Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 53 -

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

La multi ani de 8 martie!
Multe impliniri sanatate si multa multa fericire!
Va pup cu drag pe toate si va doresc petrecere frumoasa azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

la multi ani de 8 martie!

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

La multi ani!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali79 spune:

Va doresc un 8 Martie cat mai frumos!!! La multi-multi ani!!!

+18

Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)

Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 1 sarcina reusita. Mutatiile au fost descoperite la sarcina reusita. Acum sarcina obtinuta natural. Tratament: aspenter 1/ 2 zile, femibion 2 1/zi, Folowise 1/zi, Cetebe+zn 2/zi, Magne B6 1/zi, Clexane 0.4 1/zi. Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

De 8 martie va urez tuturor sa deveniti mamici si sa va bucurati de puisorii vostri!

Azi am fost la testul non-stress, a iesit f bine. Am primit si confirmarea acestui medic ca nu mai este niciun risc legat de acea problema aparuta. El este medicul care o descoperise si cu el o sa si nasc. Mi-a mai spus ca nu este convins ca trombofilia mea ar fi avut impact negativ asupra lui bebe daca nu as fi facut tratament, ca doar... uite ce bine e dezvoltat, placenta f buna, etc. Da, ma gandeam eu, dar poate chiar datorita tratamentului este asa, nu?
Ideea e ca medicii sunt reticienti, tot au senzatia ca trombofilia este mai mult un moft.
Oricum, eu ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu ca ne-a adus cu bine pana aici, restul nu mai conteaza.
MRN, mai da-ne un semn de viata, sa stim ca sunteti bine!

Va pup si va invit la capitolul nou cap54

34+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput