Piatra Neamt, Perla Moldovei (86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Urez si eu La Multi Anituturor mamicilor .
Noi maine mergem la Razvan la serbare...de 9 Martie , nu stiu de ce s-a hotarat asa .Si sa va spun ce rol are Razvan ...deci, la serbarea de 8 Martie, care de fapt este in data de 9 Martie, Razvan este ciobanas! si mai are si o alta poezie de spus, care mai degraba este o rugaciune, nu poezie. Unde sunt d-le poeziile despre mama...ceea ce invatam noi la gradinita/scoala ?Asteptam si eu sa aud o poezie care " sa mearga la suflet"sa ma napadeasca emotiile si sa-mi de-a si vreo doua lacrimi auzind-ul pe Razvan recitand ceva frumos...
Lora,Ancuta-nu m-am mai vopsit acum, ca mi-am dat seama ca sunt intr-o perioada mai nasoala a lunii si ca vopseaua nu prinde acum ..Dar nu vroiam schimbari majore, vreau sa-mi acopar suvitele care le am.Mi-am cumparat vopsea dark brown .Deci, ramane pe saptamana viitoare

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

La multi ani fetelor, va doresc o primavara calduroasa!

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

Neatza fetelor,
cu intarziere va urez si eu La multi ani! si o primavara superbacu multe

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_patra spune:

AAAAAAAAA, revin. Lora ti-am admirat bolfosenia, e superba foooc. Sa-ti traiasca si sa-ti umple casa de fericire. A, si i-am admirat si pe cei mai mari care faceau cred eu felicitari pentru ziua mamei, nu-i asa?

Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Urez si eu cu intarziere La Multi Ani mamicilor si nu numai si o Primavara fericita .

Eu am fost ieri la serbare la Andrada care a fost la fel de emotionanta ca si cea de anul trecut. Parerea generala a fost ca va fi ultima serbare pe care o fac cu atata inocenta.

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, mai stii ceva de tipa aia de la Salon Eli? Ai mai fost la ea? Si-a pastrat preturile acceptabile?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Laura, mai stii ceva de tipa aia de la Salon Eli? Ai mai fost la ea? Si-a pastrat preturile acceptabile?

BazarGeneral

Daca la cuafeza te referi, da. E tot acolo si tot cu preturi mici. Cred ca azi se duce Lora la ea. Mihaela o cheama pe cuafeza. Poate apare Lora si iti da un nr de tel, eu nu am.

Cum a fost la Stefan la serbare?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

maine vine PRIMAVARAAAAAAAAAAAAAAA

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cea mai fericita mami de printesa

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Citat:

Cum a fost la Stefan la serbare?

A fost emotionant, mai ales ca a fost prima, si educatoarea era foarte emotionata, a vorbit un pic la inceput si ii tremura vocea de parca ii venea sa planga... Toate mamele erau crispate, de parca ziceai ca acu' incep sa planga ... de am zis ca ma uit numai inainte
A fost frumos, toti copiii au recitat si au cantat foarte frumos, a tinut vreo doua ore, la sfarsit au mancat cate o prajiturica si au baut cate un suc si acasa.
Voi ati avut serbare?

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cristina, 2 ore serbarea?!?! Uau, f. mult! Au avut copii atata rabdare?

La ai mei nu s-a facut niciodata serbare de 8 martie, deci nici anul asta. Ne-au pregatit copiii cate o felicitare confectionata de ei, cu un 'Te iubesc, mami' scris de mana lor.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput