezeu! Felicitari ca te-ai lasat de fumat! Eu am 7 ani de cand am renuntat la viciul asta.Dupa 10 ani de fumator, cand nici nu faceam cafeaua pana nu aprindeam o tigara intr-o zi am spus gata! si nu am mai fumat. E cumplit la inceput, visam si noaptea ca fumez.Eram cat pe ce sa ma reapuc, dar am reusit pana la urma sa ma abtin si am 7 ani de abstinenta.Succes!
Lili_g
.
Am fost ieri la o doctorita la Iasi si se pare ca l-am chinuit degeaba pe micut, pentru ca infectia a fost virala si virusii nu reactioneaza la antibiotic.Asa ma gandeam si eu, ca sambata am fost aici la noi cu el si nu avea nimic nici in gatut nici la plamani.Duminica mi-a spus telefonic pediatra de aici sa-i fac antibiotic, dar luni la cotrol tot nu avea nimic, dar sa-i fac in continuare macar 5 zile cefotaxim preventiv
.Eu nu stiam ca antibioticele se fac preventiv
.
Oricum e perfect sanatos si chiar daca mai are mucisori sa-i scot si sa-i pun ser fiziologic si trec.Mi-a spus sa-i dau vitam.C din aceea solutie( eu deja ii dadeam) si sa nu-i incep diversificarea pana la 5 luni ca e suficient de dolofan si are pofta de mancare. Are in schimb o iritatie inghinala, despre care aici pediatra mi-a zis"se mai irita draga copii ce te sperii asa!", iar la Iasi ca e defapt o ciuperca cu care ne-am pricopsit dupa prima sedinta de antibiotice si puteam sa-l dau eu si cu mama Bepanthenului ca nu-i trecea.
Ce e mai rau ca am fost si cu cumnata mea si cu nepotelul ca avea putin rosu in gat....care s-a dovedit a fi scarlatinaaa

...cu streptococ beta hemolitic luata de la camin.
Acum mi-a frica sa nu ia si Rares, desi nepotelul nu tusea si n-a stat langa el, totusi am fost in aceeasi masina. Dr. m-a asigurat ca bebelusii au imunitate pana pe la 6-12 luni, dar mi-e o frica cumplita.Stam in aceeasi curte,si desi nu au mai intrat la noi de mult timp( cu raceala lui Rares nu am mai primit copii in camera lui) eu tot ma tem.De la spital i-au spus cumnatei ca au mai fost cazuri si parintii le-au dat antibiotic si i-au trimis la camin. Doamne oamenii astia sunt inconstienti! Nu se gandesc ca pot lua si alti copii? Parca nu era destul ce am tras pana acum

!
Am o comoara: Rares- Nectarie!
http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png
viotimis spune:
Multumesc mult Maraanisia !
Intre timp am fost contactata de o fata de aici care a tinut acest Canon si astept detalii de la ea !
Doamne ajuta tuturor !