Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(222)
Raspunsuri - Pagina 21
Victo spune:
noi am ajuns la etapa ne taram pe jos..si punem scutecu de-an picioarelea, ca nu mai sta neam :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari :)) da, Ank. Am inteles ca din ora-n ora la inceput. Dar cu Sara ce sa fac? _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai... |
poti sa ii dai la 2 ore si sa nu depasesti cumva 6 pe zi... Asta am gasit scris pe la cele de la DHU pt copii sub 6 ani ... care sunt cam la fel ca si cele de la Boiron..
Sau cate jumatate
Victo spune:
super. am coryzalia in casa. da numa diseara ca acu nu mai am timp sa ii pun la dizolvat.
sper sa ii treaca odata!
alina, mitzucu meu e cam plangacios..acu s-a dat jos din pat..ioi..am pus patu de voiaj lg canapea, dar s-a bagat printre ele
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Victo noi am ajuns la etapa ne taram pe jos..si punem scutecu de-an picioarelea, ca nu mai sta neam :) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
e barbat mare si el...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Victo super. am coryzalia in casa. da numa diseara ca acu nu mai am timp sa ii pun la dizolvat. sper sa ii treaca odata! alina, mitzucu meu e cam plangacios..acu s-a dat jos din pat..ioi..am pus patu de voiaj lg canapea, dar s-a bagat printre ele ![]() Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
eu le-am mai si sfarmat si i le-am dat in gurita ... si se topesc foarte bine si asa ..Numai sa vrea sa ia prafuri

Ank83 spune:
Am cautat si tot testat formulele astea homeopate.. pt ca in ultimul timp tratamentul dat de homeopata nu mai prindea si au luat antibiotic in cateva prize ..si am zis ca o iau razna ..Si am descoperit ca sunt foarte bune.. si ca nici nu mai trebuie sa platesc consultatia la homeopat ![]()
Tonsilotren pt amigdalite super purulente sau laringite frecvente. Asta incercat si pe mine pe 2 amigdale cat sarmaua pline cu pungi de puroi care deja ajunsese si pe trahee ..Si nu am facut febra mai mult de 37,4 si nu m-a durut gatul ...asta a fost superb
Influcid pt tuse ..de toate neamurile si stari gripale
coryzalia pt muci
Oscciloo in stari gripale..
Nu mi-a placut de loc Stodal.. mi se pare apa de ploaie..
Si nu am incercat homeogene sau homeovox pe ei.
bb_yasmi spune:
petro eu la discutiile de bb3 nu ma bag...

victo, ce model, ce pret?? astept in seara asta un rAspuns de la cineva de aici din oras apoi vb/.
mamica implinita de fetita si baietel
Vasari spune:
Am incercat eu si homeogene si homeovox si au fost f bune. Nu am folosit nimic in paralel.
Victo spune:
BB al meu e modelul Buterfly dreams.din ce am vauzt asa pe net. pe baterii. cu lumini proiectate pe tavan, aia de se invart, muzica 2 niveluri de sunet -mai tare sau mai incet.
il dau cu 150 lei + taxe postale.
http:// www .toyz.ro/carusele/fisher-price/carusel-muzical-cu-ursuleti/
asta e. scoate pauza de dinainte si dupa www.
ancadragoman spune:
Alina vezi ca au inceput sa dea vouchere![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni