oligoastenoteratozoospermie 11
Raspunsuri - Pagina 16
Zuzet spune:
Multumesc pentru gandurile voastre bune.
Asta este....mergem mai departe. Cum o vrea Dumnezeu.
Tannoo, am avut parte de cel mai relaxant week-end din viata mea
, asa ca, acum sunt "pe cai".
O saptamana frumoasa sa aveti.
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Zuzet Tannoo, am avut parte de cel mai relaxant week-end din viata mea O saptamana frumoasa sa aveti. |
asa imi place de tine; sa te aduni repede si sa o iei de la capat

ANI.G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 hello, gagici, am fost sapt asta la echo, insa nu am aflat nici de data asta ce sex are ; a stat numai si numai pe burtica; a fost imposibil de vizualizat aristica, ce sa zic, e mult spus preferinte, insa, fata de fetitze am o slabiciune ...acum, noi ii multumim lui Dumnezeu ca totul decurge normal; samira, cand ai zis ca ai fet? inainte sau dupa ce nasesti? ![]() ![]() racheel, zuzet, ![]() ![]() weekend relaxant, |

Ca muuuulte s-au mai intamplat de cand nu am mai intrat eu pe aici
FELICITARI din suflet si sarcina usoara si la termen
Ah, ca vreau sa atiu tot....cum s-a intamplat ?
Ati facut FIV ?
Un mic rezumat, pls

Ma bucur pentru voi

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
tannoo25 spune:
ani, daca nu ne "vedeam" pe facebook, cred ca nu ne vizitai curand, nu?![]()
am facut fiv 3 (primele 2, stii k le-am facut la szeged/dr zadori); de data asta am mers la budapesta/dr kovacs; in decembrie am avut un beta pozitiv, iar azi ne bucuram de prezenta bebelusului 
pana acum totul a decurs perfect;
se dezvolta foarte bine
, e activ 
sotzia mea e si ea foarte bine; nu a avut, pana acum, deloc acele simptome de voma, greatza etc; doar oboseala...
tu, ceva noutati?

ANI.G spune:
tannoo asa e, sa stii ca nu ...![]()
nicio noutate, din pacate
de aia nici nu prea mai "activez" pe-aci, m-am cam plictisit sa astept, insa ma bucur nespus pentru reusitele voastre 

tuturor si BB la purtator cat mai curand 

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
alinuknuknuk spune:

ieri am auzit bataile inimii puiului nostru!!!
doamne a fost asa de emotionant![]()
doctorului i s-a parut ca a mai aparut inca ceva langa bebica si mi-a zis sa mai merg peste doua saptamani ca "nu-ti pot promite ca nu sunt doi
".
ar fi foarte tare sa fie amandoi pana la urma!!!dar cum o vrea Dumnezeu, sanatosi sa fie!
va pup pe toti, si tin pumnii fetelor in focuri!!
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
tannoo25 spune:
alinuk, felicitari pentru inimioara 
sa fie bine totul, pana la capat 
cum te mai simti?
alinuknuknuk spune:
Tanno, am o greata mai mult decat permanenta si foarte obositoare..dar de vomat nu prea am vomat.
Durerile de spate nu ma mai sacaie mai deloc.
Burta ma mai inteapa dar este urmare hiperstimularii.
Dr. meu mi-a zis ca daca starea continua sa merg sa-mi puna niste perfuzii ca sa nu ma deshidratez..si sa fie sigur ca asimilez vitaminele.
Pana atunci am solicitat trecerea la program de 6 ore ca sunt foarte foarte obisita![]()
Oricum, toate simptomele astea doar ma fac fericita, ca stiu ca sunt de la bebe si atunci totul trece mai usor.
voi cate saptamani aveti?
noi suntem la 6 sapt si 5 zile
.

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
tannoo25 spune:
alinuk, de ce nu stai acasa daca te simti obosita? cred ca ti-ar face bine sa stai sa te odihnesti, sa te relaxezi
, decat sa te supui la starile astea care nu cred ca te ajuta 
daca ti se aproba program de 6 ore, cand vei aduna cele 90 de zile de medical (pe diferenta de 2 ore/zi) stii ca vei merge la comisia de expertiza a capacitatii in munca, nu? asa ca, nu vad de ce sa nu stai in medical non-stop, mergi la comisie la 90 zile sau ii ceri dr gineco scrisoare medicala cu recomandare de a sta acasa si cu parafa medicului de medicina muncii (al angajatorului) intri in concediu de risc maternal 

racheel spune:
Si eu am intrat la comisie.Am 107 zile de concediu.Si aceasta comisie este mai mult de forma.Alinuk, este alegerea ta
Felicitari pentru inimioara/e.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
19+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!