nu putem decat sa ne rugam...

nu putem decat sa ne rugam... | Autor: elizaj

Link direct la acest mesaj

am intrat zilele trecute la "ajutor umanitar" si am citit subiectul despre eva maria,fetita de 4 ani care are leucemie...si am ajuns si pe blogul ei,am vazut ca banii pentru tratament in strainatate s-au strans,omeneste se face totul posibil,dar totusi cred ca Dumnezeu poate sa faca minuni daca ne rugam...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

sanatate multa Evei Maria. E minunat ca s-au strans banii necesari.
De acum avem nevoie de ajutorul ingerilor pazitori.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

sa dea Dumnezeu sa fie totulbine si sa se vindece!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Doamne, m-am umflat de plans!!!!!!!!!!! e exact de varsta fetitei mele! Doamne, te rog fa o minune!!!

multa putere parintilor!

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

DOAMNE AJUTA SA SE FACA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizaj spune:

din cate am citit de pe blogul ei,Eva Maria va pleca in Germania pentru urmatoarea faza a tratamentului,pe 6 sau 7 martie...sa dea Dumnezeu sa fie totul bine ,sa le dea putere ei si parintilor ei sa treaca si peste asta!ne rugam in continuare...

Mergi la inceput