Fulgusorii de nov.dec2009&mamicile lor{4*}

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'sara buna
camy ma bucur ca te-ai simtit bine...mai povesteste-ne...
magda ma bucur tare mult pt voi...sa fie bine pana la capat

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Magda, tu stii ca sunt alaturi de voi, imi doresc ca drumul pana in Germania sa fie cat mai usor!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Magda,toate cele bune....sa auzim numai de bine...pupici piticilor

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Seara buna fetelor si iertare pt lipsa mea. Cand e sotul acasa de obicei sta el loat pe pc sau suntem in plimbari.

Iertare din nou pt intarziere LA MULTI ANI LADY!
LA MULTI ANI BUSY!
Primavara frumoasa tuturor!

Pishko A venit mama ta? Mai e bolnavior puiutul? O fi fost o reactie de la viteza cu care a baut lapticul.

Magda ma bucur mult ca sunteti pe drumul cel bun

A_driana sa stii ca Adela spune acum ma-ma la ratusca. Inseamna mac-mac defapt Iar mama pe bune doar la "necaz" ca in cazul lui Busy sau mai rau cand se loveste sau ii confisca taca-su' vreu telefon sau ceva,

Getik frumos ariciul. Am promis ca iti dau poze cu ce am facut, dar... n-am facut nici acum. Saptamana iitoare cand incepe iar sotu' munca o sa am timp sa fac de toate.

daca am uitat ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Busy, ti-am trimis PM.

Magda, tin pumnii!

Cami, povesteste-ne mai mult. Cine e Wilmark? Ce donatii s-au facut?

Apropos de primavara, dimineata noi am avut avertizare ca urmeaza cateva ore cu vant puternic (cu viteze de pana la 100km/h). Dimineata a fost intunecoasa si rece, dar la 4 cand am iesit de la serviciu a aparut soarele! Mi-am spus ca e de bine, mai ales ca azi e "baba" mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Laura, multumesc

Mai fetelor, cred ca trecem la LV... ieri seara m-am trezit ca nu mai am LP... decat pentru seara... si dimi i-am umplut canutza cu LV mai, ai fi zis ca-i dau cine stie ce minune

Hai ca a venit sefa

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Am facut cafea, cine vine ?
Am o stare tare nasoala,imi da tarcoale si o raceala,Stefanut a fost si el f ragusit si tusea, acum e mai bine.Sunt tare obosita, m-am saturat de atatea plimbari si vizite , vreau acasaaaa!Astazi este ultima zi cand mai stam in Brasov , maine dimineata plecam acasa.
Razvan miercuri are serbare la gradinita, abia astept...
Pupici la toata lumea .

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata am venit la

eu sunt supy in dimineata asta ary m-ia facut febra 39 si diaree nu stiu de la ce o fi ,
eu va urez o zi buna

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rody_ms spune:

buna fetele si bine v-am regasit. Prima patanie nu mai stiam parola/ A doua: nu va mai gaseam. Si am lipsit ca am fost bolnava, iar pe cand sa intru s-a dus si calculatorul, intre timp printesa mea a devenit o smechera si nu ma mai lasa sa intru pe calculator. Sta linistita doar daca ma joc pe jocul cae ii place ei.
Aaaaaa si am mai facut ceva, mi-am facut un forum pe net (mi-a mai papat si timpul). Si cum cred ca nu am voie sa fac reclama nu spun mai multe/

In fine, vroiam sa va anunt si pe voi ca in sfarsit la 1 an, 2 luni si 1 saptamana, printesei mele i-a iesit in sfarsit primul dintisor, iar de 1 martie a rasarit si al doilea, adica la 2 zile diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rody_ms spune:

si sa va arat prima ei plimbare prin zapada, pe la sfarsitul lunii ianuarie

http://s960.photobucket.com/albums/ae83/rody_ms/Brindusa%201%20an/?action=view¤t=000059.mp4

Mergi la inceput