LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***310***
Raspunsuri - Pagina 17
Anaan spune:
Floric, eu lui Andrei i-am dat Vitamina C picaturi. De sirop habar n-am. Picaturile sunt bune, totdeauna si-au facut efectul. Scrie pe prospect cat e dozajul pentru varsta si kg lui.
Multa sanatate BB3!
ramona7575 spune:
Anca ,sanatate multa lui BB3 
Simonapro - bafta la vandut, e cam greu cu vremurile astea dar nu se stie...
Simona - nici eu nu pot vedea pozele de la aniversarea lui Dragis decat in miniatura 
Ma cam speriati cu virozele aste, am vazut si la tv.ca sunt pline spitalele , vii cu una s pleci cu mai multe...din pacate zilele astea o sa frecventez spitalul si ma tem sa nu ne procopsim cu crocobauri , 

, deh, nici nu o pot lasa flamanda pe soacra-mea...
Ma duc sa fac baie, il iau si pe Stefan la balaceala apoi la nani ca suntem rupti, am facut azi km.cu masina ca am fost si la mama sa-i dau cadoul si tortul 
mireal spune:
Multumesc pt urari.Floric, ii poti da picaturi, eu ii dau 10.L-am vazut pe Dragos,ce dragut este,dar mi-au sarit in ochi preparatele culinare,arata super.
Adee spune:
Buna fetele! O
din partea mea si sa aveti o primavara minunata!!
Mireal
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Monnvas spune:
La multi ani, Mireal! Sa te bucuri mereu de ochisorii aia frumosi pe care ii ai acasa! 
ILINCA adica la voi la E is golanii? La noi la E erau cumintii, de pe la K incolo incepeau golanii (in generatia mea au fost clase pana la O
)
Am fost si eu azi la munci, mi-am pregatit intoarcerea, am vorbit si cu sefa si-s tare incantata ca avem cam aceleasi idei in legatura cu niste modificari aduse proiectului la care lucram.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Sanatate bebeilor bolnaviori - Adela, bb3, Ana si Dan de Ela ![]()
Eu m-am distrat azi cu o grupa de chinezi care mi-au adus martisoare :)
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Eu m-am distrat azi cu o grupa de chinezi care mi-au adus martisoare :) CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 |
Si tu care ziceai ca nu te omori dupa ei! Uite ca zace sensibilitatea primavaratica si-n sufletu' chinezesc!
Floric spune:
Neatza tufete.
Am gasit varianta sa va salut de dimi.

Multumesc pentru raspuns. Ii cumpar azi picaturi vit C.
Dar Oscillo? Eu i-am turnat o cutiutza d-aia pe gat. Voi cum il administrati? Si are efect????
Apai, nu-i viroza....e infractie....Ce or fi avadn ghioceii nostri...
SAnatatea BB3
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Sanatate bebeilor bolnaviori - Adela, bb3, Ana si Dan de Ela |
Multumim.
Noi inca nu ne-am hotarat daca suntem bolnavi sau nu...
A fost tare maraita in a doua parte a noptii, adik era clar ca o doare ceva, dar ce!? Ii banuiesc pe caninii aia ca se fac vinovati, ca altceva nu gasesc pe nicaieri. Dar nici viroza de la ta'su nu pot sa o exclud... 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Acum e bine-merci. Se joaca. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute