Dulce&papanasi-sept-oct '07 (422) Bun venit Maria!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

MUlti ani traisca!Multi ani traisca! Laaaaaaaaaaaaa Multiiiiiiiii Aniiiiiiiii!!!!!!!!!!
Cine sa traisca? Cine sa traisca? La Multi Ani!
Teo sa traiasca! Teo sa traiasca! La Multi Ani!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Ce zi insorita!!! Sa ai parte de o zi minunata Teodora!!! La multi ani cu sanatate fericire si vise implinite!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Ema, bine ca ati gasit tratamentul eficace pt Sebastian! Si noi speram sa=i fi venit de cap la al nostru. Stii ce mi-e ciuda? Ca suntem asa atenti la capitolul igiena, toaleta si alte din astea...Dar astea sunt placerile colectivitatiiSau ma rog, la voi nici nu incaVb Roxanei, si cate nu vor mai fi de acolo

Adi, va salutam si pe voi si sa fiti sanatosi, da?

Yaia, sper ca toate bune la copilasi

Mariana, eu am vazut, se pare, pozele bune, chiar ma gandeam oare unde or fi goblenurile mentionate de Elena...Copiii sunt tare frumosi happy! Iar Daniel mi se pare asa mare!

Erina, ce dedicatie frumoasa

Luiza, cum a fost la Targul de Martisoare? Ce ati achizitionat?

Cuscra draga, ai revenit din tari straine?

O zi frumoasa, la noi e aproape primavara! Sara a reinceput somnul la gradinita, la cererea ei!E f incantata de gradinita si doamne si colegi! Observ progrese fantastice la sectorul arte plastice, unde de altfel, are si un optional. Deseneaza frumos si coerent, coloreaza din ce in ce mai frumos, picteaza mult mai frumos. Observ progrese mari la capitoul limbaj si socializare, unele expresii si atitudini insa care imi displac.Si-a facut prieteni si prietene, s-a indragostit de IonutA fost asa draguta intr-o seara cand povestind noi, ca fetele, mi-a zis: Mami, mi-am gasit un baiat frumos si cuminte. Pot sa-l invit la noi acasa?....valeu...ce vremuri ne asteapta!!!!!Acum poza cu ei doi de la serbare troneaza pe frigider si pe desktop

Mergi la inceput

Ramonaiani, acum am vazut pozele cu frumosii!!! Ce mare e Daniel! Imi place mult ce ati facut la cresa lui!
Eliza e o frumoasa bretonata.(imi aminteste de mine mica cu bretonul acela a la Mireille Mathieu)

Super activitatile de la gradinita ei.

Cum se face cald vreau sa ale fac si eu copiilor pe terasa o sensation station cu orez in loc de nisip (sand pit au afara), ceva lighene cu apa, sapun pentru baloane etc.

Poatea avem noroc si se elibereaza ceva la gradi si atunci acolo au activitati ca plantat flori, ingrijit animalute daca nu va trebui sa compensez eu acasa...

Alina si eu tot asa stiam ca nu se iese o ora dupa aerosoli. Sincera sa fiu la Pn ii faceam Dariei cu cortizon si apoi o urcam in masina sa plece la gradinita.

Gabriela salutam frumoasele!!!

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Gabriela totala Sara cu prietenul. Si eu ma gindesc cu groaza la vremurile acelea. Doamne da-ne putere!!!

Fug la treburi, pun si bateria de la camera foto la incarcat!!! Facem poze diseara!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Gabriela totala Sara cu prietenul. Si eu ma gindesc cu groaza la vremurile acelea. Doamne da-ne putere!!!

Fug la treburi, pun si bateria de la camera foto la incarcat!!! Facem poze diseara!!!

Abia astept pozele cu frumoasele si frumosii!O zi minunata, Elena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Multumesc frumos. Erina, pozele de la gradinita Elizei le-am primit pe mail de la educatoare. I-am povestit ca vreau sa fac un CD cu poze sa trimit bunicilor, si mi-a raspuns vesela ca are si ea niste poze frumoase cu Eliza. Intr-adevar, baiatul cel plinutz e Patrik, au fost prieteni de gradi primele 3 luni de zile, pe urma vad ca fata s-a reorientat . Si pe mine m-au surprins activitatile lor, bine, asa, din orar, stiam ca au activitati fizice intr-o sala de sport, dar nu vazusem niciodata ce faceau acolo.

Sa nu uit: Teo - sanatate multa si tot ce-ti doresti tu in viata!

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Teo , cumatra draga! Sa traiesti si sa infloresti, sa fii sanatoasa si voioasa, sa ti se implineasca dorintele si sa iti iasa totul dupa cum iti place! tare tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multa multa sanatate tuturor bolnaviorilor de pe aici si de peste mari si tari!

Pup tare mamicile, sa nu va suparati ca nu reusesc sa scriu mai mult. Citesc cu drag de progrese, de gradi, de surori dulci, dar nu reusesc sa scriu mai nimic. Azi am ajuns tarziu la birou, seful era aici la mine deja. Am fost la Porti Deschise la gradi, cu ocazia lui Martie. Andrei nu prea era in apele lui. Povestiri mai detaliate pe maine.

O zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

ramonaiani, asa mai vii de acasa . I-am aratat si lui Mihai pozele si ni s-a parut ca Daniel a crescut fantastic de mult de cand l-am vazut ultima oara, parca nu ne venea sa credem ca-i el . Eliza e un amestec de frumusete, delicatete si hotarare, nu stiu cum sa zic . Pupam tare comorile tale, sper ca urmatoarea intalnire sa fie in formatie completa

ceamica, tin pumnii sa scapati de uratul ala din nas . Pana la urma cand faceti pasul cel mare cu gradinita ?

Gabriela, ai picat extemporalul . Am scris acum 2 zile ca am trimis pe mailul comun poze de la targul de martisoare. A fost dragut, foarte frumoase martisoarele copiilor, fiecare grupa avea propriul 'stand', copilasii de la grupele mai mari aveau roluri bine stabilite semnalizate prin etichete lipite pe piept : 'vanzator', 'casier', 'laudator' . Grupa Mariei era cea mai mica dintre cele care expuneau, asa ca ei aveau niste 'stegulete' prin care promovau cate un produs, se vede si in poze. Am cumparat de toate de la 'taraba' grupei Mariei, apoi am luat-o pe Maria si am 'colindat' si pe la celelalte masute si si-a ales ea ce a vrut. Am pus la finalul albumului si o poza cu aproape toate articolele cumparate - mai era un sirag de margele care a ramas la gatul Mariei ( se vede si acela in pozele de la gradi ).
Din pacate am lasat-o plangand, ar fi vrut sa vina cu mine acasa

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput