Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *10*
Raspunsuri - Pagina 15
Lali_mete spune:
Neatza!!
Dau o
.Danutza m-ai corupt,ma duc sa-mi cumpar dovlecei. Ma duc si sa vad daca mi-a incarcat sot butelia,ca nu m-am uitat
De pe celelalte fronturi ceva raportari?
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
14+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
x_ggg spune:
Eu raportez un soare gras si galben care sper sa ne aduca multe grade in termometre, bani pe card din indemnizatie
si multe, multa invidie pntru discutia de pe pagina trecuta, aia cu 45-50 de kg
Sper pana la vara sa ajung si eu unde imi doreesc, adica la 55 de kg, pana atunci, va invidiez (cu dragoste desigur
) si lupt.
laura78nico spune:
Hola fetele!
Eu sunt ingrozita de ce am vazut la tele.Cutremur in Japonia.Tare urat.!
Lali spor la dovlecei si un mare
Danuta au fost buni?
Ce face printesa?
Catalina nu-i bai mami tinem pumnii sa le dai jos. Cum stai cu sala?
Monica, Mady Ioana? ce faceti fetele?
l-am culcat pe Mihaita si fug sa fac si eu ceva prin casa.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
x_ggg spune:
Merge, Laura, multumesc de intrebare, eu am mai mers si in trecut si imi place. De saptamana viitoare ma apuc si de Kangoo Jumps poate dau un sut kilogramelor mai repede.
Ioanna81 spune:
buna fetelor,
vin si eu la discutia cu kilogramele. eu am acum 47 si sunt tare mandra de mine. fac o ora de tae-bo avansat in fiecare zi si se vede in sensul ca mi s-au tonifiat picioarele si abdomenul. gimnastica nu o fac pentru a slabi ci pentru sanatate si tonifiere ![]()
Cata poti incerca la un moment dat Tae-bo advanced, lucreaza cam toate grupele de muschi si se simte din plin asta plus ca se consuma mult mai multe calorii decat la un aerobic normal. singura problema e ca trebuie sa ai ceva conditie fizica 
Ioanna81 spune:
Doamne ce nenorocire e in Japonia. citeam acum ziarele si nu pot sa nu ma minunez de felul in care se manifesta oamenii de rand, cat de calmi sunt, cum stie fiecare ce are de facut, cata disciplina si coordonare... si de ce infrastructura dispun!!!! pai la un cutremur de o asemenea magnitudine sa fi fost la noi sa fie pagube atat de ”putine”
Danuta1979 spune:
Da, Ioana, la noi ar fi fost durere, cu oameni care se calca in picioare si cu ore intregi pana cand autoritatile sa aiba reactii normale la cap.
Sa dea cel de sus sa nu traim nici noi nici copiii sau nepotii asa cutremur puternic!
Peste vreo ora ajunge si sotul acasa in sfarsit. cica sapt. viitoare nu pleca in delegatii:) Are o perioada atipica si incarcata in delegatii acum, nu e ceva obisnuit...
Au fost excelenti dovleceii :P
Despre kg, singura chestie e ca am ramas cu burtica. Eu care eram concava acum sa fiu convexa mi se pare ciudat...:))
Asta mica de cateva zile trage de mine la propriu cu tipete si milogeli sa-i dau tzitzi. ..Vrea mereu, din ora in ora daca se poate...O mai refuz si sa vezi tavaleli pe jos si plansete de zici ca se sfarseste lumea...E groasa treaba...Nu-i vorba ca nu vreau sa-i dau, dar daca ii dau asa des cum cere am vazut ca incepe sa refuze mesele solide - normal ca nu-i mai este foame- si asta nu-mi place...
Monikus, cum mai e cu sanatatea?
Maine vreau sa mergem la ferma animalelor. N-am mai fost dar am inteles ca e fain pt. copii plus ca e si anuntata vreme buna..
Ioanna81 spune:
Dana, s-a deschis ferma? parca era inchisa pe perioada iernii...
am citit acum ca s-a redeschis pe 1 martie