LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***310***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Si acum: Salutare!( ca n-am zis, grabita fiind s-o "atac" pe Simona)

Azi am avut un randament ok la scris, slava cerului, plus ca Andrei e un haios si jumatate mai nou, asa ca mi-am mai revenit din depresii. Andiaroro

Floric, ma bucur ca ai invins sistemul si mai poti intra la o poveste si dimineata. Felicitari pentru slabiri!!! Si eu am mai slabit un kg si sunt fericita si pentru asta!

Gianina, ce ma enerveaza si pe mine sa aud teorii de genul "la patru luni al meu manca ciorba" si alte asemenea, dar, din pacate, e plina lumea de astfel de mame, indiferent de mediu, fiindca ar fi incorect sa spunem ca asa sunt mamele de la tara etc., pentru ca nu e adevarat. Multa lipsa de informatie si deschidere catre informatie prin tara noastra! (nu stiu cum o fi pe la altii)Trecand la lucruri mai placute: o cafea beau, dar krantz-ului ii spun - cu tristete!- pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Simo

Nu stiu ce erau chestiile ale mai lungute cu ceva alburiu in ele si cu verdeturi. Tare mi-a placut cum aratau, dar nu m-am lamurit ce sunt. Apoi, ce ai infipt in doiul cel frumos si ingenios? Sper sa nu-ti para rau ca ti-ai oferit ajutorul

chestiile alea lungute erau minitarte sub forma de barcute umplute unele cu salata de ciuperci, altele cu icre si ornate cu verdeturi sau o rondea ceapa. au mai fost si choix-uri umplute cu salata ciuperci oranate cu marar.
in 2-iul ala am pus choix-uri cu crema frisca si stropite cu toping cioco.

Mergi la inceput

Aha...merci! Simona, minitartele le-ai facut sau le-ai cumparat?

Mergi la inceput

Un "doi" vreau sa creez si eu neparat. Oricum, o sa va mai innebunesc eu sa-mi dati sugestii si explicatii culinare, ca vreau sa fac bufet suedez cu tot felul de chestii simpatice - daca m-o fi sustinand si talentul! Andiaroro, sper ca saptamana viitoare esti si tu libera sa ma initiezi in tainele platourilor de mare clasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

sunt cumparate, erau in forma rotunda si barcute, sarata sau dulci, depinde cu ce vrei sa le umpli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

hELLO !!!

La Deva bateee un vant de-ti muta gandurile nu alta !! asa ca nu mai stiu ce vroiam sa zic

De azi sunt in wkd deja asa ca ma simt ff bine, am achizitionat ultimele piese vestimentare pt vedeta sfarsitului de saptamana , nu de alta dar nu m-am putut abtine precum si niste accesorii in ton cu evenimentul, de luni imi revin sigur cand consult cardul dar asta e alta poveste

Adrisimo, nu vii la Deva sa ma ajuti cu pregatirile ca sigur nici dupa descrieri nu o sa-mi iasa asa de ca ale tale !! cu 2-ul m-ai lamurit , ce ai pus peste polistiren ?

Denisamada, sper ca va faceti bine pana vineri, nu ??!!

Si Ada e cam maraita in ultimele zile si noaptea se mai trezeste plangand asa ca bag de seama ca ne mai dotam cu ceva dinti

Floric, eu ii dizolv in apa oscilo , asa scrie pe cutie pt copii mici ca trebuie administrat

Pisik, voi cum sunteti ?

Sanatate tuturor bolnaviorilor !!

Andiaroro, simpatica foc chinezoaica ta !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

No, stati sa fac si o strigare, daca tot sunt ceva mai in verva- ca s-o citez pe Andiaororo ( a propos, cand o sarbatoriti pe Anastasia? ce faci de papa? la ce cadou v-ati gandit?...zi-mi tot, sa "fur" si eu niste idei, ca-s cam in pana de inspiratie)

Asa:
Bianca, noi ne-am spiralat pentru tine, asa ca, cu bani sau fara, treci la un raport scurt ( daca lung nu se poate)!

Inapreda, hai iesi din pasa nasoala si vino la o poveste!

Pisigri, fenteaza si tu sistemul si zi-ne cum e Pisilinca. I-au scos chestia aia din ureche?

Ilinca, sper ca mersul la scoala nu-ti afecteaza competentele forumistice

Cami, Mihaelacg, Mababei, Gina, Adyris, Saby, Carla, Uali, Adee, Gaza... ne e dor de voi!!! Haideti cu niste noutati!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

sunt cumparate, erau in forma rotunda si barcute, sarata sau dulci, depinde cu ce vrei sa le umpli.

A, cred ca stiu la ce te referi! Multumesc, Simona, chiar am sa pun in practica ( cat oi putea!) ideile tale! Si bine ai revenit; de-acum nu mai e voie sa lipsesti asa mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
La Deva bateee un vant de-ti muta gandurile nu alta !! asa ca nu mai stiu ce vroiam sa zic
[...]
Denisamada, sper ca va faceti bine pana vineri, nu ??!!

Si Ada e cam maraita in ultimele zile si noaptea se mai trezeste plangand asa ca bag de seama ca ne mai dotam cu ceva dinti

Vant? Nu-sh unde gasise Costin o prognoza cu o gramada de grade la Deva!

Pai eu continui sa cred ca SUNTEM bine. Mi-am gasit aliat si in pediatra, asa ca pana la urma am mai dus-o un pic astazi la gradi, mai tarzior ce-i drept. Bineinteles ca nu a mai facut pic de febra, s-a jucat si la gradi si acasa, ba culmea: a si mancat!!! (acasa, la gradi inca nu ) Mi-a marait insa si la somnul de pranz, cum zici ca face si Ada, de-aia zic ca tot dintzishorii se fac vinovati si de febra asta aiuristica. Asa ca eu zic ca vineri suntem pe baricade! (o urmaresc cu atentie, bineinteles)

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Denisamada, or fi si grade dar vantul e in top !!
Ma bucur ca sunteti bine !!!

Ilinca, relatari de la desfasurarea evenimentului la locul de joaca o sa ai duminica sau luni cel tarziu deoarece sambata are loc serbarea cu copiii pana atunci e mixta

Anaan, unde se gasesc barcute din alea ? ca eu nici nu stiu unde sa ma uit ...

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput