Dragi membrii,
Am hotarat sa redenumim forumul magazin DC intr-un forum mai general de evaluari de produse si servicii.
Acum poti sa intrebi prietenii si colegii din comunitatea DC ce parere au despre un anume produs. Exemple:
- Vreau o masina de spalat noua si nu stiu pe care sa o aleg? Voi ce v-ati cumparat de curand?
- Vreau un robot de bucatarie nou? M-am hotarat la produsul X. Il are cineva?
- Evaluare produs: Mi-am cumparat o masina de spalat Y. Iata cateva plusuri si minusuri.
Tot in cadrul acestei rubrici puteti incepe sondaje de opinie cu mai multe produse in cazul in care aveti deja o lista de produse din care urmeaza sa alegeti.
O zi buna Echipa Desprecopii.com
cred ca aici ma incadrez cu intrebarea pe care vreau sa o pun ,dar nu stiu cite sanse am de a mi se raspunde fiindca titlul subiectului mie ,cel putin ,mi se pare usoor nesemnificativ:).am sa incerc totusi-stie cineva daca pot cumpara direct din magazinele romanesti flashing rollers sau se gasesc doar in magazinele on line?
Salut!
Sa stii ca la un moment dat, desi sunt mamica in toata firea, am cochetat si eu cu acest subiect: de a-mi pune niste flashing rollers la adidasi. Ce-i drept nu m-a tinut mult pasiunea. Am gasit doar adidasi cu role din alea incorporate - nu care se ataseaza - dar mi s-au parut tare incomozi, sincer. Raman la role. Sunt mai comode si mai stabile. Desi mi se parea incitant la un moment dat sa aluneci pe adidasi, e mai obositor decat sa fii incaltat normal cu ei (mai ales daca sunt unii comozi si usori, senzatia e incomparabila). Parerea mea e ca poti intreba pe la magazinele de articole sportive despre dispozitivul care se ataseaza respectiv despre incaltarile cu role/roti integrate. Succes