Fulgusorii de nov.dec2009&mamicile lor{4*}

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

incep sa ma linistesc si eu..de fapt..eu eram linistita....dar paranoia de mama...ma termina

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

camy si eu vrea o cafea asa aratoasa dar pana atunci .

stai linistita sti ce se zice mai nou ca paranoia este o stare fiziologica a mintii asa si eu sunt paranooica dar de cele mai multe ori se adevedreste ca paranoia mea este intemeiata

ady in jur de de 4-5 zile se da humexu in functie de afectiune sau maxim 7 zile dar nu mai mult

revin ca nu ma lasa ary urla la mine ca vrea si ea la pc

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pdv spune:

Dragele mele, ce va mai fac fulgusorii? mai e cineva care papa de la san laptic? puiutul meu e un devorator si as vrea sa mai prind si eu macar o noapte de liniste, refuza cu desavarsire biberon sau alt laptic, cum sa il dezobisnuiesc sa mai suga noaptea? am incercat cu apa sau ceai dar plange pana isi primeste tzitzi sau se trezeste de tot si nu mai e chip sa il adorm pana in zori! help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_pdv

Dragele mele, ce va mai fac fulgusorii? mai e cineva care papa de la san laptic? puiutul meu e un devorator si as vrea sa mai prind si eu macar o noapte de liniste, refuza cu desavarsire biberon sau alt laptic, cum sa il dezobisnuiesc sa mai suga noaptea? am incercat cu apa sau ceai dar plange pana isi primeste tzitzi sau se trezeste de tot si nu mai e chip sa il adorm pana in zori! help

nu stiu ce sa spun..eu mi-am pierdut laptele din cauza oboselii, faptul ca nu mancam..stateam langa Fla de dimineata pana seara fara sa mananc ceva...asa ca nu as putea sa-ti spun cum sa faci..dar din cate stiu eu..in prima faza vei putea sa-i scoti sanul ziua si numai apoi noaptea..de fapt cand ii scoti noaptea, il si intarci..
..dar asta imi aduc aminte din ce am citit..e posibil sa nu fie 100% asa..

...dar mai bine o las pe Sunshine sa-ti spuna ea ce si cum..ca ea e harnica tare la ..si sigur are un sfat bun pentru tine!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

pishko..saru-mana mult!tot nu imi spui care e numele tau mic?
adicate-lea prenumele
oana_pdv, eu nu alaptz..soo...nu stiu sa-ti raspund.Rebecca nu mai papa noaptea de la 5 luni.bine ai revenit printre noi

carminabulinaaaaaaaaaaa

camy,si Rebecca bea apa multa, nu mai mananca deloc cum trebuie de saptamani bune si de vreo 3 nopti plange prin somn,parerea mea: curand va urma o eruptie dentara, probabil maseluta

fete ma bucur ca dupa marea "schisma din aprilie 2010"nu s-a mai intors nimeni pentru "the payback time".pana acum nu am avut ocazia sa citesc pe indelete "ororile" de dupa.azi nush ce mi-a venit.
acum sunt pe deplin impacata ca am schimbat listutza si i-am dat o fata noua.trebuia s-o fi facut mai demult.

aaaaaa...si daca cumva mai am pe careva din "deesele de dincolo"(care se autoconsidera) pe FB, si nu le convine de "pulanul meu"(citez din ce am citit) sa ma stearga din lista cum a facut si "prietena pe care mi-am facut-o cu japca laurairina"(pacat ca numai mainile sunt dibace si nu si sufletul)
aici e casutza noastra, fara mofturi, false amabilitati, superficialitati, interese, barfe, si restul lucrurilor pe care le fac "damele bune" si mereu pe pozitii, un fel de "dumnezeu reinventat"
ma bucur ca v-am cunoscut si ca le-am cunoscut si pe ele, ca sa pot face o diferenta.

si voi mai modifica pe la listutza...ca sa fie si mai reala..

diseara revin pe metereze catre voi.

lorelixule, te astept aici, printre noi, cum erai odata, cand ai timp si cum ai timp!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

lady calm mandro calm, nu se merita sa te agitii o viata avem cam grea cei drept,asa ca nu mai baga in seama trecutu, multi pentru tine asa ca sa te calmezi. si ca sa te distrezi nitel sa uiti de supararre las un link cu aii(ary)

http://www.youtube.com/watch?v=yjycVK5MoYY

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

noutati cu ary

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
geti ariciul il superb...frumusica foc...si motu' ei imi place la nebunie
off topic: cum ti-ai scris acolo sub nume ,mami de arici mik'?
oana nici eu nu stiu ce sa-ti spun....David de pe la 5-6 luni nu s-a mai trezit noaptea niciodata....si la 9 luni s-a intarcat singur...eu am suferit un pic atunci...dar m-am consolat cu gandul ca n-am fost eu cea care a spus ,stop'.....daca asa a vrut baiatu, n-am avut ce face...
lady draga mea, eu nu prea inteleg intotdeauna ce vrei tu sa spui, mai ales cand nu stiu la cine te referi.....dar oricum calmeaza-te....ce a fost demult, ce mai conteaza??? ne-am ,despartit' pt ca asa au vrut unele si gata....
eu ma simt f bine in ,casa' asta si cu voi...

de azi dimi nu i-am mai dat la David Humex....ci i-am facut ridiche neagra cu miere...sunt curioasa ce zice maine pedi cand il asculta...
ii ff interesant, ca numa cand doarme haraie...in rest n-are absolut nimic...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

ady...nu mai conteaza, ai dreptate.am citit azi, din plictiseala primul capitol scris de ele
ca sa iti scrii sub user o titulatura:te duci in bara de sus a forumului unde scrie cu rosu CONTUL MEU, te duci cu mouse-ulpe el si apare profil, foloseste punctele,mesaje private, scrie in blog, etc, intri pe foloseste punctele.de acolo te descurci, e simplu!
eu nu i-am dat HUMEX Rebeccai, nush ce sa te sfatuiesc.

bussy...in legatura cu ce m-ai intrebat, citeste de la cap 59 pana la cap 68 inclusiv, mai tare ca o telenovela

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

o primavara in suflet si-n simtiri va doresc!

Citat:

Mergi la inceput