comanda Teddywear

comanda Teddywear | Autor: aalina2003

Link direct la acest mesaj

Am facut o comanda pe un site din UK cu haine pentru copii in 7 ianuarie.(Teddywear.com).Pe site sustin ca livreaza si in Romania in max 21 de zile, prin Posta. Nu am primit nimic nici pana azi.Banii de pe card i-au retras.
Am trimis un mail, am explicat ce s-a intamplat si mi-au trimis inapoi un Auto-Response in care imi spuneau sa verific pagina lor, sa descarc de acolo si sa printez un formular de returnare.
Numai ca eu nu vreau si nici nu pot sa returnez ceva ce nu am primit.
Vreau sa-mi dea banii inapoi,fiindca de trimis prin posta vad ca nu este posibil.
Stie cineva unde pot sa scriu astfel incat sa nu primesc un Auto-Response? Am cautat pe site-ul lor dar nu am gasit alta adresa de contact. Exista o alta cale?

International orders are sent Airmail via Royal Mail Signed For Service. Parcels will need a signature on delivery.
Orders are usually delivered within 7/10 working days, please allow 21 days for delivery.

Orders can only be sent to the billing address of the card used for payment in accordance with UK credit card regulations. We comply with these regulations.