Fulgusorii de nov.dec2009&mamicile lor{4*}
Raspunsuri - Pagina 14
My_Lady0091 spune:
busy...LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!
camy, ce donatii,mai exact?a iesit Brasovul pe locul 1?
e un tort-stil masutza machiaj:))
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
intrati aici, sa va delectati!
http://torturilelissei.blogspot.com/2008/11/torturi-bust_13.html

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
biscuitii-martisor:

A_driana spune:
f faine torturile...mai ,umblu' pe site-ul asta cateodata...
sambata ii ziua sotului, dar o tinem duminica...si pt prima data vreau sa fac un tort diplomat, am emotii de cum va iesi...
Adriana, mamica pufarinului David
pishko spune:
Mai fetelor, noi avem voie sa le dam fulgusorilor nostri cereale gen ineluse cu miere? Am luat de la Kellogg`s si ii plac enorm. Acum i-am dat cateva ineluse sa guste si a fost fffff incantat. Ma gandeam ca as putea sa-i pun in lapte sa pape.
pishko
+37
si
mihai 28.10.2009
A_driana spune:
pishko habar n-am...probabil ca da...eu nu i-am dat niciodata...adica eu multe nu i-am dat inca 
vezi ce scrie la ingrediente...daca sunt ok, poti sa-i dai...
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
nici eu nu i-am dat inca, dar nu vad de ce nu ar fi buni..ca au zahar???????? eeeeeeeeei hai sa fim seriosi...
Eu cred ca e deja problema ca la varsta asta sa-i mai ferim de stea..
eu nu-i dau prjit, maioneze, si ciocolata, dulciuri...
..acum sunt curioasa de ce au caingrediente...merg sa citesc ca am si eu acasa...
...cu maternitatea....au fost 4 orase castigatoare.... printre care si Brasovul 
...
..abia astept ziua de maine!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Laura B spune:
Busy, La multi ani fericiti! Foarte frumoase cadouri ai primit...
Daca te intereseaza, iti pot da pe pm link-uri la resurse gratuite pentru kindle: cu carti in limba romana in format electronic (de obicei sunt pdf sau doc), ce program folosesc eu pentru a transfera fiserele din pdf/doc in format kindle, nu stiu daca ne potrivim la autori, dar daca vrei iti pot trimite si ce am eu deja in format kindle.
Pishko, ma bucur ca te simti mai bine. Baiatul tau a mai avut probleme cu stomacelul? Ziceai ca vine mami al tau astazi?
Eu i-am dat doar de cateva ori pana acum Sophiei cereale http://www.cheerios.com/ourCereals/HoneyNutCheerios/HoneyNutCheerios.aspx']Cheerios cu miere[/url]. E fetita mare, m-am linistit ca stie ce sa faca cu ele si nu se ineaca, asa ca o sa-i mai dau, chiar daca nu zilnic.
vias spune:
buna dimineata fete dragi...am sosit cu
buna, buna ![]()
ma pregatesc de intalnire, sa-mi tineti pumnii, sa nu ma fac de ras la momentul discursului! 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."