DENISA wow felicitari Emmei pentru dintisor! Pai trebuie sa astept biposia,aia depinde de medicul patolog,nu ti minte ca asta vara am asteptat aproape doua luni dupa ea ?
INGRID ha ha noi cand le facem le facem toate intr-o zi Ieri a facut sah,mate,italiana si seara citit povesti ca de obicei.Azi nu stiu ce mai apucam,ca se pare ca Diana nu e in forma - a zis mami ca avea febra cam 37.Sper sa nu ii urce diseara.Eu cam banui ca si aseara avea ea stare subfebrila, de a fost asa matzaita.Oricum i-am dat preventiv nurofen la culcare.O sa mi-o aduca acasa doar pe ea,Tudor ramane acolo la noapte.Nu prea au mancat niciunul cum trebuie azi - Diana cu raceala,el cu maselele.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
INGRID sau care intreba zilele trecute (si) de ANDA : sunt bine cu totii,doar un pic raciti au fost.Am primit si niste poze cu Mark de la serbarea-carnaval.Acum iar sunt ocupati fiindca isi cauta casa
Am facut si subiect nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161943
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI