*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (130)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Z e mai bine, a facut, dar nu tare... doar ca se chinuie cand face... i-am zis mamei ca merg diseara dupa ea , mi-a raspuns `mai las-o, poate se mai schimba si ea, si se face mai buna`.
Zau ca n-am cui spune toate astea, sorry...
Vreau si eu bunici altfel... dar a mia oara o iau, sunt o naiva si-o proasta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ANCA, hai sa facem "schimb de bunice" (noi bunici nu mai avem, din pacate). Ale noastre n-au treaba cu copiii, vor sa se faca "mai buna" una pe alta. Si pe noi, dar e cam tarziu...
[edit: am scris "bunice" intentionat desi stiu ca nu e corect pluralul, doar ca sa fac diferenta fata de cuvantul masculin. Offf, profa din mine simte nevoia sa dea explicatii ]

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Z e mai bine, a facut, dar nu tare... doar ca se chinuie cand face... i-am zis mamei ca merg diseara dupa ea , mi-a raspuns `mai las-o, poate se mai schimba si ea, si se face mai buna`.
Zau ca n-am cui spune toate astea, sorry...
Vreau si eu bunici altfel... dar a mia oara o iau, sunt o naiva si-o proasta!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Of, ANCA, si ce optimista erai ieri... acum sunt si eu data peste cap putin, pentru ca, dupa pauza asta de 4 zile, i-am dus la gradi si a fost destul de bine, n-au plans deloc pe drum, nici cand am intrat in curte, doar cand am ajuns la "vestiarul" lor, au inceput sa se auda plansete din sala de clasa (am aflat pe urma ca de luni sunt doi copilasi noi, tot gemeni, tot fetita si baiat, care inca plang la venire) si Radu a inceput si el sa bazaie... pana l-a schimbat ta-so a fost OK, dar cand sa plecam, iar s-a agatat de tati si a plans... colac peste pupaza, astazi nici nu era educatoarea lor care a avut un deces in familie, el o cerea pe ea, am plecat cam bulversata. Anastasia nu a plans deloc, doar se uita mirata la copilasul care plangea.

De constipatie, nu stiu ce sa zic... nu mai stiu daca tu ai incercat sa-i dai seminte de in pisate si puse in iaurt sau budinca. O lingurita pe zi. Noi nu am avut nevoie la copii, dar stiu "reteta" de la o buna prietena care a rezolvat astfel problemele de tranzit ale copiilor ei. Eu folosesc cu succes semintele de in pentru mine. Dar acum daca incepeti tratamentul acela, poate e mai bine, sa se rezolve problema.

Manumanu, daca Anastasia nu plangea e ok, o sa se aline cu ea, ce fain ca se au unul pe altul. Nu poti suna sa vezi daca s-a linistit?
Seminte de in, trebuie sa le toc fte marunt, z scuipa tot ce simte prin iaurt, dar le bag la robot si de iese pasta. Debridatul e medicament, nu are nimic natur in el.

Gynie, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

anca, uuffff. Tare n-as vrea sa fiu in pielea ta. Doamne, dar nu poti sa gasesti altceva de munca? Trebuie sa cauti altceva.si eu am plecat din invatamant acum 4 ani, dar din cel universitar si pe vremea castigam mai mult decat castigi tu acum, si banii au fost motivul pt care am plecat.Pentru constipatie buna este taratea.Eu mai fac in casa paine cu tarate.David o devoreaza, iar efectul este garantat.Poti, la fel de bine, sa-i pui o lingurita de tarate si una de miere in iaurt si efectul este acelasi.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Mai.mai.. ce nasol ca nu poti fi langa ea... din pacate avand in fata circumstantele. Sfaturi pe aceasta tema nu poti sa iti dau, pentru ca noi din fericire nu am trecut prin asa ceva. Noi nu stim ce este constipatia.. indiferent ce mananca.. ea nu se constipa.. si tae ma bucur de aspectul asta. Nu imi ramne decat sa ma rog sa receti cu bine peste asta si sa faci ceva in privinta asta.. ca pentru cozonacica ta este f nasol sa nu poti.
Sa ne tii la curent.. draga mamica.

In privinta preturilor la gradinite particulare cam acestea sunt preturile plecand de la 900 lei/luna, depizand mai multa de zona. Cu cat esti mai aproape de centrul Bucurestiului cu atat sunt mai ridicate preturile la gradinite particulare.

