Fulgusorii de nov.dec2009&mamicile lor{4*}

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

A inceput sa ninga la Brasov , in sfarsit

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

pai da...o sa ne intalnim..ca se muta in Brsov..familia politistului

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

dc se muta?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

roxaly a fost sau nu a fost la intalneala???

camy...eu te-am intrebat daca ne pui poze cu balul mascat???si care a fost motivul petrecerii?

da.....getik a nimerit-o rau acum cu netul..facea ceva banuti cu martisoarele.eu am comandat de la asociatia M.A.M.E., prin alinuk

busy...dar si tu ai maini dibace, daca confectionezi martisoare homemade!.ma bucur ca Andi nu a maifacut febra.siiiiii..pe unde mai pleci in voiaj cu munca?

alexxa...de ce te muti la Brasov, moldoveanco

laura_ b....tu?nimic nou sub soare?primiti martisoare de 1 martie, de 8...chiar..cum se sarbatoreste ziua Mamei la voi?

bobomom...tu...nikky?nimic..de ce nu mai intri pe la noi?

magda, nici nu stii ce muult ma bucur ca ati reusit, sa dea bunul Dumnezeu sa ii dati de capat si sa se faca Rareshu' bine

gabitzaaaaaaaa....ma bucur ca mai intri pe aici sa ne mai dai de veste

siiiiii..daca sunt fete noi care ne citesc, le poftesc sa ne scrie!
ne mai citim!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

deocamdata nu se muta nimeni...dar au si posibilitatea asta in vizor...si mai multe o las pe Allexa sa spuna daca doreste..sau daca o fi asa...

cu petrecerea, am mai spus..am fost la ziua de nastere a celei mai bune prietene ..si a fost foarte fain...
poze inca nu am descarcat...cred ca de oboseala

sa va mai zic de Flavius..care are 6 dintisori.acum trebuie sa sparga si al 7lea, deschide singurel usile...si ne trezim cu el langa noi oricand, se catara peste tot, cere papa toata ziua..ii plac la nebunie ouale si a redescoperit prima dragoste ...laptele..cred ca a ajuns sa bea vreo 800 ml pe zi..siiiiii se trezeste noaptea macar odata..ca sa ceara laptic..evident

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Lady cu serviciul sper sa nu mai plec pana prin iunie ... cat despre martisoarele noastre din fimo, o sa pun poza pe FB :) - ca aici nu ma pricep sa pun... am mai incercat si nu mi-a mers.

Eu sunt treaza de la 4... ca a facut sotzu' 38, si ca orice barbat care se respecta, e la pat... zici ca are 40

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Gata, am pus poza pe FB... nu va asteptati la arta, dar cred ca familia si prietenii se vor bucura sa stie ca sunt muncite de Andi

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

My Lady- deocamdata doar sotul " spune " ca ne mutam , el zice ca da, eu ca nu....intradevar ar fi un pic mai bine aici, sau chiar f bine ...dar eu zic ca inca nu a venit momentul
Editez : Roxyaly, nu a fost la intalnire .

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna ziua toata ziua,
mummy sunt convinsa ca rudele vor fi bucuroase ca sunt facut de Andi...abia astept sa faca si David asa ceva...sau sa-mi aduca mie martisor facut de el la gradi
camy mamaaaaaaa cat laptic bea Fla...dragoste adevarata nu gluma

si aici ii asa zapada de zici ca vine iarna, nu primavara
David ii putin harait...ii dau Humex...
ieri a mancat si David pt prima data miere, i-am pus in budinca de portocale in loc de zahar...
in rest, toate bune si frumoase
la toata lumea

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Allexa e frumos in Brasov, parca e alta lume. Mie asa mi se pare cand ma duc in vacanta, dar tu stii mai bine cand e momentul. Cred ca acum sunteti pe partie daca a nins.

MyLady cred ca daca vrei sa comanzi martiosare o poti suna pe Getik sa iti trimita. Sunt f frumoase potcovitele facute de ea. Cred ca ar fi si apreciate de cele pe care le cadorisesti si i-ar prinde bine si ei. Sotu' meu e in concediu ca altfel... trebuia sa iau si eu o tona.

Camy si Adela are tot 6 dinti si acum se chinuie sa iasa al 7-lea... dar incet mai cresc dintiii astia! Se chinuie de mult sa sparga. Adela deschide doar usa de la sufragerie ca e culisanta, desi e f grea. In schimb ne stinge lumina cand ne ducem la baie. Sa vezi placere sa faci baie pe intuneric. Si mai nou striga la noi MA! daca nu o bagam in seama. Sa vezi cand ne-o zice BA cum o sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ce haioasa-i Adeluta...
si David tot 6 dinti are...2 jos si 4 sus....dar chiar ca ii cresc incet...si cred ca se pregatesc altii, dar nu stiu care

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput