Prietene la bine si la greu - 108
Raspunsuri - Pagina 9
Dozz spune:
Many, si eu numar zilele cu tine. Uite, a mai trecut una
. Doamne ajuta!
Diana, uraa, asa ma bucur cand ne scrii. Bravo pt testul de germana. Sehr gut! Oare merge sa scoatem agitatele ca sa gasesti repede gradi pt Vlad?
hai cu gradi, hai cu gradi 
Intalneala de 8 / 12 martie - eu nu vreau sa stric planurile nimanui, de aceea am tacut. Decideti voi in ce data ramane si eu o sa va anunt daca reusesc sa ajung sau nu. Am niste musafiri in sapt aceea si inca nu mi-e limpede cum le voi impaca pe toate.
Lumi_Richard spune:
Ancutzica,mie nu mi-au dat voie sa votez a doua oara...
Fetelor, sa aveti intalneala minunata de 8 Martie
Eu sunt cu valizele in mijlocul sufrageriei si cu chef de impachetat ioc.... Am selectat hainele fetei,ale mele nici macar una.... Mai trebuie sa fac si baie,manichiura etc.....ma descurc eu cumva pana maine,pe la 11:30...
Mai da careva ceva de baut? As baga un shot virtual printre impaturit si aranjat de textile![]()
grigore_tina spune:
Diana felicitari pentru test si pentru nonstresul mutarii.
Ionela ma bucur ca scrii.Ai luat ceva carticele.Imi place ideea cu sotul pe post de cobai.
Dozz sa intelegem ca ai culcat fetita si stai un pic pe net?
Ancutza pe mine nu m-a lasat sa te votez si azi.
Lumi zbor placut(daca se poate spune asa) si intalnire placuta cu tati R.Plecati doar voi iar mami tau ramane in tara?
Many asteptam vestea cea mare.
Licurici mai faci ceva martagusuri si pentru mine,pentru 5-6 martie?pls!!!!!!!!!
sarcina usoara Smara ,Licurici! 
ralu_seby spune:
Seara bunaaa!
Legat de intalneala, sincer si eu as prefera orice zi din wee, din aceleasi motive enumerate de Cory
...pe 5 martie botezam la munte
..asa ca urmatorul wee ar fi zic eu perfect :)..
Ce ziceti, dati cu rosii?
Lumi_Richard spune:
Gata bagajele
,mai completez maine cu biberoane,creme etc.
Tina,multumim
. Merge si mamaia cu noi![]()
monis5 spune:
neataaaa
pt toata lumea!!! in vena, in cap, unde s-o nimeri ![]()
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
gabitza35 spune:
mersi Monis de cafea....eu deja am bagat 2 cani pana acum
Dragos a revenit la programul care l-a consacrat, cel cu trezire si mancat noaptea un biberon...nu-i bai,ca asa eram si obisnuita.Si in saptamana in care a renuntat la treziri eu tot ma trezeam si patrulam pe langa ei,ii mai acopeream,etc
Noaptea trecuta a fost un pic atipica,s-au cam matait amandoi prin somn, Eva are 2 masele care trebuie azi-maine sa iasa,Dragos probabil acelasi motiv,ca de 2 zile nu-i mai intri in voie,dar nici control la gingii nu-ipot face.. daca incerc sa palpez cu degetul ma musca f rau asa ca renunt. Dupa ce a papat la 3.30 primul bibe,Dragos s-a trezit la 7.30 (in mod normal e ora de trezire definitiva) pt al doilea bibe,l-a baut si....doarme si acum
... si Eva la fel,dar ea oricum mai prindea ora 9 in patut daca il luam pe Dragos in alta camera
Legat de intalneala... cand se stabileste e ok pt mine... de azi vine mama asa ca am cu cine lasa mucosii
O zi buna va doresc !
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
poze
dana n. spune:
Neata!
Monis, multumim ptr cafea...este binevenita 
Lumi, cand ziceai ca plecati?
Ce frumos ca merge si mamaia cu voi...Spor la terminat bagajele.
Ralu_seby, ce frumos a crescut Matei 
Dana, mami fericita de
David (2 noiembrie 2009)