Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Al meu tipa de placere, acum mai putin, cand suntem la gadileala sau cand se vede in oglinda, chiar si in poze, e fascinat de propiu chip , am incercat si cu alte poze si nu face la fel. Acuma, in momentul vorbirii s-a bucurat ca a ajuns pe parchet.

Dar azi mititelul a plans muuuuult, in ton cu noaptea anterioara. Are mititelul niste umflaturi la incisivii laterali jos, la baza, parca ar fi abces, numai ca e zona mai mica. Sotul chiar s-a speriat putin, dar eu stiu tot de pe la voi ca e cumva normal. Din acest punct, cat Dumnezeule Doamne mai dureaza pana erupe??

Racusoru', mami, da voi cu tratamentul pt oxiuri cum mai stati? Ati mai facut vreo analiza?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Si acum parerea mea:
Si eu vreau sa-l inscriu pe Paul la cresa in luna mai.Sper sa nu fie probleme.

Intr-adevar,copilasii se pot imbolnavi fie la stat fie la privat.Cred ca virusii nu tin cont de acest lucru.
In plus intr-adevar sunt crese unde educatoarele se poarta execrabil cu copiii insa si persoane devotate meseriei.
Nici eu nu as fi de acord sa ii dea cremvusti( mie mi se par niste gunoaie)mezeluri.carne de porc,branza topita,margarina si alte prostii ,sa tipe la el,sa il loveasca cum se intampla destul de des,sau sa il puna in premergator.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bumble noi ii avem zona foarte umflata si alba de o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Crissy si Matei a fost oarecum prematur.Zic "oarecum" pentru ca s-a nascut la 36+ si 2400 kg, insa nu s-a mentionat nicaieri ca e prematur si nici nu a stat la incubator sau ceva de genul.
Daca ai vreodata timp, da-mi te rog pe PM sau pe mail cateva detalii despre ce inseamna acest program (mi se pare foarte interesanta ideea).

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Crispro merci de urari am pus si eu 2 poze pe delfinasi, va servim si noi cu o felie de tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Am trimis si eu pe mailul comun invitatie de vizualizare album foto - nu sunt multe poze dar ca sa ne cunoasteti si pe noi, sunt suficiente!

Va doresc o noapte usoara cu liniste in tot delfinariul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iuuuu, ce baieti frumosi am vazut!!! Ambii sunt Matei Alexandru. Tanti, da ce a mai crescut Matei al tau!! E un scump! Si frate-so la fel! Bambi, ai un scumpel de copil si tu esti un zambet si o draguta!

Al meu inca nu doarme... inteleg ca asta va fi noul program, de la 10 seara???? in loc de 8????

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Dar stau linistita si sper sa castig la loto...nu joc, dar chiar am vb cu Cosmin, ca de sapt asta sa punem cate un bilet in fiecare saptamana

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

ha ha tot asa fara bilet asteptam si noi

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Ooana, eu am pompa manuala de la Primii Pasi... crezi ca va avea efect? Am mai incercat acum ceva timp si nu a mai scos nimic

Are rost sa pompez asa... in gol cum s-ar spune? Stimuleaza?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

eu scot ce ramane dupa ce suge Matei si 30-40-50 ml mai iese...plus ca mi se umpluu bine sanii pana la urmatorul alaptat...dar fac asta 1 data pe zi ca mai mult nu ma mai tin nervii

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic
Si noi o sa incepem kineto si o sa vina acasa terapeuta - 30 lei sedinta de 15 minute

Va pup fetele!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

la noi 10 lei - 15 min, dar de fiecare data a stat 30 min

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas
Exact asa a facut si barbatu-mi la prima sedinta de kineto. Am retinut si eu 2-3 exercitii, unul cred ca l-am bagat de la mine ca a zis tipa ca ea nu ne-a zis sa il facem....in 2 saptamani, cate 15 minute de 3 ori pe zi...rezultate f bune.
Cum sunteti? Cum e Bea?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

voi unde mergeti la kineto?

sper ca maine sa am timp sa va scriu ce exercitii ne-a dat pentru luna asta.
la capitolul jucarii: cuburi, bile si a zis ca e foarte recomandat un joc-recipient cu forme mici, inca nu trebuie sa stie in ce loc se potrivesc formmele doar sa le puna in recipient - exact formele noaste de biscuiti

Paula maine sper sa ajung la Real sa vad jucaria...am fost in Kaufland dar nu am vazut catelusul...care e ala?! ca nu imi dau seama

...si am intrebat-o pe tipa si de cresa ca ne intelegem bine...mi-a confirmat ca cea la care am fost eu e cea mai buna din oras

in fine, acum am adaugat la "lista de cautari" pe langa vacanta pe care sper sa o rezolv maine, apartament.....si bona pentru back-up!

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

gata! copilul a adormit. de fapt doarme de juma de ora mititica
ma duc sa ciugulesc si eu ceva, ca mai devreme n-am avut gaz si tot am ciugulit.. dar acum e tarziu ca sa mananc.
nu-mi mai amintesc nimic din ce am citit

dar am observat ca lipseste rodica.. sper ca e bine

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

seara buna, delfinariu

am mai bine de 24 de ore lipsa la apel, doar cand am nascut cred ca am mai lipsit atat

mie mi se pare ca mergem inspre bine, Isa suporta saracuta cu bine masca (ba chiar ii place!) si picaturile, dar tot greu e cu pompa la nasuc... nu mai tuseste, dar sunetul la respirat e acelasi... azi a fost mai cuminte si la mancare, s-a trezit la 10 si la 11 a mancat 1/2 avocado cu un borcanel de 135 g de mar, banana, ananas si cereale. am iesit la soare pe terasa casei (azi am avut 25º la ora 12!) o jumate de ora, apoi am facut cunostinta in sfarsit si cu catelul (nu stiu care s-a bucurat mai tare!). la 13 i-am dat 125 ml supa ca o lua somnul, a dormit 3 ore si apoi a papat cam 100 g pireu de morcov, patrunjel, dovlecel, morcov si pui. la 19 a dat gata o banana cu 50 g branza, mai vroia dar nu mai aveam preparat, am incercat branzica goala dar a mers cam putin, 5-6 lingurite. si la o ora distanta, titi si 180 ml lp. per total, sunt foarte multumita cum a mancat azi fata de zilele trecute. acum doarme, cred ca e somnul ala de o ora, sa vedem... noaptea trecuta s-a trezit o singura data.

eu v-am citit abia in seara asta, de ieri nu am mai intrat ca nici nu am avut timp (am facut curatenie in jumate casa, cealalta jumatate sper ca maine) si nici netul n-a mers prea bine. ma bag sa ma uit la frumusete de poze

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput