Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

ochidut, o de casa noua. :)
in ce zona stai?

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

multumim; la 2 min de mers pe jos de ior; sunt in clubul cu ior
cred ca atunci cand o sa va intalniti voi in sfarsit, la vara, eu o sa muncesc si parca vad ca ratez intalnirile

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

de unde v-ati luat rezerve pentru baby safe feeder??

caut sa comand de pe net si nu gasesc

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Si eu doar cu mixerul vertical ma descurc. E suficient pt ce gatesc eu momentan. Si sa vreau sa mai cumpar si altele, nu mai am loc in bucatarie deloc .
Cum aveti voi usile in casa , de nu se poate prinde jumperul?Nu aveti toc la usa?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

ia uite special pentru tine o poza cu tocul
e fix cat peretele nici o juma de cm in plus

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ochidut, http://www. bebelusultau .ro/detalii.php?cod=NI02 (fara spatii)- rezerva- asta in cazul in care si safe feederul e de la Nikidom, adica asta http://www. bebelusultau .ro/detalii.php?cod=NI01 (fara spatii).

Victo, la cat bucataresti tu, cred ca ti-ar fi util robotul. Eu am doar un mixer vertical- dar nu l-as da pe nimic in lume!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

alice, da..robot din ala am avut eu, dar de la philips si mi s-a ars motorul. are soacra braun, ca al tau si inca merge.(are vreo 4-5 ani)- bine da ea bate albusul cu telul clasic, nu la robot ;)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

uite eu din asta am si sunt foarte multumita
http://www.philips.ro/c/prepararea-sucului-si-amestecare/pure-essentials-collection-bara-din-metal-cu-5-accesorii-700-w-hr1372_90/prd/
si chiar il recomand din toata inima

mi-as cumpa masina de facut paine dar cum zicea si Paula nu mai am nici loc in bucatarie, nici priza libera...

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Rodica - Eu am o batista bebelusului din care se aspira cu gura. E eficienta zic eu. Aia cu aspiratorul il oripileaza pe sot asa ca am renuntat. Oricum sta o data de doua ori apoi urlaaaaaaaaaa.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

si noi la fel ultilizam batista bebelusui
asa ca Rody go for it!

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ochidut, acum vad cat costa rezervele- sunt 4 rezerve cu 50 lei . Pai la Sensiblu gasesti tot safe feederul la 10 lei.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Citat:
citat din mesajul lui aelita

ALICE crema de galbenele e buna,dar niciuna nu face minuni,cand incep sa se irite dureaza pana le trece,mai ales daca intre timp tot mai fac kk acid...
mie mi-a dat medicul vineri o reteta sa o prepare farmacistul,probabil abia azi mi-o da.eu dau cu de toate,dar pana nu isi face "damblaua "...nu trece.de la putin rosu s.a facut si la noi ditai iritatia.

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Si la noi in C-ta sunt creme preparate in farmacii pt. eritem fesier, sunt cele mai bune, nu suporta comparatie cu bephantene sau altele, doar ca nu stiu ce contin ca nu au prospect si nici denumire specifica.

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

nu cumva e crema Petrinii de odinioara?!...si la noi fac la farmacii, e foarte buna...are o culoare maro-mustar si un miros nu tocmai placut

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

de unde v-ati luat rezerve pentru baby safe feeder??

caut sa comand de pe net si nu gasesc

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Eu am luat chiar de la magazinul de unde am luat si safe feeder-ul. Set de 3 saculeti.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui Victo

alice, da..robot din ala am avut eu, dar de la philips si mi s-a ars motorul. are soacra braun, ca al tau si inca merge.(are vreo 4-5 ani)- bine da ea bate albusul cu telul clasic, nu la robot ;)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Eu o tin in camara cand nu o folosesc, mie nu imi place sa fie NIMIC pe blatul din bucatarie. Toate aparaturile le tin in camara si le scot cand le folosesc. Aparatul de facut paine isi merita toti banii. Eu am de la Moulinex.

uite eu din asta am si sunt foarte multumita
http://www.philips.ro/c/prepararea-sucului-si-amestecare/pure-essentials-collection-bara-din-metal-cu-5-accesorii-700-w-hr1372_90/prd/
si chiar il recomand din toata inima

mi-as cumpa masina de facut paine dar cum zicea si Paula nu mai am nici loc in bucatarie, nici priza libera...

Noi 2

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput