Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(16)
Raspunsuri - Pagina 18
sugubina spune:
heidy uau model? hehe super merci
! Ce bine ca ai reusit sa il adormi si sa doarma singurel. BRAVO si la mai mare! Si eu ma tund - mierc am programare; gasesc par peste tot, si pe manutele Puficelor, si in pat, haine..Nu iti zic cum e cand ma perii - ma ia GRUAZA!
Aia cu fructe fierte suna ok; dar nu cu frisca?! si zahar?! ..
ral_eli am gasit ceai de schinduf la plafarul de la Auchan.
simonique faci tort cu pasta de zahar? cu decoratii dialea smechere?
Aceleasi intrebari le am si eu cu suptu degetelor!! Ca azi la Auchan am vazut unu de 4ani numa cu degetu mare in gura. Daca se obisnuie si raman si ale mele asa?
lorin asa si la noi..Cand i-am pus manusite lu a mica sa vezi ce mai plangea si se enervaaa!
sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna
JoAnn spune:
salutare fetili 
eu dimineata m-am trezit un pic patata de sange.sa azi toata ziua am avut asa...o jena ca inainte de menstruatie,.
si acu imi umbla mie un gargaune prin cap...
...o fi de la schinduful asta ca e estrogenic...sau o fi din cauza ca nu mai scot laptele asa des...ci numai de 3-4 ori pe zi.
si bubulinele papa mainile de zor.
fetelor despre sucul de portocala in alimentatia bebeilor ce stiti???
de la cate luni???
adipapazi spune:
hellou,
sugu, coliva e cu fructoza, fara pesmet si alte aranjamente, fara stafide, in rest e la fel cu cea obisnuita. adica e o discrepanta in limbaju lu monti.
nu-i pun, ma, de mana, ei singuri se ating.rareori, dar o mai fac.
sashenk, andreea, multam de nutritioist.
am mers si eu azi la un nene diabetolog si nutritionist la sanador, ca ma enerveaza monti ca e prea exclusivista si mi-e frica dupa ce o termin: daca mananc o amandina/un carnat/5 sarmale, ce face pancreasu meu? asa ca am mers la enea dr si am mai schimbat pe ici pe colo.
simonique, multumim!
plange bebe ioachim.fug
sugubina spune:
joann nu cred ca de la schinduff ti se trage cu menstruatia;estrogenii continuti sunt foarte blanzi. Cam e timpu sa ne vina, au trecut cam 4luni de la nastere..
adi si ce ti-a mai zis dr? cam ce ti-a schimbat?
kiss
sugubina si Puficele
amelia_ilie spune:
Bine v-am gasit!
Abia acum citesc ce s-a scris in ultimele 2 zile.
Am venit sa raportez un bebe foarte cumintel si ieri si azi.
Ieri la botez a fost o printesa si o cuminte, a cam stat in brate cat a fost treaza si un pic agitata, dar per total toata lumea a admirat-o pentru cat de cumintica a fost si in biserica si la restaurant.
Azi a venit nasa si i-a facut baita, iar a fost cumintica, a ras si zambacit tot timpul. Si acum, pe seara, a primit vaccinul de 2 luni. A plans cand i-a bagat acul, dar dupa a adormit. Speram sa fie bine si sa nu faca febra (cu paracetamolul inclus, pentru prevenire).
In concluzie, avem o fetita tare cuminte! Si suntem tare mandri despre ea
.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
sunset_zuzi spune:
fetelor ma bucur pt voi cand aud ca aveti bebei tare cuminti...ceea ce imi doresc si mie ca la noi e jale 
micuta e maraita si-a dat programul de somn de tot peste cap si nu ne mai intelegem cu ea...are momente cand urla pur si simplu...ma intreb sa fie oare de la dinti?
nu stiu ce sa-i mai fac 
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010) 
Doamne ai grija si de noi
sugubina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunset_zuzi fetelor ma bucur pt voi cand aud ca aveti bebei tare cuminti...ceea ce imi doresc si mie ca la noi e jale ![]() micuta e maraita si-a dat programul de somn de tot peste cap si nu ne mai intelegem cu ea...are momente cand urla pur si simplu...ma intreb sa fie oare de la dinti? nu stiu ce sa-i mai fac ![]() Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010) ![]() Doamne ai grija si de noi |
pe afara ati mai iesit?
sugubina si Puficele