Regasiri (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Buna dimineata si poftiti la o cafea fierbinte, ca la noi ploua si e tare frig!
Cam slaba activitatea pe aici. Ce faceti?
Azi la gradi la a mea capra vin niste macedoneni (copii, profesori) la schimb de experienta, asa ca zilele astea au mai cerut cate 50 de lei pt covor si azi un trandafir, au spectacol, da Erica pt ca a lipsit danseaza doar cu cercurile, da oricum nu ii pasa...Drama ei e ca nu o lasa doamnele sa se joace si prietena ei i-a spus ca nu mai vrea sa fie prietene ca nu-i plac bomboanele pe care i le aduce

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ank am patit-o si eu cu Ana, nu mai vroia sa mearga ca Bianca i-a spus ca nu mai e prietena ei, i-am sugerat sa-si faca alta prietena, acum ce sa facem. Cine stie ce discutii au ele pe acolo, plus ca mereu ma intreaba ea ce mai duce la colegi, pai acum nu ti-oi da zilnic cate ceva. Ca aduc bombonele sau cereale si mananca cu totii.
Ana a mea face pipi f des, ma gandeam sa-i fac niste analize, am tot uitat sa cumpar recoltor. Nu pare insa sa aibe infectie ceva pt ca nu o ustura, nu face putin, face normal, dar cere intruna olita. Bea si apa multa ce-i drept, dar totusi. Mi se pare ca a facut o obsesie, ma tem sa nu fie ceva psihic, ii e frica ca face pe ea.

Mergi la inceput

Mai iar i-a dat toate bomboanele Alisiei ca sa fie in continuare prietena ei, of ce copchil fraierici amDaca vreo fetita dintre cele cu care se joaca ii spune sa-i dea ceva ca sa fie prietene, ea sare imediat. Cred ca o sa dea si casa. Asta face in majoritatea cazurilor I-am explicat ca prietenii adevarati tin la ea fara sa le dea nimic, ca paote sa-si faca alte prietene, bla-bla, nu stiu ce sa-i mai zic ca asa face mereu...
Cat despre problema cu pipi, Erica seara bea foarte mult, olita e la indemana, asa ca am constatat ca atunci cand se uita la tv sau nu e foarte implicata in ceva face si ea foarte des, daca e implicata in ceva, mai putin des ca-si aminteste in ultimul moment

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Buna dimineata si poiftiti la o
Mai e putin si vine Pastele.
Ce le cumparati copiilor?
Eu am cumparat o gramada de oua de cioco de toate formele si in toate felurile, are niste pantofi noi, da luati acum 2 luni si i-am mai luat niste tricourio (3) din care unul cu cai ca tare ii plac.

Mergi la inceput

Eu vreau sa--i cumpar Ericai bicicleta si nu stiu cat de mare. Ea are inaltimea de 1.12 m . Am uract-o pe una cu roti de 20" si ajungea bine la pedale...Vreau sa o aiba macar 2-3 ani si nu stiu dc sa fie de 18" sau de 20"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Va pup pe toate, eu parca sunt mai bine, dar n-am terminat de tot cu greturile. Am avut eco marti, bebe e bine, e in grafic, inca nu se vede putza. Peste o luna mergem la privat

ank si eu patesc cu Dani asa, isi cadoriseste 'prietenii' cu jucariile lui, si ne trebuie bici, dar nu stim de care, ca tati vrea una mare, dar eu nu cred ca poate merge fara roti ajutatoare, oricum e pe lista de asteptare, nu ne permitem luna asta...

De Paste ce faceti?

Va pup pe toate

13s

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, tuturor celor ce poarta nume de floare sau Florin, Florina!

Maya, multa sanatate Anei.

Mergi la inceput

Buna dimineata si poftiti la o
La multi ani sarbatoritilor de ieri cu sanatate si noroc.
La multi ani Lacramioara
Dbunny las ca trec ele greturile. Si eu sar bicicleta luna asta, ca nu mai e rost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata..asa f de dimineata
din timpul sarcinii nu am mai avut insomnii.Ba din contra as mai fi avut nevoie de ceva ore de somn
si acu de pe la 3 is de veghe
pe cand s-or trezi fetele sa vad cat de nauca am sa fiu

eu am avut calculatorul mort o saptamana si ceva
nici acu nu-i prea zdravan,dar macar reusesc sa intru pe net
aseara l-au adus cat de cat la viata dar cica mai trebuie cumparat ceva, n-are sunet si nu am curaj sa vad cam ce mai gasesc din informatia de pe el

in alta ordine de idei-ieri cred ca am stat numai pe afara.Dimineata Daria voia afara eu faceam mancare si nu stiam ce sa-i sugerez sa faca sa nu se plictiseasca.asa ca i-am cerut sa-mi culeaga stevie.Si chiar mi-a adus stevie,nimic altceva

legat de prietena de la gradi-stiti ca ma plangeam de faptul ca daria se integreaza greu la gradinita.Intr-un timp ma mai linistisem,isi facuse o prietena, o fetita care imi placea.acum o saptamana imi zice suparata ca A nu mai este prietena ei
si toata saptamana a fost asa intoarsa pe dos
sambata au avut o activitate cu gradinita,Daria era mai bine dar era evident ca A ii intoarce spatele-cine stie ce o fi fost intre ele sau ce a apucat-o

fug sa imi fac si eu laptele Mirunei o cafea ca e clar ca nu ma mai culc nici zare de somn

Mergi la inceput

Buna dimineata.
dastefa bine ca ati reparat calculatorul si mai auzim si noi de voi.
Ak meu de acasa tot sticat e si cred ca asa mai ramane.
Sper sa se mai indrete vremea ca la noi e innorat si frig...

Mergi la inceput