Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Eu pana acum 2 ani nu stiam sa innot din cauza unei traume ( am cazut in dunare si m-a scos cineva inconstienta, in apa am vazut/trait tot procesul pana sa imi pierd cunostinta), si am gasit o profesoara foarte buna care a mai lucrat cu oameni cu probleme si m-a invatat in 10 sedinte, daca vreti va invat toti pasii, tot ea mi-a spus ca inotatul in mare e doar pt profesionisti si sa innot in piscine. Cine vrea sa-mi spuna ca va spun ce a facut ea.

carmen, eu vreau sa stiu!! imi e draga marea de mor, dar tre sa stau la mal . am impresia ca daca ma aventurez in larg, nu ma mai pot intoarce...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Rodica, si inotatori cu multa tehnica se aventureaza rar.
de invatat se poate invata cel mai bine in piscina in urmatorii pasi.
piscina nu trebuie sa depaseasca 140 cm adancime.
se iau ochelari de apa, si stai in picioare in apa ca prima lectie tragi aer in piept te bagi sub apa si il scoti usor , faci exercitiul o umatate de ora, timp in care vei invata ce sa faci cu aerul , daca ii dai drumul odata vei ramane fara aer si vei respira involuntar sub apa.

dupa aceea te duci pe marginea piscinei tragi aer in piept si sari, dai aerul afara corect, (vei vedea ca te ridica apa), si tot asa urmatoarea jumatate de ora.
lectia urmatoare cu mainile perfect intinse ridici si picioarele si scoti aerul , apa te va tine cat timp scoti aer,( e obligatoriu sa ai ochelari ca iti va da siguranta si comfort), practit vei fi la suprafata apei in pozitia intinsa pe burta cu mainile complet intinse si vei pluti cu fata in jos.
De aici trebuie sa tii mainile la fel, scoti putin capul pt inca o gura de aer (nu te duci la fund), si incet impingi apa cu picioarele ca si cum ai dormi pe burta si impingi patura cu picioarele ca broasca, cand te simti in siguranta faci pe rand, odata aduni apa cu mainile odata o impingi si uite ca innoti, a fost greu?

Mergi la inceput

asa cum explici tu pare asa de usor. dar e logic! o sa incerc, multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, ce vreme buna aveti acolo!!! Mi-ar place o plimbareala de numa in conditiile alea... plus stradutele mici si inguste, oameni civilizati, mai o plaja... hmmmm..

Al meu tura a doua a dormit doar 40 min... l-am tot leganat la trezire in speranta ca il prostesc sa mai doarma, dar cum il puneam jos , cum casca ochiocii mari, si nu am mai rezistat cu spatele. A dormi la noapte, sper!

Si eu vreau ochelari de soare pt pitic- cand eram gravi stiu ca vazusem de la 6 luni, dar in ultima vreme (cand am cautat) am gasit numai de la 1 an.

Si sotul poarta ochelari, de fapt nu prea ii poarta... si-a facut in facultate prima data, dar nu ii placea sa ii poarte (avea vreo 1.5 dioptrie- nu stiu daca + sau - ca nu ma pricep). si nu i-a purtat. Si imi dau seama ca nu vede, ca nu poate citi sms-urile ce i le trimit. Si urland la el in perioada de gravi si-a refacut ochelari - acum are 3.5 dioptrie... si poarta ochelarii numai cand lucreaza la calc, nu ma asculta, ca zice dr ca ar trebui sa ii poarte mereu. El se consoleaza cu ideea ca daca e rau si rau isi face operatie...

Carmen, ce imi place cum povestesti de viata voastra! E foarte bine ca va intelegeti (cu sotul) si ca aveti timp pt voi.. la partea asta mai am muuuult de munca... de cand cu bebele nu stiu daca am miscat ceva (de vreo 2-3 ori)- la asta ma refer - . Hai ca am cautat un emoticon mai putin deocheat...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Pupam si noi cu drag azi. Iar avem nopti cu pauze lungi si dese si iar nu apuc sa va scriu.
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei! Sa fiti sanatosi si norocosi!
Denisa, perfect de acord cu ce zic fetele, oricum treaba in casa nu se va termina niciodata atunci cand ai copii si decat o casa luna luna mai bine o familie fericita. Si cu bona, cred ca trebuie sa te gandesti ce sa faca ea astfel incat tu sa ai timp pentru tine si pentru minunile tale de copii, oricum cred ca ti-e foarte greu ca-s doi bebe mici. Despre problemele cu mainile si eu m-am dat cu lipobase noaptea, ca ziua mi-a dat dermato alte unguente- a zis ca am dermatita keratozica. Eu am descoprit o alta crema care-mi face foarte bine, adica imi trec santurile sangerande de pa maini- e de la firma aur derm- crema cu mimoza, smirna si propolis. Eu am luat-o de la plafar e vreo 20 si ceva de lei. Si mie mi-a zis tot asa dermato sa nu mai bag mainile in apa, sa nu mai folosesc sapun etc.ceea ce e imposibil. Ea zicea macar 3-4 zile sa fac asta, dar cum eu sunt singura acasa cu piticii, nu am cum. Gata pauza, Teo a terminat de colorat felicitarea martisor pentru mamaie, merg sa mai lucram ceva cat doarme Albert. Si apropos Albert nu mai e Berti, e Toni, asa a zis Teo, pentru ca am fost in vizita la niste prieteni si a vazut un desen animat la care un animalut se numea Berti. Si mi-a spus, dar ce fratioru mic nu e animalut,e bebelus ii zicem Toni. Si de atunci striga prin casa Teo Toni Teo Toni.Pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Sa va zic cum ne jucam noi, mai nou.. Am observat ca, cand vede suzeta sau un cablu, s-a terminat...nu mai are ochi decat pentru astea si nu stie cum sa faca sa ajunga mai repede la ele. Asa ca am facut cursa cu obstacole.... L-am pus pe jos si intre el si cablu am pus diferite pernite, jucarii, etc.Asa trece peste orice, numai sa ajunga odata la el. Tb sa-l filmez o data. Secretul e sa vada cablul tot timpul. Cablu, folosesc un incarcator, i-am taiat marginile si le-am infasurat cu pansament, asa ca nu are cum sa se loveasca. Pb mare e , ca el merge ( adica se tareste) si la cablurile care sunt in priza. Deja in camera nu mai am nimic in priza si tb sa-mi cumpar si aparatoare pt priza. Apropo , unde gasesc?
Si azi s-a pus si el in fundulet din culcat. Pana acum nu putea, statea pe o parte, dar nu avea destula forta sa se impinga in mana.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, ce vreme buna aveti acolo!!! Mi-ar place o plimbareala de numa in conditiile alea... plus stradutele mici si inguste, oameni civilizati, mai o plaja... hmmmm..

si mie mi-ar placea sa ne plimbam amandoua de brat pe promenada de la plaja, copiii inaintea noastra cu tricicletele, si barbatii in spatele nostru . nu te-ar tenta? eu ti-am lansat invitatia

Mergi la inceput

paula, acuma l-am vazut si eu pe Raul cu iepurasul!! adorabil! o sa-i prinda bine mai incolo, acuma e bun de rontait!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui crispro

si mie mi-ar placea sa ne plimbam amandoua de brat pe promenada de la plaja, copiii inaintea noastra cu tricicletele, si barbatii in spatele nostru . nu te-ar tenta? eu ti-am lansat invitatia

MEEEEEEEY, SI EU VIN? PAI CUM??? NUMA VOI?CINE MAI VINE??? HAI CA PAOTE NE STRANGEM DE UN AUTOCAR SI NE INFIINTAM IN FATA CASEI RODICAI...

PAULA, GASESTI LA HYPERMARKETURI SIGURANTE PT PRIZE... SI FILIP E FAN CABLURI, TELEFOANE, TELECOMENZI, LAPTOP...DEH, MOSTENIRE DE LA TAICA-SO..DEH, PUI DE CALCULATORIST...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Carmen e super la voi. Cred ca asta-i varianta cea mai buna-sa ai o bona interna. In felul asta stii ca poti lipsi de acasa la orele cele mai diverse iar copilul e pe maini bune. Daca in locul bonei exista o bunica, este cu atat mai bine.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput