Aspirante optimiste >(643)
Raspunsuri - Pagina 12
Katy82 spune:
Gaby am pus ceva sunculite pe mine si vreau sa le dau jos. In plus din cate citisem este bine pe cat posibil sa inlocuiesti zaharul cu mierea, mai ales at. cand faci o cura de dezintixicare a organismului.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Katy82 spune:
Lore
, asa e Lore, o sa vina si vremea noastra.

sa te mai inveselesti!
Ne dorim mult un
Katy82 spune:
Kitty imi pare rau pt Z1. Tin pumnii sa nu gaseasca doc nici un balaur pe acolo. Oricum laparo desfunda si trompele daca sunt putin infundate, tin pumnii sa se lase câu ochisori. Cred ca avem nevoie de un concediu noi, departe de griji, de munca si poate si de net. Tin Pumnii. Sa intri sa ne spui cum a fost.
Ne dorim mult un
draguta spune:
luizza
multumim de consolare, tu esti dovada ca se poate si acum te bucuri de flacaul tau, sarcina usoara in continuare si te mai asteptam

Katy82 spune:
Luiza multumim de incurajari.
Sarcina usoara in continuare!
fetele!
Ne dorim mult un
corina_s spune:
buna seara
am venit sa va citesc si ce gaseeesc? aspirante "optimiste"??
nu e bine.. o sa avem si noi un bebe cat de curand si sa vedeti ca atunci nici nu o sa va mai aduceti aminte de clipele astea..nu mai conteaza nimic..decat sa ne indeplinim visul, da? 
asa ca, fuguta afara din butoi ca nu e frumos acolo..
va 

pe toate, si va ofer de azi un buchet mare de floricele, ca nu pot intra decat seara pe forum 

sa aveti o primavara frumoasa!!!
http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png
ioana_iasi spune:
buna seara fetele...ce mai faceti?din pacate nu prea am zarit vesti cu II eu ce sa va zic ma simt un pic cam obosita si mi s-a unflat pieptul,asta nu stiu daca e din cauza ca vor revenii urati sau a revenit bebe.....va pup
asteptam un
,teodor de 2 ani,tati si
eu!
sophia_m spune:
ioana
..doamne ajuta, suna bine asta cu oboseala si sanii
va pup, somn usor
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
In primul rand va invit la o
ca dimineata mai sunt persoane care
nu se pot trezi si va doresc sa aveti o primavara insorita si plina de vesti bune cu ocisori.
Va
si va trimit 

.