Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Paula ti-am trimis PM

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

oana, ...si multu de complimente...

filip inca nu umbla, daca te referi la premergator de genul www.crazytoys.ro/jucarii/Premergatoare-2392/VTech-95/861/Premergator-multifunctional.html" target="_blank">astava trebui sa astept sa invete sa umble...pt ca premergatorul asta se deplaseaza usor si ar cadea in nas...el vrea doar sa se ridice si sa stea pe picioarele lui...sa vada lumea din picioare...

uite aici produsele firmei Agora

mai si mie mi-ar fi placut sa am o camera asa cand eram mica... si chiar nu ma pot plange, ca am avut zeci de papusi, dar totusi nu erau atatea minuni si jucarii cum sunt in zilele noastre... mama zice ca-s nebuna ca stric banii pe prostii, dar mi-e drag sa le cumpar... desi stiu ca multe nu le folosesc... oricum, astea toate vor fi donatie in momentul in care ei nu se vor mai juca cu ele..

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

asa arata o camera de baieti...:))

si ca tot discutam de obiecte preferate de joaca...;)

dar totusi am si jucarii...:))

si Rila Iepurila...:))

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Doamne, Andreea, asa de frumos se joaca ei amandoi! Sunt minunati! Filip e haios rau cu cablurile!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am venit de la pediatru. si eu care stiam ca Isa are pediatra , iar au schimbat astia medicii cum au avut chef...

prima si cea mai lipsita de importanta chestie: nu-si explica de ce a pus pe hartia de la urgenta "hipernutrita", ca e foarte bine asa cum e aspectul ei general, si ca respecta procentul din ultimele luni (nu de la nastere, ca atunci a fost recuperare rapida...). asta sa fie singura mea grija. deci, avem bronsita! nu inceput, nu sfarsit, suntem in toiul bolii! mi-a redus numarul de picaturi de la care vomita, si mi-a mai dat inca de un fel, plus aerosoli cu doua chestii diferite, una de 3 ori si alta de 2 ori/zi, cate 30 secunde-1 minut. numai bine ca merg la farmacie sa le iau, face farmacista o moaca luuungaaa de m-a speriat (eu cam merg la aceeasi farmacie, unde ne si cantaream, si am incredere in farmacista asta). i-am zis ca daca nu-s pentru copii, sa nu mi le dea, ca nu i le dau!! de fapt ea se mira ca nu mi-a dat reteta si pentru masca ce se pune pe fata, doar pentru picaturi si aparatul ala (dar fara masca). nu-i bai, nu mi l-a dat pe reteta ca ala nu se deconteaza din CAS, probabil se gandea ca oricum o sa-mi zica de la farmacie ca ptr copil am nevoie si de masca. no, de-acuma sa vedem daca ne descurcam!! prima data am vrut sa incerc sa-i fac prin somn, dar vad ca don´soara nu vrea sa doarma de amiaza, sta asa de cuminte in patut si povesteste cu ursuletii . si acum am o intrebare: are legatura tratamentul asta cu scosul afara? adica tre s-o tin la caldurica o saptamana? ca sapt viitoare mergem iar la control...

o sa slabeasca puiutul meu iar... ca mananca putin si fara chef. singurul loc unde trage cu chef e la titi, dar nu ne mai descurcam si peste zi doar asa

mai citesc si revin...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

rodi, nu tb scoasa afara imdeiat ce ai facut aerosolii. dar cum la voi e cald, nu cred ca e pb in rest.
ei..30 sec un minut e f putin, poti sa o tii si cd e treaza. ii pui masca pe figura cu manuta ei si gata..de la 1-60..:)

oana, da ce vrei mama sa te faci?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

RODICA pana acum,banana i-a placut cel mai mult.in rest,nu refuza,pare ca ii place,doar ca vrea putin.e si harait acum,cu muci in gat ..asa ca ii dau cat vrea,nici nu suge ca inainte,eu iar am laptele sir ..

OCHIDUT e super geaca!si pret bun.cred ca o dai repede
Zara,aici,are talie mai mica .Miguel are un cojocel din ZARA acum de 9-12 luni.

