Aspirante optimiste >(641)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

Katy tu ai mai facut hsg ca nu mai stiu

parca tu ziceai ca vrei sa faci sper ca nu te-am confundat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor simt intepaturi mari in uter si ma doare

fetelor, nu stiu daca ma credeti dar eu am teste de sarcina cu detectie de la 10 mUl/ml ceea ce inseamana ca pot depista sarcina mult mai devreme
dar problema e ca in farmacii nu sunt disponibile pt ca acestea se folosesc doar in clinici si laboratoare dar metoda e acceasi....tot din urina se fac, la fel e simplu si sunt foarte ieftine
eu am sa-mi pun si0n cap doar ca nu am de ce sa ma testez

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

pai vinde-ne noua :)))
daca sunt bune
macar stii o treaba :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna fetele
eu sunt tare dejamagita de ce am aflat la ecografie
sunt in z 18 din 33 si se pare ca nu mai sunt semne de ovulatie
in ultimele 2 luni, se pozitivau testele de ovulatie in z 19 si 20
acum, am facut teste de ovulatie din z 16 si toate negative
dimensiuni uter, ovare ok insa ce nu am inteles e faptul ca nu a vazut corpul galben si apare o fina lama de lichid de 3mm in fundul de sac posterior..ce inseamna asta???

mi-au aparut prezenti foliculi la ambele ovare de 3-5 mm dar cica sunt prea mici ca sa mai ovulez
ce dimensiune treb sa aiba foliculul?

va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri ca m-a bagat rau in ceata

http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png

Mergi la inceput

deci fetelor am prins-o pe doctorita la telefon, si mki-a zis sa fac tipaj HPV
mi-am facut programare pt maine dar n-am mai avut rabdare si am fost deja.
mi-am facut tipaj HPV si mi-am mai facut si un papanicolau kin mediu uscat (nu loichid ca primul)
acum astept rezultqatul 14 zile (la tipaj)

Lore iti multumesc inca o data pentru sfaturi, m-am mai linistit

si m-am programat si la alt doctor ca sa vad ce parere are - sambata
pentru ca doctorita mea mi-a zis sa o sun dupa ce iese tipajul HPV sa vedem ce facem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna seara, girls!
Z26 din 28 (conform ultimelor 2 menstruatii) si o Barza perfect negativa Inutil sa spun ca am avut o zi foaaarte proasta, am plans de m-am umflat pe strada, la serviciu... M-am enervat si am hotarat sa merg pe 7 martie la doctor cu ceva analize la bord, deci maine merg sa recoltez analize din col (secretie, PAP), o sa fac analizele hormonale. I-am zis sotului ca nu am de gand sa stau cu lunile sa astept sa-mi dea Dzeu ceva...Dzeu ne-a luat, in loc sa ne dea, deci nu-mi mai pun baza in nimic altceva decat in doctori si tehnologie. Am sa-i propun doc meu sa imi faca alta HSG si sa ma bage pe stimulare. Maxim 2 luni cred ca mai rabd si apoi ma reped in inseminare. Asta seara ma intepa burta intr-un mod care din pacate a inceput sa-mi dea sperante de si ma enervez ca ma amagesc singura... sper doar sa nu vina CM maine, sa pot recolta pt analize.
Imi pare rau ca iar scriu cu un ton negativ, va las pe voi sa dati vestile bune

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna gagici.
Am intrat si eu dupa o zi grea:scoala, nervi, foame.
Tin pumnii stansi ca avem o gramada de fete care se testeaza in scurt timp si speram sa avem ca sarbatori.
Eu astazi m-am enervat ca m-a sunat nepoatamea, care nu am vorbit cu ea de asta vara sa ma anunte ca e .Nu e cununata si sta cu un macedonian deci nu se stie ce viitor au, maicasa nici nu vrea sa auda de copil si eu am ramas masca.Cand a ajuns sotul acasa am inceput a plange si ne-am certat ca de ce ea si eu nus.Acum incerc sa uit si sa ma gandesc ca DD o sa imi dea si mie un

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Buna seara, girls!
Z26 din 28 (conform ultimelor 2 menstruatii) si o Barza perfect negativa Inutil sa spun ca am avut o zi foaaarte proasta, am plans de m-am umflat pe strada, la serviciu... M-am enervat si am hotarat sa merg pe 7 martie la doctor cu ceva analize la bord, deci maine merg sa recoltez analize din col (secretie, PAP), o sa fac analizele hormonale. I-am zis sotului ca nu am de gand sa stau cu lunile sa astept sa-mi dea Dzeu ceva...Dzeu ne-a luat, in loc sa ne dea, deci nu-mi mai pun baza in nimic altceva decat in doctori si tehnologie. Am sa-i propun doc meu sa imi faca alta HSG si sa ma bage pe stimulare. Maxim 2 luni cred ca mai rabd si apoi ma reped in inseminare. Asta seara ma intepa burta intr-un mod care din pacate a inceput sa-mi dea sperante de si ma enervez ca ma amagesc singura... sper doar sa nu vina CM maine, sa pot recolta pt analize.
Imi pare rau ca iar scriu cu un ton negativ, va las pe voi sa dati vestile bune

Bob,

si eu plecasem hotarata pentru inseminare dar mi-am descoperit mycoplasma si ureaplasma in echipa si forand la endometrul meu firav.
vezi intai daca n-ai si tu pizitive analizele astea ca tare-s pacatoase astea doua
eu le tratez si s-ar putea sa am sanse mai mari next time cand se ingrloasa endometrul meu fericit ca a scapat de teroriste

Mergi la inceput

pt ca m-am mai calmat un pic, va scriu si ce a notat la eco
uter: diametru longitudinal 72mm, transversal 47mm, anteroposterior 37mm, miometru omogen
endometru 9mm linie de vacuitate continua...oare cat treb sa am dim la endometru in z 18???

col cu diametru 19mm
ovar stang 26/15 mm
ovar drept 32/16 mm

mi-a zis ca sunt ok valorile...

Mergi la inceput

sansele mele la bebe luna asta sunt 0..nu am prestat inainte de ecografie..si poate atunci a fost si ovulatia..sau nu am ovulat deloc..
o sa fac de curiozitate test de ovulatie, ca nu inteleg de ce s-au pozitivat lunile trecute asa tarziu..oricum nu mai astept nici un martisor luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

AlinaBu, ce-ti scriu acum este strict parerea mea, nu vorbesc in numele altcuiva. Nu crezi ca ar fi bine ca tu sa adresezi aceste intrebari/temeri la odisee? In fond, acolo fetele te inteleg perfect, iti pot da sfaturi dintr-o pozitie mai clara decat noi aici. Inteleg ca ai 21 ani, deci nu ai tocmai maturitatea necesara sa realizezi ca poate nu este tocmai potrivit sa scrii la un topic de aspirante cum voi nu v-ati dorit copilul, de fapt, ca sarcina este o surpriza totala, in urma unor raporturi sporadice (ma refer aici la bafta monumentala pe care ai avut-o). Mie imi este greu sa te sfatuiesc, in conditiile in care eu nu ma pot raporta deloc la situatia ta: noi suntem intr-o relatie solida, avem in jur de 30 ani amandoi, ne dorim un copil mai mult decat orice pe lume si nu ne cearta parintii daca le-am zice ca vor fi bunici.
In alta ordine de idei, tu vii cu niste idei contradictorii : copilul e dorit, dar totusi prietenul tau a fost suparat cand l-ai anuntat ca esti gravida si se intreaba cum de e posibil ; ne sfatuiesti sa nu ne mai batem capul cu statul cu picioarele in sus si ca reteta este "Dragoste pura + gand in alta parte = 100% bebe. Trageti voi concluzii" ... concluzia "light" era ca e usor sa te gandesti in alta parte cand NU iti doresti copii de ani de zile asa cum se intampla in aproape toate cazurile aici ; acum cateva zile ziceai ca sefa ta se poarta urat cu tine desi tu ai ajutat-o la serviciu, iar azi spui ca abia te-ai angajat. In asemenea conditii, mi se pare normal sa nu fie tocmai cea mai incantata ca abia ai venit si deja pleci...
Chiar nu am scris lucrurile astea ca sa te supar, iti doresc absolut tot binele din lume si-o sarcina exact cum vrei tu, doar ca te rog sa reflectezi putin inainte sa scrii aici, intr-un loc cu multe inimi frante, cu multe suflete care numai ele stiu cum se ridica dupa dezamagirile lunare.

Mergi la inceput