Mamici inimoase de Constanta *145*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisoi_aluna

Nu mi-au dat nimic dupa operatie, dar am luat de capul meu si la sfatul unei cunostinte medic ginecolog si iau in continuare fier, calciu si Elevit, dar nu se cunoaste, Sunt palida si vai de capul meu si obosita tot timpul de nu-mi mai revin.
Si eu m-am externat cu hemoglobina 7...cred ca n-am avut-o niciodata asa mica...

Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

Mananca cat poti tu de mult, indoapa-te, cumpara sfecla rosie, spanac verde crud, roaga pe cineva sa ti le prepare.Vezi daca-i fac rau la burtica lui bebe. Cine te ajuta? mama, sotul? Dormi cat poti de mult. Trebuie sa te intremezi/ te inteleg am trecut si eu prin asta la prima sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragelor
pisoi, nu te lasa pacalita de laptele praf. daca tot e obisnuit cu biberonul.. normal ca de acolo va trage mai repede si il va vrea. dupa cum au mai zis fetele, nu vrea san doar ca ii este foame dupa o ora. plus ca alaptarea la cerere.. asta inseamna - cand vrea puiul. peste o ora, peste o jumatate de ora, peste 3. se vor regla si mesele, de la sine, dar el este inca atat de mic... de la 2 luni se poate vorbi de un program cat de cat. atentie la suplimentele de fier luate de tine, il pot constipa. nu e usor... dar va trece perioada asta.
Crix, ce mai fac fetele?
Gabi, tare frumos printul Bogdan si printesa Isabella!
imi pare bine ca ati avut serbari frumoase si cadouri asemenea.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare dragelor!

Va las / pentru a incepe ziua intr-un mod placut!

Va doresc o zi frumosa!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata fetelor...

Uite ce de sfaturi primesti pisoi... ai de la cine sa inveti..

Am fugit ieri de la munca si mi-am luat fata de la scoala... fratilor era un curent pe holurile alea... eu nu stiu cum de nu sunt cu totii bolnavi. Pe langa asta Mony sta langa calorifer si-mi tot spune ca daca ii pun sub uniforma o bluzita de bbc subtire ii e cald... in clasa i-o fi cald, dar pe hol... si cum alearga copii astia... Ieri a sunat doamna 3 mamici sa-si ia copii acasa ca nu se simt bine, azi si maine eu nu o mai duc... Zicea Doamna ca minim 6 copii vor lipsi...

Ieri Mony a fost relativ ok, doar ca e infundata pe nas si totusi nu are mucozitati... in schimb azi noaptea avea 39 rectal... Teoretic azi e ultima zi de viroza... sper sa fie mai bine. Dar ce ma fac cu Teo, care de peste 2 saptamani, chiar si dupa antibiotic si picaturi de Rinonef in nas, are in continuare muculeti si tuseste productiv rareori... Azi dimineata s-a trezit si el infundat si ma tem sa nu i se intoarca si lui raceala, daca tot are contact cu sora lui...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Se pare ca in sfarsit se arata primavara, e incredibil la ce zapada era azi dimineata.

Pisoi:eu iti recomand, sa mananci si carne si ficat de toate felurile la gratar, ajuta mult la cresterea hemoglobinei. Multa sanatate!

mery_anna: drum bun si sa veniti cu vesti bune

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Ce liniste e azi pe acilea...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

pisoi, si eu iti recomand sa insisti, si iar sa insisti...eu nu l-am alaptata pe Luca decat vreo 3 luni, ca ...am cedat/gresit/ nici sprijin nu am avut si sustinere si am trecut repede pe completare cu LP si copilul a refuzat incet-incet dar sigur sanul, si tot asa......

geo, sanatate la copii.

dodo, si voua multa sanatate.Scumpi tare ..printesa si muscahetarul

merry
, te asteptam cu vesti bune, drum bun si cu folos la Sibiu

Fetelor, ce mai gatiti? Ca eu sunt in ceata totala, tre' sa satisfac multe fitze(a se intelege ca eu am fitze, copilul NU).Eu tre' sa impac si baietii cu ceva proteine, eu cu post dar si regim disociat
Azi fac o fasole, si scazuta si iahnie putina de pofta...la baieti, un gratar separat.

Cornelia
pe unde esti? Sunteti bine?

dandusa, si voi?

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

sa il ajutam pe Bibi

Faceti shopping- ajutati copii speciali

Poze Mos Craciun DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor!
afara e miros de primavara... asa ca haideti la semnat condica!
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna dimi! hai sa ne veselim ca azi e vineri pt mine a fost o saptamana scurta, am avut 2 zile libere pt petrecere si refacere macar asa imi mai ridic moralul. masina nu am inca, au inceput bine si dupa aia au dat-o in balariile specific romanesti. mai nasol ca mi-e foarte frica sa ma sui iar la volan, niciodata n-am condus cu mare placere, ma satisfacea doar faptul ca ma miscam repede; insa trebuie musai sa ma mobilizez pt ca acum, cu marirea programului si fara masina, dupa ce pleaca sot cu siguranta copilul va ramane ultimul in gradi, saracutul!

sanatate la toti piticii si mamicii! si vlad are iar muci, la 10 zile dupa antibiotic... da' uite ca a venit primavara

am vazut familie frumoasa de printisori

merry, drum bun la sibiu!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza dragelor.
Venim si noi la semnat condicuta.:)
David e tot asa,nu stiu de unde vine febra asta.Ieri am fost la analize,luni mergem la control.Colac peste pupaza,ta-su s-a imbolnavit iar,aseara a zacut,iar azi e ragusit si vai de el..
Va pupam si va dorim o zi superba.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput