Dulce&papanasi-sept-oct '07 (422) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 20
alinkav spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ceamica Alinkv ![]() Petrecere frumoasa ! p.s. Alina ,azi la serviciu , seful sa-ti propuna o marire de salariu multumesc pentru . Sunt preferatele mele! ![]() Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Ema, multumesc!

cecilia L spune:
La multi ani! tuturor sarbatoritelor din aceste zile, cu intarziere, e adevarat, dar sper ca sunt primite.
Noi suntem bine, Cristi doar cu un rest de mucisori, a fost la gradinita toata saptamana, mi-a adus un martisor superb, facut de el, si albumul cu poze....
Erina, l-am retrimis pe mail, nu stiu ce s-a intamplat cu primul....
Noi inca suntem cu apratamentul in vanzare, avem 2 posibili cumparatori, dar nu au inca aprobarea de credit....dar nu disperam mai vem 3 luni sa vindem, sper sa reusim cat mai repede, deja m-am saturat de vanzoleala prin casa.....Cristi accepta usor atatea vizite cu necunoscuti, deja le prezinta el ap.....si le spune ca o sa aiba camera lui![]()
Doresc multa sanatate bolnaviorilor si putere mamicilor.
O zi minunata.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
luy spune:
Abia acum s-a rezolvat problema mea cu netul, asa ca ma grabesc sa urez un calduros
La multi ani fericiti, Alina ! 
Toate dorintele sa ti se implineasca si sa te bucuri de fiecare zi impreuna cu familia si prietenii !
Mii de 

si ganduri bune !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
A fost foarte placuta intalnirea de aseara, Teo ravissanta
( chiar ma intrebam cu o seara inainte daca vine blonda sau bruneta
), Alina ne-a asteptat cu flori 
, si ne-a convins ca primavara chiar a venit, fetele calde ca intotdeauna, bucuroase de revedere
.
Timpul a zburat, dar am apucat sa facem cateva poze, o sa le descarc mai tarziu si va arat, sper sa fi iesit bine.
Acasa am gasit totul bine ( facand abstractie de jucariile 'explodate' in mijlocul sufrageriei
), Maria jucandu-se, Irina vesela, tati calm
. Din pacate pe mine m-a prins migrena
( ma incercase ea inca de dupa-amiaza ) si m-am bagat in pat inca de la ora 22, inmediat ce am culcat-o pe Iri, l-am lasat pe tati sa se descurce cu Maria
.
Fetelor, va multumesc din suflet pentru generozitatea voastra
, sunt norocoasa si mandra ca am asemenea prietene
. Incepand de luni ma ocup de toate si va tin la curent 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Mada28 spune:
O primavara minunata la toata lumea! La multi ani , cu intarziere, doamna Teo! Noi suntem bine. Ne-am mutat in casa noua. Acum copii au camera lor . E f frumos totul nou, luminos si spatios. Dar de o saptamana aranjam si tot mai e putin. Mai am si ceva achizitii de facut pt living. Copii sunt ok. Luca e un nazdrava face multe nazbatii . Cred ca mutarea in alta casa l-a afectat putin cu toate ca e inebunit dupa camera lui toata Spiderman si doarme acolo din prima seara. David in prima seara a facut febra ca si cum nu avea destule de facut . Dar nu au fost alte simptome di supa 2 zile au mai aparut 2 dinti sus. Mai are un pic si merge singurel. Nici nu-mi vine sa cred ca mai e o luna pana la mot. Va pup si va doresc week end frumos . Sper revin mai des. Mada
luy spune:
Mada, ma bucur ca ne-ai mai dat vesti despre voi
. Sa fiti fericiti in noua casuta, sa adunati numai amintiri frumoase
!
Am trimis pe mailul comun link catre pozele de aseara ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Roxana_G spune:
Alina
, sa fii fericita, iubita si sanatoasa, sa iti implinesti toate dorintele! Te imbratisez cu drag si 
mare mare si pentru Teo, multumesc tare mult pentru o seara minunata! Petrecerea a fost super, compania extraordinara. Mare drag am avut sa ne vedem in grup asa mare, sper sa ne revedem curand.
Roxana_G spune:
Cu ocazia asta am admirat copiii frumosi pe mailul comun, nu reusisem de ceva timp. Am vazut-o pe frumusica Eliza a lui Gabitz, cu zambetul pana la urechi, dar si pe elegantul gangster Cristi al Ceciliei. L-am admirat pe dulcicul Sebi al Emei la Bran (pfii, chiar nu ne am suprapus noi deloc pe acolo sa ne vedem?) si pe frumoasa Maria a Luizei cu tot cu martisoarele in discutie.
Am vazut si pozele de la petrecere, va asigur ca atmosfera a fost mai voioasa decat pare. Luy, te rog mult daca poti sa mi le trimiti si pe mail (chiar daca sunt mari, nu am limita la cont, pot primi si 50M o data).
Va pupacesc, noapte buna si duminica frumoasa!
luy spune:
Luiza Alexandra Doru a scos azi nasucul in lume. Are 3500 g si 51 cm
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )