Prietene la bine si la greu - 108

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am par lung

revin imediat

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza,

Dozz spor la invatat succesuri maxime

asa cum zice monis m-am contramandat din motive "tehnice" in fine, o lasam pe weekendul viitor

Ancutz - sper sa fiti bine

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

dankutza - ma bucur ca ti-a priit concediul. bafta cu bb 2, asteptam vesti bune.
la fel pt. many de-abia astept vestile
si raluci (daca am inteles bine), asteapta barza?

licu ma bucur ca ai rezolvat si cu dublul test, totul va fi bine, ma bucur ca esti relaxata.

cuscri cum te simti, au aparut greturile?
cat despre intalneala, in principiu as veni, insa nu stiu programul sotului, ca sa vad cam cand as fi libera. nici el nu stie programul decat cu vreo 2 zile inainte.
pana una-alta, poate mai veniti pe la noi o tura, ca ne cam plictisim singurele, asteptam pe ginerica sa ne distreze.
cu maternitatea particulara ar fi super sa nasc si eu acolo (asta daca oi mai face bb2), insa doar daca vor avea contract cu CAS-ul la vremea respectiva, daca nu, ar fi mult prea scump pt. buzunarele mele...

Ancutzel da ce s-a intamplat? baga un mail daca nu poti zice pe forum. oricum suntem alaturi de tine.

gabitza te inteleg perfect cu hainele. si eu acum incap in mai multe haine stramte si e asa placut, ma motiveaza sa merg mai departe.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetelor, am gasit pe picassa, un cont unde se fac comenzi in UK, si sunt niste seturi de 7 body-uri marca George sau C&A la preturi cuprinse intre 56-81 ron, la o socoteala rapida ies ieftinute body-urile. Plus niste seturi de hainute bestiale, la preturi..acceptabile.
Aici sunt hainutele
E drept ca nu stiu cat sunt de seriosi, in cat timp vin comenzile ca se fac pe comanda, dar par super misto.
Eu cred ca o sa comand niste body-uri ca acusi vine primavara si trebuie schimbati nonstop cand ies pe afara piticii.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 12+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ziua buna

Ia ghiciti voi ce am facut noi azi: AM TAIAT MOT. Da, da, abia acum... Poate mai tarziu pun si 2 pozici ceva

Despre ... mi-e tot atat de rau ca si la Mihnea: ametesc uneori putin in rest mi-e ceva mai foame ca inainte... dar ma uit la portie si ma opresc la limita decentei. La medic inca nu am fost ca ma dadeam de ceasul mortii cu " motul" si, cum nici nu am simptome, aproape ca uit de sarcina... Dovada: azi am mancat o portie de ficat la cuptor desi nu chiar e voie. Acum am realizat ce am facut

As mai povesti cu voi da ma tem ca vin musafirii si ma gasesc IAr cu casa intoarsa ( ca maine e luni si vin alti musafiri)

Cat despre joaca: Saptamana asta va infiintati la mine intr-o zi iesencelor . Va astept cu drag la noi, poate reusim sa vedem exact cand... Ma orientez putin in calendar si va spun si cand . Pup...

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ziua si de la noi!!

eu ma droghez cu niste cafea ,ca am avut o noapte mai agitata..dintii astia,bata-i vina!! de dimineata ,David a avut subfebrilitati,sper ca motivul lor sa fie doar dintii (pana acum nu mi-a facut niciodata febra de la dinti)

ancutza sper ca lipsa ta de pe forum sa nu fie prea lunga !!! ne vei lipsi!!!

Licu multumim de link (imediat arunc si eu un ochi pe acolo);sa treaca raul de sarcina !!!

ramonika e superba cretulina!!!!

Dozz spor la invatat!!!sa fie cu folos efortul!!

Ionela sa va traiasca dezmotatul!! ce fain ca nu ti-e rau (asa am fost si eu,m-am simtit grozav in sarcina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Ionela sa va traiasca dezmotatul!! ce fain ca nu ti-e rau

nu-i e rau pentru ca e baiat

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:

Daca e tot baiat ma scot la cheltuieli cu hanutele si cu jucariile, daca e fata... cumpar altele ... deci oricum e bine!
Da, sunt norocoasa si nu mi-e rau. Ma dor sanii in schimb si alaptatul e o provocare in fiecare zi dar mai ales noapte. Cu toate astea mi-am promis ca hotararea cu intarcatul va fi a lui Mihnea... si asa va fi. Ma doare, dar m-ar durea mai tare sa-l intarc, asa avea impresia ca il sacrific pe el... asa as simti eu.... probabil e absurd.
Ei, durerea asta n-o sa tina o vesnicie... si cine stie, poate Mihnea va fi asul din maneca in perioada de febra a laptelui, tentative de canale infundate... asa ca vad partea plina a paharului si ii dau inainte...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

subscriu...dar ,atunci la Licu n-o fi baiat?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:

Citat:

Daca e tot baiat ma scot la cheltuieli cu hanutele si cu jucariile, daca e fata... cumpar altele ... deci oricum e bine!
Da, sunt norocoasa si nu mi-e rau. Ma dor sanii in schimb si alaptatul e o provocare in fiecare zi dar mai ales noapte. Cu toate astea mi-am promis ca hotararea cu intarcatul va fi a lui Mihnea... si asa va fi. Ma doare, dar m-ar durea mai tare sa-l intarc, asa avea impresia ca il sacrific pe el... asa as simti eu.... probabil e absurd.
Ei, durerea asta n-o sa tina o vesnicie... si cine stie, poate Mihnea va fi asul din maneca in perioada de febra a laptelui, tentative de canale infundate... asa ca vad partea plina a paharului si ii dau inainte...

ce-mi place atitudinea ta..Doamne-ajuta sa fie asa cum iti doresti,avantajele sunt de ambele parti ,zic si eu ...

Mergi la inceput