laparoscopie

laparoscopie | Autor: FluturasCris

Link direct la acest mesaj

urmeaza sa fac o laparoscopie si sunt extrem de speriata !!! a facut cineva ? as vrea sa ma incurajeze cineva sa prind curaj !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FluturasCris spune:

nu am precizat de emotie pt ce fac interventia : hidrosalpinx bilateral ,cel putin asa se vede dupa histerosalpingografie.....din ce m-am documentat ideal ar fi sa mi le taie si sa fac FIV , nu ??? voi merge la dr Dracea , ce parere aveti despre ea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

eu am facut doua.una la giulesti si una la filantropia. pt ce o faci? daca vrei vb pe pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

mikaia cu cine ai facut-o la filantropia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaia spune:

cu dr Popescu Florin. super tip, tinerel #537;i de treaba.eu am f#259;cut/o pt a face fiv, eram operata de vreo trei ori la ea. nu mai aveam ce face cu ea se stransese lichid care putea fi toxic pt un bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FluturasCris spune:

as vrea sa stiu si eu cum decurge o laparoscopie ,sunt speriata ingrozitor de anestezia generala ,am impresia ca nu ma voi mai trezi ,nu stiu cum sa fac sa scap de aceasta fobie ....poate daca mi-ar mai povesti cineva as trece peste asta ,nu sunt nelinistita pt ce ar gasi dr acolo ,cat pt anestezie......la hsg s-a vazut hidrosalpinx pe ambele trompe ,asa ca ,in cazul in care asa este ,as prefera sa le scoata ca sa pot face fara probleme FIV....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fluturas multa bafta iti urez.dar, mai este un topic cu aceasta tema, uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159626&whichpage=1 suntem multe fete care au trecut prin asta.este o operatie usoara si nu ai de ce sa te sperii.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 13+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput