Mamici inimoase de Constanta *145*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Alina: ma bucur ca ati scapat cu bine, recuperare rapida

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

am vb si eu cu lulu, luca e bine, mai dormiteaza, mai vorbeste, ca dupa anestezie...alina s-a mai linistit, acu' asteptau si vizita taticului.

goergi, o sa se rezolve toate, take it easy! despre operatia de polipi eu am mai scris, e mai mult stresul parintilor decat operatia in sine. cat despre batista bebelusului, pediatra de la bucuresti mi-a interzis cu desavarsire sa o mai folosesc, dupa ce i-au descoperit lui vlad klebsiella in caile respiratorii.

pupam toti muciosii, vad ca vremea ne joaca feste, azi e frig de numa'....brrrr

vazut si familie frumoasa la munte

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Multumim de incurajari Vladis... am operat-o si pe Mony acum 2 ani si a fost ok, dar Teo a avut o reactie urata rau la anestezic cand l-am operat de fimoza, si singura mea teama este cea de anestezic...

Referitor la batistuta... eu stiam ca provoaca iritatii... acu o fi adevarat si asta cu suprainfectarea...

Eu ma retrag fetelor... o seara placuta va doresc!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Nu ma dati la disparuti,da?
Incerc sa mesteresc o harta pentru maine ca sa-mi usurez treaba cu gasitul gradinitelor.

lulu bine ca ati scapat si Luca e bine
pisoi parca ai intrat pe lapte praf nu?o sa-l cam doara burtica pe motanel de la el,eu la mru am aplicat masajul frecvent pe burtica si o plimbam prin casa in pozitia medicinala.Nu am folosit supozitor,cu toate ca am inteles ca e ok ...Cand o sa incepeti diversificarea peste cateva luni,poti sa-i introduci atunci pasta din morcov crud

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Cris: bafta la gasirea gradinitei!

S-ar putea sa am si eu nevoie sa-l dau pe Lucian, mama nu prea se simte bine, sa vad ce o sa-i zica maine la doctor.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ce bine ca a scapat cu bine Luca!! ..zilele acestea si noi mergem cu Luca la acelasi spital..si mie mi-e groaza daca o sa fie nevoie de interventie chirurgicala..

Pisoi eu nu am citit ce-ai scris tu ,doar ce-au raspuns fetele, dar nu-i ok sa-l stimulezi. Copilul poate sta f bine si 3 zile fara scaun. Il alaptezi sau nu? Daca este pe laspte praf exista lapte praf care merge f bine la copii cu constipatie.

Vladis multumi ca ai intrebat de noi...alergam ..si cam atat

Io iar vin cu intrebarea mea despre mobila de bucatarie..de Komandor ce stiti??Sau este prea nou infiintat in Cta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic Rox pt aprecieri& vesti despre Alina- sanatate Luca, sa te faci bine repede.
super crazy la munca azi, serverul nu a mers pana la 3.30. si termina teancuri peste teancuri in 2ore jum
vad ca dra mea e ami bine, nu tuseste.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata fetele... care da o cafeluta?

ati fost foarte cumintele aseara...noi am gatit, am facut teme, am fugit si pana la mama sa iau niste oua de tara de la bunicul meu... m-a secat tata la plecare... da ce mai conteaza... noroc cu ketotifenul ca dooooormmm ca un prunc... A zis dr sa-l iau 5 zile... dar inca mai tusesc cand si cand.. oare sa mai iau 2 zile in plus?

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Prezent(a)! pana nu se inchide capitolul
LMA sarbatoritilor! Patrick, Lucian, Alexia
Ema, ma bucur ca ne scrii!! Vazut pozele, dar sa stii ca eu trag cu ochiul si in gradina ta!
Sanatate multa virusatilor!
Lulu, sa veniti acasa cu bine! curajosul

Noi suntem bine, eu stramtorata cu timpul, doar atat. Azi am reusit sa citesc restanta la totic si s ava scriu un pic.
Sper sa revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Neata fetele...am facut planul pe azi,am facut harta,am pregatit totul..dar masina e inca la service..Asteptam sa ne sune ca sa mergem sa o luam..

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput