Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna dimineata dragi mamici!!!
Nu am mai intrat demult, ma tine copilul ocupata si mai nou daca ma vede la calc vrea si el si daca nu-l las plange, asa ca stau mai departe de calc. Noi suntem bine, acum ne pregatim sa mergem la biserica sa luam Sfanta Impartasanie. Noi stam in picioruse si deja am invatat cum sa mutam piciorusele pt primii pasi. Cred ca noi nu mai ajungem sa mergem de-a busilea o sa o luam direct in picioare.
Il stigam de dimineata pana seara pe tati, uneori mai zicem si "aide ta-ta". Ta-su e super happy cand il aude, e in extaz...
Mamici, voi le dati copiilor peste??? sau smantana??? Noi am zis sa incepem sapt asta cu peste si am nimerit pangasius file, nu stiu cat de bun e, vroiam sa va intreb si pe voi de care peste dati la copii si de care smantana???? Eu am luat milli de 25% grasime oare o fi buna???
Voi ce parere aveti???
MIHNEA DE mov, sa cresti mare, sa fii sanatos si papacios
TANTI sa fii sanatoasa mamico si fericita
Va pup dragi mamici si sa aveti o duminica cat mai placuta

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Coteasca, ce activ e Tudor! Bravo! Legat de smanatana- 12% grasime zice pediatra lui Racusor, din aia am luat si eu, dar nu ii dau decat mai tarziu. Peste- alb e bun, dar pangasius nu e deloc grozav- e un peste murdar, mananca orice, creste oriunde, facut "la eprubeta". Mai bine salau (din asta i-a dat siu Giorgia Antoniei, dar nu i-a placut in mod deosebit).

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

crispro, esti o dulce! Sar'na de rezumat. Imi pare tare rau pentru delfinasii bolnaviori. Le doresc multa sanatate si nervi de otel pentru mamicile lor.

Ieri am muncit 14 ore la acvariu, i-am facut reset general, ocazie cu care l-am si mutat in alta parte (la 180 l cat are e greu de mutat altfel) La 1,30 azi dimineata l-am terminat. Uf! Azi avem program de curatenie si dupa relaxare (sper).

Pup la voi!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Andrei doarme de la 12 jumate, bine, cu 2 treziri, acum e in carut dar recupereaza saracul, si la 2 era ora de masa

fetelor din Bucuresti, voi de unde cumparati acum dovleac placintar? m-am trezit si eu in toiu' iernii

din piata de la prosper de pe 13 septembrie!
daca te pot ajuta cu cea mai mare placere, am o tanti care aduce daca ii cer!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

mercic Anca daca nu gasesc , iti spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!

Dupa cum v-am spus, aseara una bucata plod a ramas la una bucata soacra. Am mers la ea, i-am facut instructajul, am hranit puiul, l-am adormit siiiii noi am plecat la un party! M-am dantuit pana la 4 dimineata! M-am simtit super, dar la 8 tot m-am trezit... Puiul a dormit fara nici o trezire!! Acasa n-a mai dormit o noapte continuu de nici nu mai tin minte. Oricum, ma bucur ca a fost linistit puiul si pt el, pt soacra, dar si pt noi, ca sambata viitoare mergem la cumetrie si vom repeta experienta.

La multi ani, iubita Tanti! Sanatate, noroc si multa dragoste!!

Mihnea Damian

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, tare asta cu capitolul de pe vremea gravideniei, cica sa nu avem delfinasi grabiti, si nu s-a zis bine, ca a doua zi a venit Isa.

