A iesit Romania din criza?!?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

daaaa, intr-o joi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olina87

daaaa, intr-o joi!

Alina

Mai precis in joia dinainte de alegerile locale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

poate or fi iesit ei din criza si cei care au dus-o omeneste si pana acum!
noi, muritorii de rand, nu cred.mai dureaza cel putin 5 ani, daca nu si mai mult!
am iesit din criza la fel ca si in decembrie 2009 cand se spunea ca traiul va fi roz iar in ianuarie 2010 se invinetise de tot!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Iese de cate ori apare Boc la tembelizor

"România a încheiat 8 trimestre de scadere în termeni anuali, cea mai lunga recesiune din întreaga UE cu exceptia Letoniei (9). Grecia este în abia al saptelea trimestru de scadere iar majoritatea tarilor au stat pe minus doar patru-cinci trimestre.

În trimestrul IV 2010, economia a crescut cu 0,1% fata de trimestrul III, dar a scazut cu 0,5% fata de trimestrul IV 2009. Pe tot anul 2010, PIB a fost cu 1,2% mai mic.

Prognoza pentru 2011 este crestere economica de 1%. Adica e posibil sa fie scadere in T1 "

http://alteopiniisiganduri.blogspot.com/2011/02/scaderea-economica-din-romania.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilache71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

"Emil Boc, a declarat ca, dupa semnarea protocolului de colaborare a coalitiei, Romania intra „intr-o noua etapa“, aratand ca partenerii de coalitie au reusit evitarea colapsului economic, iar tara intra pe „terenul cresterii economice“ si acest lucru va fi resimtit de toti cetatenii. [...] Acesta a mai spus ca noul document le va oferi romanilor „prosperitate, locuri de munca si cresterea economica atat de asteptata, roadele cresterii economice atat de asteptate“. "

Ati inteles, da? Intram intr-o noua etapa, a cresterii economice.
Si sa nu va mai aud ca nu va ofera guvernul prosperitate si locuri de munca!! (aaa... parca guvernul vrea sa dea afara inca cateva zeci de mii de bugetari, cui oare ii ofera locuri de munca!?)

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

E greu...

Daca e sa privim din punctul de vedere al Romaniei, este in criza din decembrie 1989 si nu va iesi din criza pana ce nu vom sti cine-i/a fost/mai este securist (cine au fost patronii de dupa revolutie? securistii care stiau cum functioneaza jucaria pe nume Romania :((). Nu putem avea nici un viitor atata vreme cat nu ne cunoastem trecutul... Parca si medicii intreaba de bolile de familie,nu?

Daca privim din punctul de vedere al crizei, in Romania nu a fost criza... Eu lucrez la un privat de peste 3 ani si in afara de o (1 - a se citi una) luna in vara prin 2009 sau 2010, nu mai stiu exact (specificul firmei face ca in vara oricum comenzile sa fie mici, chiar inexistente), au fost chiar mai multe comenzi decat inainte de a ma angaja eu in firma... (dar nu tine numai de mine) si se poate ca domeniul de activitate al firmei in care lucrez sa nu fi avut de suferit...

Deci in Romania NU a fost criza ca in alte tari... in schimb am auzit - deci pot fi catalogate ca zvonuri - de bani incasati la buget de catre anumite servicii de colectare a impozitelor in cantitate de 125-150% fata de normal (oamenii asteptau sa vina primele - era sf anului) si de raspunsul venit de la centru dupa vreeo 6 luni ca nu s-a incasat nici macar 50% ... si ca sa dea bataie sau le mai scad si din salarii... adica bani SUTITI pe fata... Si am mai auzit de un sofer al unui om mare in stat... ministru... care l-ar fi intrebat.. "dar bre, cat mai furati voi, nu va ajunge? Nu mai dati si oamenilor?" si raspunsul gen... "inca n-am furat de-ajuns ca si aia din-ainte au furat"...

Iar in ce priveste locurile de munca nou-create... DA, vor fi dati afara 10.000 de oameni sa zicem si vor fi pusi directori care vor incasa salariile lor. Si nu va imaginati ca va fi un concurs pentru a-l alege pe cel mai bun... Statul roman nu are nevoie de oameni buni... are nevoie de rude, cunostinte, relatii - sau mai vechiul PileCunostinteRelatii, la care sa apeleze cand altcineva e prins cu ocaua mica...

Un ultim exemplu: Se spune ca Rompetrol sau ma rog, zona petrolului din Romania nu mai apartine Romaniei... ca asa a fost facut contractul pe vremea unuia... Nastase... ca l-o fi facut Nastase de asa natura sau altul inaintea lui si el a picat cu subsemnatul, nu se poate sti... Cert e ca Romania are petrol, e prelucrat si vandut de o alta tara, cumparat de romani, iar profitul ajunge, bineinteles, in alta tara. Ce ma intreb eu insa... Cat a/au primit cel/cei care au dus la semnarea acelui contract pagubos pentru TARA? Si de ce dupa 1989 a fost scoasa din Constitutia Romaniei - sau poate adusa doar la nivelul de fraza - pedeapsa pentru acei numiti TRADATORI de neam si tara?

Pentru a iesi din criza nu vad decat o solutie... sa strangem semnaturi de la poporul roman pentru a fi votata pedeapsa pentru TRADATORII de tara si stabilite si normele de aplicare si tot... si puse in aplicare... Si sa nu raspunda doar omul, ci tot neamul, ca divorteaza si pune tot pe numele nevestrei de ex... Dar nimeni nu e preocupat de asa ceva... deci nu avem decat sa tacem si sa inghitim... si sa speram ca pentru durerile pe care le induram in lumea asta trecatoare vom ajunge in lumea cealalta vesnica macar pe o firimitura de RAI...

Ma intreaba multi de ce n-am ramas afara... sa muncesc... ca as castiga mai bine... Dar de la o varsta vezi mai mult, nu doar banii si traiul usor... de ex. ii vad schimbati pe cei ce vin de afara... in vizita sau alte cele... ma stiu pe mine cat de schimbat am venit de afara... si nu mi-a placut... Il stiu pe fratele meu care s-a intors cu o boala psihica de acolo... acolo parca iti pierzi sufletul... cu trai usor dar pagubos sufleteste... aici parca ti-l descoperi ... si pe al tau si pe al celor din jur... in necazuri si suferinte... si nu pot sa nu ma gandesc la ce s-a scris cu sute, chiar mii de ani in urma...... "in lume necazuri veti avea" ... restul sa continue fiecare... dupa stiinta lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

N-am auzit sa fi iesit nimeni din criza iar Romania ...unde mai e si asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Da, am iesit dintr-o criza de nervi si intram in alta!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Acusica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlyLady74 spune:

Asta e o gluma, nu?
A iesit din criza barbatului de varsta a 2-a. Si a intrat in criza barbatuli de varsta a 3-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Sintem in 31 martie? Atunci gata, a iesit.
Din recesiune.
Asa ne-au zis conducatorii, (dar n-au precizat ora).

Si intra in faliment.

Mergi la inceput