Bun venit Radu Andrei!!!Mai-Iunie 2009(104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Narcisica poate viseaza urat. Si Eduard se mai trezeste plangand tare. Eu aprind lumina, il trezesc bine, il linistesc si apoi il culc.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Oana, a inceput sa planga de pe la 7 seara, s-a linistit doar cu chestii care chiar ii acaparau atentia : la desene dar nu la tv ci pe laptop (nu mai primeste decat in cazuri de maxima necesitate), la baie si la laptic. A mai avut si seara trecuta o tentativa dar mai putin impresionanta de plans.

Din pacate nu am ajuns la un nivel de comunicare in care sa poata sa ne transmita unde/daca il doare ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Narcisica, in mod clar il doare ceva.
Matei mi-a facut chestia asta si in iarna asta (bine, in somn) si dupa 2 zile facut febra, de m-au chemat sa-l iau de la gradinita.
Iar cand era mic si nu ne puteam intelge, a plans rau cand a facut stomatita. Noi banuiam masele, stomac...de toate, dar cum nu ne lasa sa ne apropiem de capul lui, nu stiam ce are. Ne-am urcat in masina pe la 10-11 noaptea si ne-am dus la Gomoiu, ca am zis ca nu e asa aglomerat.
Cum ne-am urcat in masin s-a potolit, dar cand a trebuit sa deshida gura la dr. parca-l jupuiam, asa urla.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimi

narcisica la mine razvan imi facea asa cand avea otita il apuca din senin plangea puternic dupa care se calma la o ora doua o lua de la capat multa sanatate

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Fetele am schimbat capitolul

Va invit cu drag la un nou capitol

Capitol nou

Mergi la inceput