da, cris, am vrut sa pun un PS si eu apoi, dar am trimis mesajul si m-am luat cu altele mai tarziu. acuma imi vine sa rad ca eu eram aia cu gura mare sa nu se grabeasca delfinasii, si cand colo tocmai Isa s-a gasit sa-mi dea peste nas

noi ne-am imbaiat, a fost mare distractie mare intre noi doua, abia am mai apucat sa ne uscam, nici tu masaj, de gimnastica nici nu mai vorbesc, ca a inceput somnul! am pus-o la titi si in 5 min adormise. acuma ma intreb daca nu am culcat-o prea devreme, cine stie la ce ora se trezeste ea satula de somn si cu chef de joaca

acuma am gasit alt subiect de gandire: cum ma descurc eu la ai mei cu baita si somnul piticotului , ca ea nu doarme decat in patutul ei peste noapte, intre noi in patul mare e exceptie cand adoarme catre dimineata la titi... acuma baita oi gasi eu un lighean s-o spal, cred ca mai am eu vanita Mariei. de fapt, mai am si patutul ei, dar fara saltea. si uite asa, m-am apucat de facut liste cu ce am de rezolvat! parca au intrat zilele in sac si maine tre sa le am pe toate rezolvate...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

poti ruga pe cineva sa iti cumpere de la plastice o cadita , cea mai ieftina, dar daca zici ca o ai pe a Mariei e ok, o dezinfectezi si gata. noi la Sighisoara am folosit o cadita de acum 25 de ani si Andrei s-a simtit excelent

si cu salteluta, vezi ca sunt saltelute de voiaj, la 1 mil, noi am luat de la Real, gasesti si pe net, comanda de pe acum, sa o ai cand ajungi in tara. este f ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Nu mai mergem la Biserica, am uitat ca am uratii afurisiti dupa mine, si cica e pacat sa intrii asa in Biserica. Am trimis sotul cu copilul la plimbare sa dea cu nasucul printre fulgusorii de nea.
Crispro, multumesc de info, am sa cumpar salau cica ar fi mai bun. Eram si eu in dubiu cu pangasiusul, cat despre smantana, pediatra mi-a zis ca laptele de mama e mai gras decat cel de vaca si d-aia m-am gandit sa-i cumpar smantana mai grasa, dar o sa o schimb si pe aia, o sa-i iau cu 12% grasime.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:

Bambo, la voi??? a iesit dintisorul nr 2??? suzeta ai mai incercat? a vrut-o?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

nu a iesit dintisorulsi e asa marait...pana la 2-3 dorme in patut dupa cu mine in pat...seara e o lupta sa-l adorm..se intoarce pe burta dupa maraie vrea sa mearga in 4 labe..eu iar il intorc pe spate si tot asa ...ziua la fel marait nu vrea sa doarma...sunt zombi

cum e posibil dintele nr.1 sa iasa fara sa stiu cand si nr.2 sa ne chinuie atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Citat:

Bambo, la voi??? a iesit dintisorul nr 2??? suzeta ai mai incercat? a vrut-o?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

nu a iesit dintisorulsi e asa marait...pana la 2-3 dorme in patut dupa cu mine in pat...seara e o lupta sa-l adorm..se intoarce pe burta dupa maraie vrea sa mearga in 4 labe..eu iar il intorc pe spate si tot asa ...ziua la fel marait nu vrea sa doarma...sunt zombi

cum e posibil dintele nr.1 sa iasa fara sa stiu cand si nr.2 sa ne chinuie atat

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Scumpa mea, Victor la fel face de cand a descoperit 4 labe, asta nu cred ca se trage de la dinti. In schimb of-urile lui din timpul noptii sigur sunt din cauza gingiutelor. sa iasa repede dintocii!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Mi-am mancat si eu laptele de soia cu cerealetare am mai suferit dupa cereale cu lapte dimineata sunt moarta dupa ele
am vb cu medicul alergolog si nu face poate face diaree de la laptele de soia...deci am liber...macar asta sa-l beau

Sa va povestesc de ieri ...ma pregatesc ma aranjez ies vesela din casa sa plec la plimbare cand ies din bloc merg doi pasi si sare un caine latrand...mai fac doi pasi sarea la picioarele mele ii zic mars nimic mai tare latra..ma fac ca arunc cu ceva spre el cand colo mai apare unul din boscheti deja ma vedeam muscatapana am gasit o piatra si am aruncat spre ei...asa am reusit sa ajung la masina mi-au stricat toata ziua...am stat jumate de ora in masina sa-mi revin nu mi-a mai tihnit nimic...

spre seara am iesit cu copii la o prietena m-am mai relaxat si eu

Mergi la inceput