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Manumanu, nu ma invidia, acum sunt terminata. Z e iar constipata, s-a chinuit si ieri, si azi noapte, am vb acum cu mama, am auzit cum se chinuie efectiv, scotea niste sunete de mi-a rupt inima, am plans dupa ce-am inchis telefonul. Am vb cu nasa ei, asistenta, acum merge sa faca ea ceva si incepem un tratament cu Debridat, mai lung, care da roade, in timp. E crunt sa nu pot sa fiu langa ea. Cel mai devreme pot ajunge la ea intr-o ora jumate daca conduc de nebuna... Mama, desi face pe viteaza, nu e, aseara mi-a zis ca e terminata psihic, c-a fost Sara maraita si ca ea nu mai poate... Imi venea sa fug azi noapte dupa-ea, acum a zis sa stau linistita, si stau doar pt ca nasa ei a fugit acum la ea. Fir-ar sa fie de el job de 850ron care-mi mananca tot timpul... Sunt tare-tare suparata... Si ieri imi faceam planuri sa caut ceva de lucru, orice, afara, 2 luni, la vara. Cum sa plec? Stam aici si facem foame... iertati-ma, azi efectiv nu stiu incontro s-o iau... Poate imi rezolv cumva orele si fug s-o aduc acasa...

Malinas, poate se obisnuieste dragul de el, nu te lua dupa lamentarile mele, z a stat si-ar mai sta, avem mai mult de munca noi cu noi, decat ei. Sunt mult mai maturi si intelegatori decat par.
1300 pe luna? vai de viata mea... ce sume...

manumnu felicitari ca prichindeii tai, adaptarea la gradinitita este mai usoara, avand in vedere ca ei sutn doi si acest aspect face mult. Tinet-o tot asa.

Mergi la inceput

ANCA, a sunat tati si i-au spus ca Radu s-a linistit aproape imediat.

Semintele de in eu le toc intr-o rasnita de cafea, asa ies mai mult pudra decat pasta, dar tot se simt. Le-am mai pus cum zice Malinas, in paine, asa tocate, dar am devenit cam lenesa la capitolul asta in ultima vreme (paine). Eu le iau asa, adica le pun in cereale.

Mergi la inceput

Of, ce preturi la gradinite... la noi e aprox. 500 ron/copil, plus masa. Al doilea copil are o reducere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

moa..ce preturi la gradi..noi platim pentru Codrin 8 lei/zi.Doar masa si atat.L-am inscris la scoala..acolo e mai scump-400 lei / luna, after school..de la 8 la 17, masa, somn, activitati.
Am pierdut sirul undeva..pentru ce dati semintele de in?
Noi pe Diana o ducem in toamna la gradi...sper sa scapam de scutecel, ca nu o primeste altfel.
Nu stiu cum va fi din toamna fir-ar.Sa plecam dimineata toti 4 la 7 si ceva.Eu tre sa ajung la job la 8, Codrin la scoala la 8..Alin la 9..Diana cand vrea!Nu stiu cum ne-om imparti..nu vreau sa ma gandesc inca.Mai ales ca e am job-ul asta pe perioada determinata.Pana la anul in martie.Nu stiu ce-oi face atunci.
Am o stare proasta..si pe mine m-a sunat socrela aseara si m-a speriat ca Diana are febra..ce sai dea..ce sa-i faca.Dupa 1 ora m-a sunat ca e ok, dar deja eram disperata si ma pregateam sa merg la ea.
Azi cica e bine..dar cand esim de la servici dam o fuga pana incepe Codrin antrenamentul.
Bine ca e aproape, noi stam in Mioveni...15 km de Pitesti, si Di e la bunici undeva intre Mioveni si Pitesti.

Codrin si Diana....cei mai iubiti dintre pamanteni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

manumanu, sa stii ca uneori ma gandesc ca mai bine m-as muta in alt oras.La sibiu, la timisoara, lui Liviu ii place targu mures. Dar...deh, sunt doar ganduri.

lorelay, inul si taratea sunt bune pt constipatie.

noi lucram la capitolul olita si cred ca va fi bine de data asta.sa vedem cum o sa se comporte david in deplasare, daca o sa mai faca la olita sau nu.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

ALINA, nu e ideal, dar cert e mai linistit decat in Bucuresti... Tg. Mures e un oras foarte frumos! Sibiul nu il laud, pentru ca nu are suficiente parcuri (si care sunt, sunt intr-o stare cam deplorabila) unde sa iesi cu copiii. In rest e OK, dar... ca peste tot in Romania praf, gropi, delasare... dar mai multa liniste. Si mai putine magazine.

Mergi la inceput