RAMONAVLAS bravo lui tati! tinem pumnii la vaccin!
in general ii tin eu la vaccinuri,dar pe Sofia ,la vaccinul de 4 ani,am trimis-o doar cu tati,sa nu ma urasca pe mine

SADDIE lasa ca are timp sa creasca mare,important e ca e sanatoasa

ELADEA,premergatorul daca nu are patut.Andres se ridica pe masuta din sufragerie,e rotunjita la margini,iar pe langa ii puneam multe perne sa cada pe ele.oricum nu cadea,cand simtea,se tinea in cate o mana si isi dadea drumul usooor jos.asa vad ca face si Miguel,din fund,cand simte ca se duce,se lasa asa usor sa alunege ca sa nuc ada ca bolovanul.

ALICE,hai,mai,ai sacrificat amorezatul domn' pastarnac???

asa doarme si Miguel ,nu in brate,niciunul nu a adormit in brate ,daca erau obositi mai tare urlau,brate asociaza cu joaca ,si altele,si nu aveau ei pozitia buna.cum il pun in patut,se joaca cu orice ii pica in mana si adoarme,cu capul suuuucit rau pe spate.

de cateva zile,doarme numai pe burta,el care nu suporta sa il pun asa.acum numai asa se pune.

VICTO dovleacul merge amestecat cu orice ,in orice piure poti pune si o bucatica de dovleac,il face mai dulce si e de obicei acceptat .eu cand o sa ajung la mai multe legume,fac cam asa:cartof,morcov,fasole verde,praz,carne,dovleac.din toate cate putin.sau faci cantitate mai mare si congelezi.
daca ai ajuns la toate astea,fa amestecuri ,diverse.

OANA as intelege sa fie acolo o rubrica referitoare la meserie,ori la alegere,pt cine vrea,ori daca e obligatorie sa fie doar "ocupatia" si acolo sa se scrie domeniul,NU si fix locul de munca ,mai au sa ceara salariul! adica sa zicem una e sa scrii "economie" si alta e sa scrii " contabil la firma X ".ar putea sa lase doar ca titlu informativ domeniul,scris asa la general,fara functia in sine...adica pot fi infirmiera si sa scriu "sanatate",nu?adica sanatate sa aveti

dar..n-ai ce face,aici duci direct contractul de munca pt ca altfel nu te primeste .si apoi,in functie de salarii si altele ,se fac aprobarile,primii pe lista sunt cei cu salariile cele mai mici ...pana se umple lista .
cum zice si Rodica,daca unul nu munceste,se considera ca ala isi creste copilul.
se puncteaza fiecare lucru pus la dosar,si in functie de puncte se obtine locul.

duci tot,e ca la imprumutul la banca

LAURIKA noua ne-au facut mereu vaccinuri chiar daca au fost raciti,atat timp cat nu aveau febra.febra era singurul lucru care ar fi oprit.daca copilul e bine in momentul respectiv,se face.ca asa toti pot avea un virus la incubare.

ELADEA ce camera frumoasa au baietii !!!!!!!

RODICA si noi am avut acelasi lucru la Miguel,in decembrie.masca pt el,din aia mica a fost 25 e parca..cu reteta cu tot e acelasi lucru ca se compenseaza doar nu stiu care parte din ea,cea mai ieftina adica,si partea scumpa nu.masca i-o pui repede,cat numeri pana la 10,deci poti sa o tii ,eu ca sa nu planga ii pun mainile pe masca si o bate asa cu mainile si ii numar ,vezi tu cum ii place,apoi i-o las in mana la joaca.e o masca mai ieftina,dar mai mare,pe care o foloseam la Andres si pe care a rupt.o,normal...
da,cam slabeste din asta,dar ai sa vezi cand isi revine cum mananca dublu-triplu !! asa a facut Miguel,manca apoi de ma speriase.dar acum e iar harait...sper sa nu ajunga la bronsita din nou..

afara e cald,poti sa iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nu a facut nimeni capitol nou,nu??

sa anuntati cand faceti,ca sa nu facem in acelasi timp

fac eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol Nou

Mergi la inceput