Buna
Am intrat aici la mamici aspirante pentru a va povesti incredibila poveste a cumnatei mele. Are 43 de ani si a ramas insarcinata. Pentru ca nu reusea sa ramana insarcinata pe cale normala sa decis sa faca FIV. 6 au fost nereusite(4 in Romania si 2 in Belgia) iar cea dea 7-a (tot in Belgia)tentrativa, sa incununat cu succes,si s-ar putea sa fie gemeni. Reusita celei dea 7 incercari se datoreaza alimentatiei super sanatoase (lactate,legume,fructe bio, multe produse de mare)ceaiuri pentru fortificarea uterului si sport. Iar factorul psihologic, cred eu, a jucat un factor decisiv. Era total relaxata si degajata la ultima inseminare, defapt era aproape sigura ca nu ramane insarcinata, dar sa dus sa o faca, pentru ca mai avea inca niste embrioni congelati. Nu a mai fost stresata si plina de sperante ca alta data, nu mai numara zilele pana la ciclu, nu mai se uita entuziasmata in vitrinele magazileor pentru copii. Si-a spus ma duc la Bruxelles intr-o scurta vacanta, vreau sa ma relaxez, sa ma plimb, sa-mi traiesc viata. Si surprinzator a ramas insarcinata. Ceea ce vreau sa spun, este ca nicio femeie nu ar trebui sa-si piarda sperantel, sa lupte cu toate "armele" si sa fie optimiste.
Va doresc tututor sanatate multa si sarcini cat mai curande :)
FELICITARI!
Intr-adevar, schimbarea regimului de viata, alimentatie sanatoasa, sport au fost si la mine biletul castigator!
Categoric :)
Imi pare sincer rau pentru acele femei care nu reusesc sa faca bebe. Eu am trait alaturi de cumnata mea, cu care ma inteleg foarte bine si o iubesc mult, deznadejdea, disperarea, tristetea......si chiar stiu cum este.....