Piatra Neamt, Perla Moldovei (86)
Raspunsuri - Pagina 23
Laura25 spune:
Bine v-am regasit!
Ma bucur sa va gasesc asa vesele! Cum ati petrecut Pastele? Cu cate kg in plus ati ramas? .
La noi a fost super-super. Am petrecut cateva zile frumoase, langa oameni dragi. Vremea a fost superba, papica buna, bauturica pe alese, copii sanatosi si destul de cuminti. In we asta mergem la ai mei, la Dorohoi, deci noi maine nu putem veni la hamsii. Dar saptaman viitoare, daca mai faceti o strigare, nu spunem 'nu'.
Ema, ai o rozalie dulce, care seamana f, tare cu fratiorul ei.
Mihaela, cum e la sala? Ma iei si pe mine de saptamana viitoare? Tu cand mergi de obicei?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
cosminiq spune:
Laura, cu mare drag mergem impreuna la aparate, sa ne luptam cu kilele!
Uite eu am fost aseara, dar de sapt viitoare intram in forta de 2 ori ,daca om putea!, eu vreauuuuupentru ca nu reusesc sa trec de un prag pacatos la kilele astea a mele
Merge Cristina si una din educatoarele lui Cosmi.Ce misto ca o sa fim 4. E mai frumos!
Adevarul ca nici nu se compara efortul pe care il depui la aparate(fitness) cu cel pe care il faceam la cardio(aerobic)
Vorbim sapt viitoare!Cred ca luni incepem si apoi om vedea daca mai mergem miercuri sau joi.Mai vb oricum
te pup!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
cosminiq spune:
neatza!
Liniste prin zona...se vede ca e sarbatoare,duminica e 1 Mai!
Va servesc totusi cu o cafelutza daca sunteti prin zona!
Pa!
Wk placut va doresc!
uliiasi spune:
Hello, mamici!
Hristos a inviat! Se pare ca toata lumea a a avut sarbatori linistite si fericite, ma bucur!
Noi am stat prima zi de Pasti in Piatra si luni si marti am fost la Suceava la mama soacra si prieteni.
Ma bucur mult ca s-a incalzit afara, de cand asteptam vremea asta...
Eu azi nu pot fi prezenta la hamsii, am negociat cu mama sa ramana o noapte cu juniorul si eu sa ma duc cu husbantu la Izvoru Muntelui sa luam o gura de aer de munte fara copchil dupa noi... Am vrut initial Durau dar am ramas pe Izvoru Muntelui ca daca Doamne fereste il apuca pe David vreo criza ceva sa reusim sa venim repede inapoi.
Ema, frumosi copiii vostri, sunteti o familie implinita . (Eu eram cu Brandusa pe strada atunci cand am intrat in vorba cu tine si nu stiai de unde sa ma iei )
Lora, imi pare rau pentru cearcanele si oboseala ta ...si eu am fost la fel pana la 11 luni ale lui David. Dar tu esti mamica cu experienta si stii ca n-o sa dureze la nesfarsit...rabdare sa ai. Oricum merita.
Deci merg gagicile in gasca la sala, super! Da Doamne sa va tina si sa va gasesc fotomodeale cand mai vin in Piatra.
Noi mai avem vreo 3 saptamani max pana ce ne intoarcem in buc...(nush cine intreba, pogonici parca..noi cica lucram acolo in buc, dar de cand cu juni mic si CIC m-am tot fatait bucuresti-piatra, o luna ici, o luna colo...acum se termina concediul si trebuie sa incep iar serviciul, sunt total nepregatita de schimbarea asta, dar tre s-o facem).
So...hamsii saptamana viitoare? Adica SI saptamana viitoare in caz ca reusiti sa va strangeti azi. Spuneti cu o zi doua inainte sa negociez cu bunica sa stea cu David si promit sa vin cu chef de bere si hamsii!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
cosminiq spune:
Iulia, superrrr
Vreau si io la cabana sa trag o gura de aer fara copchil dupa mine!
Deocamdata se anunta o zi de 1 Mai frumoasa , la gratar!(cu copchilul dupa mine, asta e!)
va pup!
cosminiq spune:
Am uitat sa iti urez petrecere frumoasa si sa tragi si pt noi o gura de aer de la izvor.
E tare fain acolo!
gata am plecat ca am de lucru si azi plec mai repede de la munca!
pa,pa
pot numai sa visez ca o sa fiudar nu ma las merg la sala
ramona_patra spune:
Hristos a Inviat!
Noi am petrecut Pastele la Iasi si cred ca nu o sa uitam prea curand acest Paste. Luni seara am iesit cu mandra in Copou si cu niste prieteni, iar la plecare fiimea s-a inchis in masina, caci taica-su ii lasase cheile, iar noi pe langa masina facand fete, fete caci nu aveam cheia de rezerva, dar am rezolvat intr-un final si totul a fost ok.
Iulia si eu incep munca pe 16 mai si ma gandesc asa un pic cu groaza, dar cred ca o sa ne readaptat destul de repede.
Va pup si va doresc un we super fain.
Aaaa, fetelor unde va duceti la sala, ca io nu reusesc sub nici o forma sa dau colacelul jos, degeaba am slabit.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
cosminiq spune:
poftiti la masa:salata de varza si carne de pui fiartaPeste vreo ora jumate papam si o grefa!
Mergem la sala de langa pompieri
aeperju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uliiasi Ema, frumosi copiii vostri, sunteti o familie implinita . (Eu eram cu Brandusa pe strada atunci cand am intrat in vorba cu tine si nu stiai de unde sa ma iei ) [ Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David Poze |
Asaaaa...f bine ca mi-ai zis. :) Ma bucur ca ne-am vazut.
allexa06 spune:
Hristos a inviat!
Poftiti la o cafea si clatite, sunt amatoare?
Avem si poze noi, de duminica cand am fost la iarba verde, pt cine vrea sa ne vada
http://community.webshots.com/user/allexa06