Prietene la bine si la greu - 109
Raspunsuri - Pagina 13
raluci_b spune:
www.malev.com/offers/10procente" target="_blank">util pt vacanta
mami de 1 An pt. Remus Andrei
(8 nov '09)
in asteptarea lui
cu trandafirul in gura
laurairina13 spune:
Ramonika, o sa razi da plicu ala cu bule e mai scump decat daca ti-as pune coletul normal, e vro 3 lei si ala..
Cat despre agrafe, nu ma doare mana sa le cos, doaar daca ai tu alfel de inchietori mai smecheroase sa cosi, ca altfel nu are rost sa te las cu brosele neterminate.
Eu is pe aici, cand si daca vrei vrodat' discutam![]()
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si
13+ cu Iris/ul![]()
Firefly's shop
BLOGUL MEU ![]()
miany75 spune:
buna ,fetelor!!!
se pare ca gandurile voastre bune au functionat,alaturi de vit.C si tantum....multumim

;am fost la medic si gatul mai e putin rosu ,dar nu e nevoie de antibiotic
...se vad cei doi coltisori de canini; ca tratament mergem inca o zi-doua cu antitermice la interval de 6-8 ore (depinde de febra)...spre bucuria mea de asta-noapte nu a mai facut febra!!!
;a si papat mai binisor azi...
scz ca m-am lalait atat pe tema asta...dar sunt tare happy!!!![]()
Lumi e greu si ptr. un adult acomodarea,darmite ptr. un pui mic...las' ca acus-acus isi revine la forma care a consacrat-o...
voi ramaneti pana la urma in Japan?
Dana
spor la bagajit!! sa aveti drum bun si sedere placuta !!!!
Ionela tin pumnii sa iasa cum iti doresti (totul)
ma duc sa admir un 'dezmotat'...
toata trupa!!!!
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariadna33 Miany, bine ca ati scapat de antibiotice si de febra! ![]() ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate***************** |
by the way,sunt nazdravani rau gemenasii tai
ariadna33 spune:
daaa, nazdravani e putin spus ![]()
vestea buna e ca a reparat tati televizorul si la noapte sper sa dormim si noi toata noaptea, pentru ca din cauza schimbarii de decor (adica lipsa televizorului de la locul lui) Emi ne-a tras in concert in toiul noptii, mama-mama... asa este de cand era mic, cum schimbam ceva in camera nu mai recunostea locul si urla, nu stiu cum vom face cand plecam in concediu. Azi-noapte la 2 sa vezi cum patrulam prin casa, tati sa scoata tv-ul din cutie si sa-l puna la loc. Abia dupa aia a adormit la loc. Alalalt nici nu s-a trezit la urlete, era ostenit ca ne facuse concertul mai devreme, a aruncat cu suzeta aia de cel putin 10 ori, si a fost soprana pana cand l-a apucat tusea, tusea si tipa... tot in brate l-am adormit 
Am vrut sa te intreb, Laura, mi-a venit ideea cand am vazut ce ai confectionat tu de Valentine's day. De fapt am de mult ideea, de cand mi-am cautat costum de baie... am gasit ceva si am oscilat intre 2 modele, ambele 2 piese, din care unul era uni (negru parca) din materialul obisnuit si avea aplicatii pe chilot in fata si pe sutien cu ceva crosetat tot negru. Mi-a placut tare mult si acela, dar l-am cumparat pe celalalt in ideea ca o conving pe bunica sotului sa-mi aplice chestii crosetate pe un costum pe care-l voi lua eu ulterior (mai ieftin, ca ala de la magazinul unde am fost eu era cam fitzos si scump, bineinteles). E, pana la urma am ramas cu ala cumparat pentru ca nu am gasit atunci deloc un costum de baie simplu, uni nicaieri, numai cu tot felul de imprimeuri.
Crezi ca ai putea confectiona asa ceva? caut un model, ca nu stiu daca s-a inteles ceva din ce am scris eu![]()
ariadna33 spune:
bine, io acuma ar trebui sa ma reorientez la un costum de baie intreg, cum se zice acum "monokini" ca dupa sarcina mi s-a stricat buricul... nu radeti, chiar asa e, e putin iesit in afara, si ce mandra eram de buricul meu
sa nu mai zic ca nici textura pielii nu mai e aceeasi pe burta, elastica, dupa burta enorma pe care am avut-o, bine ca nu am primit bonus si vergeturi...
ariadna33 spune:
nu am gasit model de costum de baie din ala cu aplicatii (am uitat sa zic ca aplicatiile erau crosetate din ceva ca o matase)
in schimb am gasit ceva spre care cred ca voi fi nevoita sa ma reorientez http://www.ro.darsydesign.com/produs.php?prodcod=167
asta ca sa vedeti cu ce se ocupa o mamica serioasa de gemeni![]()
ariadna33 spune:
trebuie sa va amuzati si voi ce comentarii a primit o stimabila doamna/domnisoara care voia sa-si faca reclama produselor sale http://www.lumeaemica.ro/poze/Sunny-Costum-de-baie-crosetat-in-bumbac-alb-cu-aplicatii-din-lurex-argintiu-Indisponibil-se-poate-face-in-orice-culoare-si-marime-cu-sutien-triunghi-sau-cupa-slip-normal-sau-tanga-www-ro-darsydesign-com/76358/5/156904.html
am ras de m-am tavalit pe jos 

laurairina13 spune:
Ava, m-am hlizit si eu nitzel la comentarii, barbatii astia..
Asa am gasit si eu pe net o gramada de modele de costume baie crosetate , dar mi se par preaa migaloase si muulta munca. Bumbacul cu care lucrez eu ramane asa..mai cu gaurele, adica se cam vede prin el, oricat de strans e lucrat, si ar trebui dublura bagata macar la bikini. E multa munca, trebuie sa mai si nimeresti marimea, cupele, muuulte detalii de luat in seama. Si pretul dupa cum ai vazut oscileaza pe la 1mil. Pret care mi se pare ok cu volumul de munca, dar..nu as da atatia bani pe un costum crosetat, ci pe unul ca lumea care nu intra la apa, si care mai e si elastic.
Plus trebuie sa tii cont ca daca iti iei un costum dintrasta, cand intri in apa se imbiba de apa, atarna mai greu si se usuca de doua ori mai greu decat unul clasic.
Eu una nu m-as baga sa fac, mi se pare muulta munca, pretul e ok, dar nu ok pt buzunarul cumparatorului ci dpdv al producatorului.![]()
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si
13+ cu Iris/ul![]()
Firefly's shop
BLOGUL MEU ![]()