Fulgusorii de nov.dec2009&mamicile lor{4*}

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ce agitate...eu inca nu m-am prins...vorbiti cumva de noastra?

eu dupa 20 merg cu Rebe la cantar si masurat!

o zi cu soare fete!!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lady da ...tarziu m-am prins si eu...dar bine ca m-am prins
roxy nici vorba de cel mai grasut din zona ...dar nici nu asta urmaresc...da, are atatea kg, dar nu-i gras deloc...nici macar cute la picioare nu are...oricum mie mi se pare ca arata bine...

de mesterit nu mesteresc nimic...ma refer la jucarii sau alte cele pt David...
de tort nu m-am apucat inca...am doar o lista kilometrica pe care trebuie s-o ,cumpar' azi...si maine ma bag in priza cu mancarea, pt duminica...asa ca azi inca mai pot sa pierd vremea

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fara retete pofticioase , agitatele stau bine acolo pe 14 le scoatem.

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Lady, vorbeam de lasagna si ziceam sa nu fac pofta burticutei noastre si sa scoatem agitatele mai repede.inteles?

Getik sa traiti sefa gata fara mancaruri .da esti la regim ca va invit pe toTE LA MINE LALASAGNA

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Camy cum a fost la maternitate?cu ce o utileaza-modernizeaza?

tot asa stare nasoala ai?

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Lady, vorbeam de lasagna si ziceam sa nu fac pofta burticutei noastre si sa scoatem agitatele mai repede.inteles?

hakuna-matata(intre timp...da)

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

roxy trimite o felie incoace...ca mi-ai facut pofta...si mi o foameee....cu toate ca dupa o felie s-ar putea sa am de suferit

eu ma plicti...Pupy doarme...abia astept sa vina Cubis sa mergem la cumparaturi...

Mergi la inceput

Adriana trimit o felie da trimiti si tu tort?

facem schimb

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Ati fost tari fetelor! Mai nu va abtineti ca nu-i problema totul se rezolva . Eu una chiar sunt fan lasagna, dar cum nu mananc carne rosie, trebuie sa-mi pregatesc singurica acasa de pui, ca prin carciumi n-am prea vazut de pui... oricum as fi curioasa sa aflu reteta, ca data trecuta cand am facut asa ceva am luat de pe net o reteta destul de complicata... cum se fierb foile alea sa nu se lipeasca? ca prima oara am tras de ele de mi se luase de lasagna ... oricum acum e si mama aici si are cine sa faca, daca poftesc...
Noi chiar azi am terminat in sfarsit toate pregatirirle absolut, puse toate la locul lor, chiar am pregatit si scoica cu care o sa scoatem bebelina din spital...

pishko +38
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

roxy trimite o felie incoace...ca mi-ai facut pofta...si mi o foameee....cu toate ca dupa o felie s-ar putea sa am de suferit

eu ma plicti...Pupy doarme...abia astept sa vina Cubis sa mergem la cumparaturi...

sunt curioasa cum le-ai gasit poreclele astea

Citat:

Mergi la inceput