Dovleceii cresc cu spor!(sept-oct 2009) *10*
Raspunsuri - Pagina 13
laura78nico spune:
la multi ani mamici dragi!si numai bine!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
Buna seara mamici minunate,
Nu am nimic deosebit de zis. Ba sunt tare demoralizata ca inca imi e foarte rau dar asta e, ce sa-i fac...
M-am uitat totusi si v-am gasit pe pagina a doua si am zis ca nu aici e locul nostru.
Probabil ca ati plecat sa va cinstiti
.
Ne auzim maine.
O noapte linistita tuturor.
laura78nico spune:
Buna dimineata!
Sunt un pic chiauna, sotul a fost de servici azi noapte, Ramona s-a trezit de vreo doua ori...
Am uitat sa va spun am primit o felicitare asa frumoasa de la Ramona!Ea a colorat ghiocelul, doamna mi-a scris
Noi suntem bine, Mihaita cu mana in gura toata ziua si cam atat de raportat.
si numai bine.
Monica cum mai sunteti?
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura78nico Buna dimineata! Sunt un pic chiauna, sotul a fost de servici azi noapte, Ramona s-a trezit de vreo doua ori... Am uitat sa va spun am primit o felicitare asa frumoasa de la Ramona!Ea a colorat ghiocelul, doamna mi-a scris ![]() Noi suntem bine, Mihaita cu mana in gura toata ziua si cam atat de raportat. si numai bine.Monica cum mai sunteti? ![]() Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Laura parca azi un pic mai bine. Desi Rares a inceput din nou sirul trezirilor fara numar... In fine.
Tot cu maini in gura suntem si noi. Mai nou ne muscam de maini pana cand lasam semne.
O sa las aici pozele de la Milano pt ca stiu ca tu nu prea intri pe FB si eu acolo le-am pus de ceva vreme.
O sa va pun si o tranta in direct soldata cu un cucui si cu o buza sparta evident. Asta ca sa vedeti cat de cuminte suntem.:))
O zi buna tuturor.
Lali_mete spune:
Hello,hello dragi mamici
.Eu astept sa imi creasca mucenicii ,sa ii bag la cuptor ,si apoi sa merg cu cativa la vecina si sa papam si noi.
Monica
nazdravanul pe cucui si buzita saii treaca repede.
Va pup pe toate,revin mai dupa-amiaza,acum parca mi s-a comprimat timpul,nu mai am timp de nimic-nimic.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
14+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Ioanna81 spune:
mie nu mi s-au copt muceniciiiiii
nu mi se inchide cuptorul
asa ca nu am facut decat din cei muntenesti, fierti ![]()
in alta ordine de idei fii-miu s-a trezit la ora 6
m-a capiat pana la 10 cand a adormit asa ca acum vom incerca un nou somn. sa vedem ce o iesi... ori ochii mei ori somnul lui!
Danuta1979 spune:
buna fetelor
Va pup si promit sa revin maio in forta de maine. Pana atunci, multa sanatate Monica! si un pupic lui Rares sa treaca lovitura de la cazatura:)
monikus spune:
Ioana si Rares a adormit tot pana la 6 dimineata dar cu 6-7 treziri.
La pranz am reusit sa-l mai adorm, adica pe la 2 dar a dormit 3 ore, lucru mare pt el. El si-a scos lipsa de somn de noaptea trecuta eu... mai putin.
Danuta
. Multumesc. Sunt un pic mai bine dar inca tusesc pana vomit cand dau de aer rece. Sa vedem cum rezolv problema asta.
Despre cazatura lui Rares...pai in 5 minute facea alte traznai. Nu avea nici o treaba.
O seara placuta tuturor.