Aspirante optimiste >(640)
Raspunsuri - Pagina 11
mirunita1983 spune:
linga paris la 10 minute(kremlin ) e mult mai bineeeeeeee sintem foarte incintati
mirunita1983 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
eu am facut acum un 1 an si ceva laparo, care unii dr. zic ca-i mai buna si mi-a zis ca am o trompa greu permeabila si atat in rest OK, histero nu am facut, luna care vine as vrea sa faca daca mi-a trecut nenorocenia de infectie, astept sa treaca rusii sa repet secretia si cultura col, daca-s bine fac histero luna care vine ca trebuie musai inainte de ovulatie si luna asta nu ma mai incadrez ![]() vroiam sa fac histero de anu trecut si uite ca ma apuca martie ![]() si bb nu mai vine ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |

gabyv spune:
Felicitari!
Eu nu am rezistat nici macar la ideea sa stau mai aproape de 20 min in tren de Paris. Cel mai aproape de Paris am stat la Rueil si m-am mutat aproape imediat ![]()
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
mirunita1983 spune:
si eu am facut toate analizele si sint toate ok e drept ca mam linistit da si bani care iam dat
si bebe tot nu vrea sa apara
eu nu mai inteleg ce e cu mine 
draguta spune:
camcris pai daca nici la laparo nu ti-a putut desfunda trompa atunci la histero cu acea substanta nici atat, daca vede la histero acea unfundare ce face iti recomanda din nou laparo?
eu ma confrunt cu faza luteara scurta 11,12 zile CM de 22,23 nu cred ca ar fi din cauza infundarii trompelor aceasta problema dar voi vedea ce zice si medicul urmator
mirunita1983 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Felicitari! Eu nu am rezistat nici macar la ideea sa stau mai aproape de 20 min in tren de Paris. Cel mai aproape de Paris am stat la Rueil si m-am mutat aproape imediat www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |

gabyv spune:
| Citat: |
de ce, nu iti place parisul? ;eu in 10 min pe jos ;si imi place ca am centru comercial f mare la 200m si cam tot ce imi trebuie pina si spitalul e la 5 min pe jos partea proasta e ca toata noaptea aud sirenele ![]() Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit ![]() |
Pai ... ma deranjeaza supra-popularea, amestecarea culturala de proasta calitate, scuze, dar e cazul in multe parti ale Parisului. Apoi zona este murdara etc... Sper sa nu te superi, e doar o parere personala. Vizitez Parisul cu placere pentru cateva ore, dar imi este de ajuns.
Plus ca am un centru comercial fff mare la numai 1 min de mine si padurea peste drum, iar spital am mai multe la numai 10 min in masina de jur imprejur.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
mirunita1983 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabyv
Pai ... ma deranjeaza supra-popularea, amestecarea culturala de proasta calitate, scuze, dar e cazul in multe parti ale Parisului. Apoi zona este murdara etc... Sper sa nu te superi, e doar o parere personala. Vizitez Parisul cu placere pentru cateva ore, dar imi este de ajuns. Plus ca am un centru comercial fff mare la numai 1 min de mine si padurea peste drum, iar spital am mai multe la numai 10 min in masina de jur imprejur. www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |

sa fiu