Regasiri (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Maya ma bucur ca esti mai bine si un mare pt fete sa fie sanatoase.
Dastefa sper ca tusea Dariei sa nu se agraveze. Daca sta un pic pe afara eu nu cred ca-i face rau

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Buna dimineata si poftiti la o .
Cam slaba activitatea pe aici. Stati numai pe afara?
Va ziceam ca am niste probleme la serviciu, i-am tot tras de maneca pe patroni dar se faceau ca ploua, samd. In sfarsit s-au prins ca nu sunt nebuna, da problemele tot sunt, da parca ma simt mai usurata.
Fug la treaba

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Eu nu ies pe afara daca thea tot tuseste. Nu raspunde pediatra la telefon, mai incercam, as vrea sa vina acasa, la cabinet desi e cu programare, tot astepti pe la usa pana te imbolnavesti. Pe Ana am dus-o iar la gradi, ei i-a trecut rapid. La Thea inca nu-mi dau seama daca e racita sau de la saliva excesiva, ii curge f f multa, cred ca daca pun o cana o umplu in 10 minute. Daca e treaza si se joaca nu tuseste, numai cand o culc atunci incepe. In special pe spate daca o las.

Mergi la inceput

Poate totusi e de la saliva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Noi tot bolnaviori nu mai reusim sa iesim din raceli...
Antonia merge la gradi de luni e f bucuroasa...ea e mai bine
David muci..tuse..iar a facut bronsita am fost ieri la pediatra si mi-a zis sa nu-l mai scot afara pana ii trece...deci stam la cusca

A inceput sa mearga in 4 labesi se ridica la patut se tine dupa noi prin casa

Am mai trimis poze pe e-mail cine vrea sa ne vada

Maya-eu zic sa mergeti la medic..sa nu aiba secretii in gat..vreo bronsita ceva...multa sanatate

Dbunny-nu te mai lasa in avion de la 28 sapt(7 luni)...oricum nici nu o sa vrei cu burta mare sa mergi in calatorie...hai ca mai ai putin si scapi de greturi

Dodo-cu intarziere pt Isabella

Dastefa-si eu trebuie sa ma apuc de curatenia de primavara...dar nu am nici un chef
multa sanatate Dariei

a facut ochi david...fug ca o trezeste si pe Antonia

Mergi la inceput

Bambo multa sanatate lui David si felicitari pt progrese. Grabit baiat ai
La bronsita va da antibiotic?
Erica nici nu mai vrea sa auda de gradi. Nu am dus-o saptamana asta pt ca sapt trecuta desi ii trecuse raceala a inceput cu kk de la antibiotic+nu a mancat mai nimic si am zis sa nu culeaga ceva. Poate o duc joi si vineri macar pana la pranz, sa o pot lasa saptamana viitoare si la somn (doar la gradi mai doarme la pranz)

Mergi la inceput

Ank-deocamdata nu luam antibiotic...face aerosoli...eurespal si sumetrolim daca face febra si nu se vad inbunatatiri atunci luam antibiotic...sper sa nu fie nevoie

Antonia a avut o perioada cand nici ea nu dormea deloc...acum o pacalesc cu David ne punem toti in pat...trag draperiile si somn acum doarme de la 14 probabil de la vreme i se trage...f rar doarme atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Sunt in dilema...a venit pediatra, a consultat-o, nu se aude nimic la plamani, nu se aude nici harait, niciun semn ca ar avea ceva secretii, dar are rosu in gat. Acum ma asteptam sa aibe de la atata saliva, tusit etc. Ideea e ca ne-a dat antibiotic si nu stiu ce sa fac, daca sa-i dau sau nu. Febra nu are, de mancat mananca, rade se joaca, muci nu are. Tusit doar de cateva ori azi, chiar nu stiu ce sa fac. Sirop ne-a zis eurespal. Daca ar fi prezentat si ceva semne de infectie i-as fi dat, dar asa chiar nu am idee cum e mai bine sa fac. Dr zice ca daca am avut eu gripa sa-i dam totusi antibiotic, dar ma gandesc ca viroza e viroza, oricum nu trece cu antibiotic. Am timp de gandire pana maine, de maine ar trebui sa incep sa-i dau.

Mergi la inceput

Maya-pt rosu in gat nu am luat niciodata antibiotic...doar daca facea febra mai mult de 3 zile...atunci da...eurespalul e bun...e antiinflamator si ajuta tusea...eu nu i-as da antibiotic...doar daca se complica poti sa il dai...multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata
o [ cafea] aveti de la mine
Maya nici eu nu i-as da.Oricum nu sare asa dintr-odata de la mai nimic la ceva grav si atunci ai antibioticul la indemana daca e nevoie
Daria pare sa se mai fi linistit cu tusea -cu Eurespal si sirop de ridiche neagra
Bambo multa sanatate ,daca vine cu adevarat caldura poate scapati si voi
felicitari micului sportiv

va spuneam eu ca Miruna nu a mai acceptat suzeta dupa vreo 2-3 luni dupa ce i-am scoso
ieri a gasit-o printre jucarii pusa de Daria si sa vedeti ce buna era
dar nu cum se foloseste normal pt supt
ea o tinea in coltul gurii in zona caninului si o rodea asa cu scartiit.Dar chiar si asa s-a plictisit la un moment dat de ea si umbla dupa Daria sa i-o bage in gura
Miruna se lupta acum cu iesitul caninilor si e jale.Pana acum am scapat usurel cu dintii si maselele dar acum e clar mult mai dureros
dar ma consolez ca in curand scapam ca sunt tare inflamate gingiile si mai avem 4 maselute si gataaaa

Mergi la inceput