Aspirante optimiste >(643)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Si yo ma testez de ziua sotului,pe 13 martie

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Sper sa fiti amadoua norocoase si sa nu mai trebuiasca sa le luati alt cadou in afara de II!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

walkiria, ca deobicei, esti o draguta

si la tine si la voi toate si la toate femeile din lume le doresc sa vina bebe repede.....nu ar trebui sa se chinuie deloc....un copil e o minune, o binecuvantare

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Multumesc fetelor,la fel va doresc si eu voua

Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

mersi de incurajare paula, insa nu-mi pun sperante, nu mai fac sperante astept sa treaca 8 martie si apoi pe 10sau 11 voi face un test,asta numai daca intarzie urazii sa vina pana pe 8,asta numai cum o vrea dumnezeu.
VA DORESC O PRIMAVARA PLINA DE BUCURII SI MLTA LINISTE.un martisor cu multispor si domne ajuta

asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Lasa Ioana ca o sa vina si bebe,o sa vezi

Dr.Seuss

Trying To Conceive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lorena nu mai amana nimic.Nu vezi ce greu este sa faci un copil? Daca te iei de necazuri gasesti in fiecare zi cate un motiv.Si eu am tatal si socrul mort si stiu ce inseamna, dar trebuie sa treci mai departe.Eu cand a murit tata nu m-am dus la lucru si dupa m-a dat afara ca nu am fost 3 zile cat era tata pe masa si am gasit foarte greu servici dupa asa ca stiu ce inseamana sacrificii si necazuri.
Te pup si gandeste-te la voi ca daca e sa moara socrul tau soacra ta nu o sa se gandeasca la tine ci la ea si o sa astepte sa ii faceti si sa ii dati cat mai mult.Vezi de sotul tau si de casa ta si dupa daca poti de ceilalti nu tine in brate ca dupa tu ai de suferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bradraisa spune:

Ioana_iasi cind trebuia sa vina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna!!!

Va doresc o primavara superba si plina de vesti bune II

tuturor!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Lore imi pare rau pt socrul tau. Sanatate multa sa-i dea Dumnezeu sau macar putere sa indure suferintele prin care trece. Referitor la bebe eu zic ca atata timp cat nu iei pastile nu ai ce amana. Adica bebe e de amanat doar daca treci pe vreun tratament pt a-ti vindeca vreo boala, eu asa vad lucrurile. Viata merge inainte.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Cosmi , cum te simti dupa HSG? Cand ar tb sa-ti vina? Tin pumnii.
Didi ce mai faci?
Raisa bine ai venit, sesere cat mai scurta si cat mai repede fuguta la odisee, acolo e mai frumos. Daca ne-o iei inainte trage-ne si pe noi dupa tine ca am cam imbatranit pe aici.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput