Poiana (x2)
Raspunsuri - Pagina 24
Marox spune:
pentru Amélie! Alex e ofticat ca n-a luat Franta mai multe puncte. I-am facut o teorie cum ca d'aia e bine sa invete geografie, ca sa stie ce voteaza vecinii. Julia a adormit pe canapea.
Noapte buna, doamnelor!
doruletz spune:
ce pacat ca nu a castigat italia... erau mult mai buni decat Azerbaijanu asta care mi se pare total insipid.
altfel, ^parca vad ca la anu participa si afganistanu si ne trimit sa facem eurovizionu la Kabul
rayu, francezu are deja un disc de platina pt nr de vanzari, cre ca il trimisera la eurovizion pt publicitate la noul disc (aci nu se fac preselectii, se alege cantidatu in "culise")
Da' amelie a rezistat pana la ora asta?
lilanda spune:
Bonjurica,
Ia apar si io la spartul tirgului, da' puteam sa jur aseara ca e goala poienita. Bina ca m-am inselat :)) Adevaru' e ca eram si instalata confortabil pe canapé si-mi fu lene sa deschid laptopu'.
Deci io vin cu rezumatul. Ma bucur ca nu cistigara suedejii, fiindca melodia si interpretarea fura de kko. Imi placu Italia si Molodva, cu care, de altfel, si votai. Melodia suedeza a azerilor mi s-a parut OK desi cam timpitica, insa, in fine, numa' buna de eurovision!! Franta facu, dupa mine, o greseala strategica sa aduca un profesionist la circu' asta!!
Danejii is dezamagiti ca:
1. nu cistigara ei
2. ca suedejii terminara inaintea lor, si
3. ca tot suedejii le dadura 10 puncte in loc de 12
Noi, la fel de prost strategic, merseram pe linia clasica si modesta a muzicii de eurovision, de aceea nici nu fu nimic remarcabil. Ahhh, si-mi mai placura georgienii.
Mai observai ca moda pitziponca e din ce in ce mai slab reprezentata, in schimb veni moda trupelor (mai ales qvarteturi) masculine. Baieti cu par cit mai electrocutat
In alta ordine de idei, noi, in doo saptamini, ne luam zborul spre Larnaca, cu plan frumos intocmit, unde si ce sa vizitam. Pentru asta, planul prevedea si masina de inchiriat, insa ieri, dupa ce vazui o priza de Larnaca, imi trecu prin cap sa verific si pe ce parte e circulatia. Si, evidement, e pe dreapta!!! Mai citiram ca, desi drumurile-s bune, circula aia ca nebunii: trec pe rosu, conduc cu viteza si depasesc pe unde nu te-astepti. Asa ca tre' sa revizuim planu'!!
Hai, gata, ca ma intinsei ca pelteaua! Va pup, ma duc sa dau cu mopu'.
doruletz spune:
lilanda, francezu nu e tenor profesionist, e un pusti care are voce de tenor si a scos cateva melodii d'astea lirice de "pseudo-opera" care avusera succes. Altfel englezii aia de la Blue erau mult mai profesionisti decat el. Aci nu are audienta eurovisionu si cred ca d'aia nu se fac preselectii, poate ca daca ar testa gustul publicului care voteaza ar alege altfel candidatii.
Si io remarcai returul boys bandului dar si a trupei de dansatori, vor sa-l invie pe maical probabil
larnaca suna interesant, ce e de vazut p'acolo, ce planuri aveti? cat stati? e avantpremiera vacantei de vara sau deja a inceput pt voi?
Adela99 spune:
aici imi ierati? :)
si io ca si lilutz nu m-am asteptat la activitate in poienitza. pierdui si poienitza si ieurovisionu'
rayu, tu cantaresti gravidutza cu gemeni mai putzin ca mine. ha, ha, ha! nu cu mult, da' oricum :)
Rayuela spune:
Lil,Adela,pai cum bre,stiti doar ca morti copti gravizi negravizi,sintem pe baricade la iorovizion!
Sa fac si io rezumatul:
Melodia cistigatoare e de rahat!O miorlaiala care prinde la fetite de 7 ani,indragostite de vreo 3 colegi de scoala(fi-mea par egzamplu:)
Italia a trimis o melodie prea buna pentru Eurovizion,ma bucur ca au iesit pe 2,dar asta cred ca se datoreaza faptului ca s-a votat 50/50,adica a fost un juriu format din profesionisti in fiecare tara.
Romanasii meritau un loc mai bun,e o piesa usoara,dar care iti ramane in cap si o poti fredona.
Danezii cica au plagiat un suedez,dar nu stiu inca daca i-a dat in judecata.
Votarea eu te votez pe tine,tu pe mine,nu e nici o noutate.
Franta ,dupa cum spuneam:))Are flacaul o privire de Don Juan,d'ala care te......din priviri,ptiu,nu mi-ar fi rusine:))
Concluzia:sint multumita ca bebelusii au fost amabili si m-au lasat sa ma uit la eurovizion,puteam sa jur ca ajung iar la spital,dar au fost de gasca.Acum insa,daca saptamina viitoare nu sosesc,am sa urc pe pereti!Mai vin bebelusi,mai stau in burta nene...dar mai ies si afara!Gata,37 de saptamini curind,ajunge!
Mami de Amelie si cu gemeni
buli spune:
Lilanda, se circula pe dreapta, e adevarat, dar civilizat in Cipru
as zice sa nu renuntati la planul cu masina, sunt multe locuri de vazut unde nu puteti ajunge altfel.
posibil pana la Paphos sa fie autobuze, dar pt muntii Trodos si restul insulei cred ca e cam dificil cu transportul public. si sa le ratati e pacat.
doruletz spune:
Au aterizat gemenutii scandinavi!!! Fetita dolofona si baietelul aproape la fel! Felicitarile masa si dansul cred ca merita un subiect nou
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163992