Fetele din Buc, am o urgenta: stie careva pe vreun reparator de masini de spalat care vine la domiciliu? Multumiri anticipate!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vad ca nu a raspuns nimeni la acest subiect ! As avea si eu nevoie de cineva in sensul aceasta. Sunt o gramada de firme pe net, dar vroiam ceva recomandat. Ati avut nevoie de asa ceva ?
Masina mea face un zgomot foarte mare , si vreau sa o verifice cineva.
Ce marci de masini aveti? Va dau nr. de telefon de la service autorizat de firma respectiva.Chiar daca au iesit din garantie sunt obligati sa faca reparatii postgarantie contracost.Daca aveti noroc, si le trebuie o piesa de schimb care nu se mai fabrica, dau aviz de schimb cu alta noua,doar daca produsul este in perioada medie de utilizare.Va trebuie facutura si garantia produsului.
Mai jos e legea si articolul care v-ar interesa pe voi :
HOTARIRE Nr. 394 din 8 iunie 1995 privind obligatiile ce revin agentilor economici - persoane fizice sau juridice - in comercializarea produselor de folosinta indelungata, destinate consumatorilor
ART. 5
Producatorii au obligatia de a asigura, atit pe durata de fabricatie, cit si dupa incetarea acesteia, pentru o perioada egala cu durata medie de utilizare, calculata de la data vinzarii ultimului lot de produse, direct sau prin terti abilitati, piesele de schimb aferente si service-ul necesar produselor de folosinta indelungata.