Bun venit Radu Andrei!!!Mai-Iunie 2009(104)
Raspunsuri - Pagina 6
laurraa spune:
buna fetelor!
dici, ma alatur si eu lucratului nocturn.....
astazi am fost plecata de la 10 dim pana seara la 8 si am zis ca ma sufoc de dorul mandrei, am "prins" niste cursuri destul de bine platite numai ca sunt intr-o alta localitate, la 70 km de Iasi si va trebui 3 zile pe sapt sa merg acolo cate 8 ore pe zi.....acum e mai usor, dar o sa vina serviciul, teza de doc care int-un final trebuie sustinuta, copil, casa, etc si chiar m-a speriat gandul acesta astazi, cum o sa stau atatea ore pe zi fara Maya, zilnic sa nu o vad cate 10 ore aproape, dar ne trebuie si bani si copilul trebuie sa aiba si conditii.....
Cred ca acesta este sentimentul cand incepi serviciul, am avut un sentiment de "abandon", dar sper sa-mi treaca; seara cand am ajuns acasa, iubitul, pupaceala noastra, dragostea si rasul ei cristalin au sters orice umbra de pe fata mea...
beca, noi deja vindem masinile, ambele, dar cu dzeu inainte
o sa luam una doar si restul sa putem incepe la casa sa ne mai descurcam; o sa crestem noi mari
daca te culci langa bebe si-l alaptezi intinsa pe pat nu iti este mai usor? si poate dormi si tu caci asa te simte si el
va pup ca nu mai vad tastatura

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
oana, frumoasa "combinatie" de copil![]()

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
dicirstea spune:
Am intins rufele, am terminat un dosar de accident si pentru destindere ce credeti ca am facut.....am aranjat la liniuta hainele lui Matei in sifonier
Am asa o fixatie ciudata...desi la mine pe birou nu ai loc sa arunci un ac, in sifonier mi se face rau daca vad nu dezordine, ci ca nu sunt potrivite si aliniate la dunga hainele.
O fi bine....o fi rau....nu-mi dau seama la ora asta
Oana, eu mi-am pus soata sa mai bucatareasca...e adevarat ca meniul lui nu prea e variat, dar si-a adus aminte de niste retete de pe la bunica-sa...ceva cu o mamaliga mai moale cu nustiuce in ea, au mancat copii de s-au spart, orez cu multe legume, ciuperci (mancam numai din ala cu bobul lung, asa ca arata ca un orez chinezesc) si carne de curcan.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
otiliap spune:
buna dimineata, fetele!!
nu am mai intrat de cateva zile, nu am apucat sa recuperez, sper ca astazi sa o pot face.
sunt prinsa rau de tot in treburi, abia mai am vlaga sa ma misc prin casa. partea buna e ca am scapat toti de viroza asta pacatoasa... partea rea e ca am ramas cu o usturime in gat.
va las o cafea calda si pup toate fetele (nu nominalizez, sa nu sar pe careva). sa aveti o zi cat mai frumoasa. 

Serialbastre spune:
Am intrat pentru relaxare, asa ca am uitat tot ce am citit. ![]()
Cezara a facut febra aseara si toata noaptea, am pazit-o ca pe butelie. Acum e mai bine, dar parca e ragusita. Nu ma grabesc la medic ca sigur ma incalta cu antibiotic. Sa vedem cum evolueaza cu tratamentele mele.
Pentru raguseala (nu tuseste inca, dar probabil va incepe sa se rupa) ce recomandati?
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
BAZAR UMANITAR
bettyR spune:
Serialbastre, vezi sa nu aiba laringita ca e mai pacatoasa boala, sa ai grija sa nu se agraveze, dar trece si fara antibiotic, noua ne-a dat aerosoli cu adrenalina - sunt buni daca nu respira bine sau tuseste si nurofen 3 zile. Cel mai bine du-te la dr sa vezi dignosticul si nu-i da antibioticul numai daca nu trece febra in 3 zile sau daca revine.
ganesha spune:
buna fetelor,
va salut si eu dupa o suta de ani absenta, dar din cauza de copil disperat dupa calculator nu mai deschid laptopul cu zilele, si-l tin ascums prin dulap.
Noi suntem raciti cobza, e prima data in iarna asta, dar vad ca-i treaba serioasa de cateva zile.
Amir a ramas tot excesiv de mofturos in privinta mancarii, tot nu mananca mai nimic si abia are 10kg imbracat, dar spune lumea ca sa nu ma mai stresez ca o sa manance el in timp
.
Si evenimentul cel mare este ca incerc sa ma pregatesc sufleteste pt inceperea muncii. Am de gand ca de pe 14 mart sa-l dau la gradinita si apoi sa ma intorc intr-o saptamana la munca.
Apropos stie cineva pareri despre gradinita Castelul fermecat, e pe Drumul murgului, pe la Dristor.
In rest am ffff mult de recuperat din urma.
Pupici multi!
otiliap spune:
l-am adormit pe matei (sper sa si doarma
), ma duc sa citesc si sa raspund de la capitolul trecut. 
CarlaV spune:
Pup fetele, si eu fara chef, fara bani si cu tone de probleme pe cap, am ramas cu o tuse urata si cu dureri in piept dupa raceala, plus o durere de cap continua si enervanta rau.
Nu stiu ce sa va spun de incurajare, suntem multe cam in aceeasi oala.
Apropo de oala, n-am facut nimic de mancare si fetele ar hali continuu.
Va pup pe toate, ne auzim cand o sa pot sa vad ce scriu.
otiliap spune:
laurraa, am vazut pozele cu maya. tare-i frumoasa. si ce frumos doarme ea in scaunel... 
am vazut ca au fost mai multe subiecte de discutii.
1. eu inca ii fac mancare separat lui matei doar atunci cand noi avem la masa carne de porc, fasole, ochiuri, chestii prajite. in rest - mananca cu noi.
2. desene animate - nu se omoara dupa ele. se mai uita dimineata la 10 la maimu vede - maimu face, dar de o perioada de timp nu mai e acest desen. in rest, mai arunca cate un ochi la tv (avem tv in bucatarie si e mai toata ziua deschis, dar cu sonorul redus)in special la cateva reclame care ii plac, la meteo (ii place busu de la protv
).
3. dulciuri - rar mai vrea pufuleti, grisine, biscuiti. mai mult se joaca cu ei, ii rupe bucatele si toarna apa peste, spunandu-mi ca face mancare. 
fructe - mananca de toate, mai putin kiwi - nu i-am dat niciodata si voi amana cat pot asta, caci e alergena.
actimel - nu i-am dat niciodata, noi nu ne dam in vant dupa el si deci nu cumparam. in schimb ii place iaurtul de oaie si bivolita de la napolact. il mai amestec fie cu biscuiti, fie cu paine.
compoturi, gemuri, dulceturi - a mai mancat din cand in cand, ii plac si daca vrea - ii dau. is facute toate de mana mea, cu fructe din livada noastra, fara niciun fel de conservanti si nici nu sunt f dulci.
4. vaccin - eu i-am facut doar schema obligatorie. atat. cel pt varicela a fost in schema?? ca nu-mi mai amintesc, dar parca nu... 
dicirstea, spuneai in capitolul trecut ca nu visai sa te reorientezi profesional. unde ai lucrat inainte?? 
relusha, de unde vine al doilea nume al lui dragos - zian?? 
am terminat capitolul trecut. trimit.