Prietene la bine si la greu - 109
Raspunsuri - Pagina 20
many_bani spune:
Lumi dar ce sociabila este micuta ta, buni cum se simte? 
mami de
Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la 
Lalu_79 spune:
Miany
, noi cand am facut roseola am avut fix 3 zile de febra mare, apoi inca 2 sau 3 cu bubite, fara nici un alt simptom.
Lili,am citit pe blog, probabil acelasi regret o sa ma incerce si pe mine, ca nu am lasat-o pe ea sa renunte singura, dar am ajuns la niste limite fizice si in contextul in care ma intorc la job nu-mi permit sa cad pe-acolo pe jos de epuizare.Un singur alaptat seara nu ar functiona cu Ari,ar manca seara si apoi iar s-ar trezi noaptea de n ori pt alint si pentru un gat de lapte.Cred ca ar bulversa-o sa-i dau seara si apoi sa nu-i mai dau noaptea cand cere.Acum doar in primele 2 nopti mi-a cerut san, in celelalte nu....ziua probabil isi mai aminteste si isi ingroapa fata intre sanii mei,a devenit un alint al nostru, o mangai si ea zambeste, vreau sa cred ca apropierea asta ii aduce un pic din alinarea pe care o avea la san, mie sigur imi face tare bine.Multumesc
Lumi

laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui many_bani Licu ai vazut blogul asta ca tot vorbeati de clamite si am vazut si niste cipici de casa facuti hand made de am lesinat. Edit: palarioarele de fetite din iunie 2010 sunt adorabile dar si colierele sunt frumoase mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la ![]() |
uitati aici palariute de sa lesini pt toate gusturile
Pozicile de pe blog -alea cu palarioarele -sunt pozici preluate de pe net, ca le-am mai vazut pe undeva..

13+ cu Iris/ulFirefly's shop
ali762000 spune:
Dankutza am in casa Tamus sta in camara ca il folosesc pentru spinarea mea, nu stiam ca il pot folosi si la cucuie si vanatai, mersi de pont
.
A fost greu sa ii vad primul cucui, m-am speriat am vrut sa ma duc la urgenta cu el, pana am vb cu o prietena si a zis sa nu imi fac griji ca e doar inceputul, sa il urmaresc numai 48 ore.
Frica cred ca a fost mai tare din cauza ca tati e plecat de ieri pana sambata in delegatie si sunt singura pentru prima data.