Aspirante optimiste >(640)
Raspunsuri - Pagina 6
Katy82 spune:
Buna fetele! Miha multam de cafea.
Astazi ma simt mult mai bine, sper ca a trecut per de pesimism si de vizitat butoiul asa ca il inchid pana la o urmatoare intalnire care sper sa fie foarte indepartata.
Camila iti tin si tie pumnii sa fie
si nu uratii. Deci din cate fete urmeaza sa se testeze, e musai sa avem cateva gravidute.

.
Cosmi
, cum te mai simti? Ceva schimbari dupa HSG? Parca trompele sunt ok la tine din cate imi aduc eu aminte.
Didi
, te mai asteptam pe la noi.

BobPixel

, foarte urat din partea colegelor, se putea intampla oricui, a gresi este omeneste, ele parca nu gresesc. Uite un buchet mare de 

sa te mai inveselesti. Apropo, undele fem nu au nici un simtom de gravideala, deci nu e totul pierdut. Soi din cate am auzit nici o sarcina nu seamana cu alta.
. Deci poate vine
luna asta.
http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor 
lucianamoga spune:
Buna dimineata fetelor si de la mine!
Bine v-am gasit in noul capitol!
Pentru cine urmeaza la testat 

Pentru cine sta lumanare 

Si pentru cine are uratii pe cap 

ca doar urmeaza la lumanare ![]()
Mihaela iau si eu putina cafeluta 
Bob pixel , da-le incolo de fete rele , nu merita sa sacrifici atata timp din viata ta pentru a te gandi la ele.Cum spunea cineva da-le un mare IGNOR.

Katy ma bucur ca te simti mai bine azi si ca ai ocolit butoiul.Asa sa te pastrezi 

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
RaluCris spune:
neatza fetele
eu am cam cazut in butoi zilele astea, de aceea nu am mai intrat pe forum 
dar vad ca, din pacate, nu sunt singura care am fost suparata tare 
eu acum incerc sa-mi revin, sa redevin optimista
va pup 

o zi buna tuturor
Katy82 spune:
Corina eu am fost la medicul gine si mi-am facut eco in Z 9 si mi-a spus ca urmeaza sa ovulez, deci probabil o sa vada daca ovulezi sau nu.
Bob Pixel din pacate nu prea ai cu cine lega prietenie acolo in firma daca zici ca sunt asa de rautacioase. Buna ziua e pt toata lumea, da-le'n ....de frustrate![]()
Nerama
, bine ai revenit, ce ne mai zici despre tine.
Ioana adica ti ambele picioare pe sus dupa......
Miha cand scri un mesaj apare in chenarul albastru din dreapta lista de emoticonuri, apesi acolo si alege unul cum ar fi 

Luci
, valabil si pentru tine 

Haideti fetele cu liniuteleII
http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor 
lucianamoga spune:
Hai mai fetelor ca suntem multe programate pe weekend 

Trebuie sa reusim 

Katy mersi 
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RaluCris neatza fetele eu am cam cazut in butoi zilele astea, de aceea nu am mai intrat pe forum ![]() dar vad ca, din pacate, nu sunt singura care am fost suparata tare ![]() eu acum incerc sa-mi revin, sa redevin optimista va pup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o zi buna tuturor aspiranta optimista |
Ralu afara din butoi

Hai aici cu noi , descarca-te si noi te ajutam sa-ti incarci bateriile

RaluCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 RaluCris ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Lore ![]() http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png sa primesc cel mai frumos martisor ![]() |

RaluCris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucianamoga
Ralu afara din butoi ![]() Hai aici cu noi , descarca-te si noi te ajutam sa-ti incarci bateriile ![]() ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
luciana, multumesc pentru sustinere
incerc sa trec de starea asta
am fost sambata la cumparaturi si m-am intalnit cu niste prieteni de familie si tipa mi-a zis ca ei ii este rau de nu mai poate ca e insarcinata in 10 saptamani, si..........eu care abia imi revenisem dupa ce am pierdut sarcina.......m-a bufnit plansul, dar .......
asta este
Monique77 spune:
goooood monring girls!
coffee? anyone?
repede repede ca dupa aia ma duc la o intalnire
tot intru pe site la Synevosi nu mai vin analizele mele
si azi sunt programata la gineco
ieri seara durere de burtoi si mijloc, martisoare si oboseala cronica
ora 22:00 - somn de voie
suntem in 22, pe 25 N-ar trebui sa apara 'aia' nu spui care.
sanii parca nu mai sunt asa umflati insa dor
sa vedem sa vedem...ce-o sa iasa....![]()