Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

Bebelu unde ai facut botezul ca arata super bine?

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

la euro hotels. e p la gara de nord, vizavi de ibis.
noi am fost ff muktumiti si de mancare, si servire si pret si local cum e amenajat. acolo am facut si nunta si hirotonia si acu botezu...a si am cununat tot acolo

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Vas, sa va traiasca printu
Bebelu super pozele, buba o frumoasa, ...tu arati super, si am vazut pantofii tai mumosi foccc, plus localul super, nota 10 cu felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

apropo, pediatra ne-a recomandat 10 zile de calciu gluconic, 5 ml/zi..la 2 luni si vit C naturala 5 pic de 2 ori pe zi tot 10 zile la rand.., vigantol si fier..pana acum asa i-am dat dar nu stiam de vit C...am vazut ca mai sunt copilasi pe forum carora li se administreaza ..e ok..am intles eu bine de la dr??

fluturas mami fericita de MARIA CLARA si ingeras EMANUEL MIHAI

si noi am luat calciu 10 zil/2*2.5ml/zi

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luciact

Vas, sa va traiasca printu
Bebelu super pozele, buba o frumoasa, ...tu arati super, si am vazut pantofii tai mumosi foccc, plus localul super, nota 10 cu felicitari

mami fericita de printesa Eva Maria 08.01.2011

multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

nu stiu ce are azi, in brate doarme linistit si cum il pui in pat incepe sa urle

Mergi la inceput

Vas sa va traiasca flacaul, e superb

deci eu nu mai inteleg nimic. zici k mi-au schimbat copilu. cand plange ca vrea la aer, cand plange ca vrea infofolita, cand vrea san, cand vrea joaca, ba cantat, ba leganat, ba ba ba
nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

si noua ne a recomandat dr calciu gluconic 5ml, tot asa timp de 10 zile, numai ca eu nu sm reusit sa il dau ca vomita de la el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

noi luam exact cum ia si andri calciul. despre vit C nu mi s-a zis nimic. probabil o sa ii cumpar si d-aia, rau nu are cum si de ce sa ii faca.

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Bebelu, si la noi la fel. Cand imi fac si eu cruce ca a adormit (da' asa profund, cu respiratie regulata) si dau sa ies din camera, face ochii cat cepele si o ia de la capat cu agitatul.
Si cascaaaaa, dar somn nu si nu.
Io am umiditate 33% in camera. Am bagat umidificatorul si dupa juma de zi am 34%. Tre' sa-mi iau altul ca asta nu face fatza. Oare d-aia nu doarme?? mai am putin si fac si descantece, ca uleiul de la botez l-am folosit deja.

mami de Luca 10.01.2011

umidificator camera f performant www.compari.ro/umidificator-c4175/purline/hydro-6e-p36334291/descrierea-produsului.html#description" target="_blank">uite aici - folosit doar pt proba (la fel fara cutie ... ) - eu am dat 475+15 transp il dau cu 350 lei cu garantie cu tot ce-i trebuie
eu am unul nou nout , a fost folosit doar pt probe , e cu ionizare si lumina de veghe dar am constatat ca nu ne trebuie...

daca te intereseaza PM

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

voua va zis k dc dupa vaccin bb e agitat sa le dati ceva? k mie mi-a dat panadol dc face febra sau e agotata. dar nu stui dc sa ii dau sau nu. febra nu are.

Mergi la inceput